Italia uhkasi sulkea satamansa, jos tulijoille ei keksitä jotain

13

Viime viikko oli hyvin intensiivinen maahantulijoiden viikko Italiassa. Maanantai-perjantai-välisenä aikana haettiin taas yli 10 000 tulijaa Italiaan Libyan rannikolta. Esimerkiksi perjantaina noudettiin 550 henkilöä, jotka jätettiin Italiaan Brindisin satamaan. Yhteensä tammikuusta alkaen on Italiaan tullut nyt noin 77 000 tulijaa, joka on 15 % enemmän kuin edellisvuona samaan aikaan.

Italian pääministeri yritti viime viikolla muita EU-maita ottamaan vastaan Italian Afrikasta hakemia tulijoita, mutta tähän ei lämmetty oikeastaan muualla kuin Ruotsissa, jossa asian mahdollisuuksia pohdittiin. Tilanne on Italian mukaan hyvin vaikea, ja maa uhkasikin sulkea satamansa, jos jotain ei keksitä.

Italia siis uhkasi sulkea satamansa, jos mitään ei keksitä.

Advertisements

15 thoughts on “Italia uhkasi sulkea satamansa, jos tulijoille ei keksitä jotain

 1. Pitäköön ite sen minkä poimii kyytiin Libyasta.. loppuu poikien seikkailu kun rannan tuntumasta häviää ”pelastusalukset”.

 2. Lopettakaa se hakeminen ja pankaa porttikielto! Kumpi päättää, hallitus vai mafia? Jos mafia päättää pitää hallitus panna nurin. Kuinkahan paljon tavallista, seudulla asuvaa italialaista raivostuttaa?

 3. Pohjolassa on jo nyt mielettömät määrät analfabeetteja ja nippa nappa luku- ja kirjoitustaitoisia, kieltä osaamattomia tyyppejä voita ei voi panna edes puutarhatöihin. Eikä niitä yleensä edes kannata palkata vaikka halvalla saisi koska 90% ajasta menee elekielellä selittämiseen mitä pitäisi tehdä. Ja sittenkin menee väärin ja koko ajan saa olla valvomassa.

  1. Vietnamilaisia, oikeita pakolaisia tuli joitain vuosia sitten kymmenittäin. Ihan oikeita perheitä. Eipä juuri enää näy. Osa varmasti muuttanut kasvihuoneiden läheisyyteen pikkukylille. Poimintahommat pitää tehdä käsin(?) ja työtä on vuoden ympäri, eikä kummoista koulutusta tarvitse, ahkeruus riittää pitkälle. Väittäisin, että se on oikea tapa, vaikkei ketään kehoteta muuttamaan työn perässä, vaan työ ja tekijä kohtaavat luonollisella tavalla.

   Muslimi muuttaa lähinnä discoilukeskuksiin, vaan ei työn/opiskelun takia. Vai osteleeko ne muka tyhjiä maatiloja luomulammasfarmeiksi? Hyi saa…

 4. Eihän tuo hulluus lopu niin kauan kun noita noudetaan Euroopan puolelle. Sotavoimat voisvat upottaa muutaman ”avustuslaivan,”tyhjänä toisin. Eiköhän menisi viesti perille. Ei sieltä tulijat lopu vaikka niitä kärrätäisiin tänne yötä päivää. Someaikan viesti leviäisi äkkiä ettei Eurooppaan enää pääse ja palaisivat savanneille takaisin elämään sitä elämää mihin ovat tottuneet. Some ja internet/avustusjärjestöt ovat syyllisiä luomalla mielikuvan näille paratiisista nimeltä Eurooppa jossa kaikki on ilmaista ja mitään ei tarvitse tehdä elämänsä eteen vaan valkoiset huolehtivat kaikesta hyvinvoinnista.On palattava ongleman juurille.Laajat sterilointiohjelmat joka onnistuu kyllä nykytekniikalla vaikka lentoruiskutuksin.Ovat kuin kanipopulaatiot helsingissä takavuosina.

 5. Suomen hallitus aikoo mobilisoida Suomen laivaston ja kauppamerenkulun alukset ”pelastamaan” muslimeita Libyan ja muiden muslimimaiden rannikoilta suoraan Helsingin satamaan ja Rautatientorille, se ei ole keneltäkään pois sanoo Orpon vaimokin!
  Aluksille tilataan all-inclusive pakoloismatkailijoille jo ennakoivasti gourmee-ruokaa ja SPR-viihdytyspalveluja ettei muslimien kunniaa loukattaisi esim. syöttämällä heille Husu-puuroa joka kelpaa ”only for women and dogs”.

 6. Tilanne saataisiin aisoihin, ellei Eu::ssa olisi vallassa voimat, jotka tietentahtoen ovat halunneet ja haluavat uutta ihmismassaa. Toki sisäänotossa on ollut ongelmia, ruuhkahuippuja ja epäjärjestystä, mutta nyt niihin yritetään vain saada kontrollia ja suunnitelmallisuutta. Perustavoite ei ole muuttunut, surullista kyllä.

 7. Olisi vuoden parhaita uutisia jos Italia tosiaan sulkisi satamansa. Kunpa poliitikot nyt vain osaisivat olla tekemättä mitään.

 8. Mmmmummmmummmmummmummmutta kansainväliset sopimukset ja ihmisoikeudet??Eiiiiiiiiiiikun niin ne ovatkin voimassa vain Suomessa kun pitää perustella maanpetoksellista toimintaa.

 9. EI YLLÄTÄ lainkaan. Järkevä johto olisi laittanut armeijan vastaan JOKA AINOAAN SATAMAAN.

 10. Suomi ei suljekaan vastaanottokeskuksia siihen tahtiin kuin ensin aiottiin. Varmaa on, että Italiasta tulee Suomikin saamaan osansa, jonka se kiltisti ottaa vastaan. Tätä kiintiön lisäystähän Orpo on jo kehdannut ehdottaa. Kansalaisopistot muiden muassa touhuavat salakuljettajien kanssa kimpassa ja aiheuttavat korvaamattoman vahingon koko Euroopalle. Tässä ei ole enää mitään järkeä! Mutti Merkel tullaan muistamaan naisena, joka tuohosi Euroopan; itäsaksalainen kommunismi ei ole haihtunut minnekään! Euroopan integraatio vastuineen, taakanjakoineen ja toisten valtioiden velanmaksuineen on päämäärä, jonka takia PS ei sopinut hallitukseen. Itse kutsuisin tuota päämäärää maanpetturuudeksi, josta kuuluisi joutua kaltereiden taakse.

 11. Suomella on tilaus sisällä -tulossa on helvetillinen vyörytys.

  -Nyt jokaisen kansallismieliseksi itsensä tuntevan on syytä pitää palaveri itsensä kanssa ja miettiä miten paljon tästä maasta todellisuudesta välittää ja mitä on sen edestä valmis uhraamaan?

  -Edessä on aika milloin veri punnitaan -on lähdettävä kaduille ja rajoille mahdollisesti jopa jotain ”kättäpidempää” matkassa. Se hetki kun SE PITÄÄ TOTEUTTAA voi olla hyvinkin lähellä -hetki jolloin katsotaan onko isänmaan etu sitä kaiken toiminnan lamauttavaa asuntolainaa tärkeämpi?

  -Puoli on valittava -ja sen voi tehdä vain yhden kerran.

 12. Ja mikä on EU:n ratkaisu? Lisää rahaa, lisää rahaa työtätekevien ja veronmaksajien lompakoista niille, joilla ei ole mitään oikeutta tulla Eurooppaan! Italiaan haalitut ovat pääosin sellaisista Afrikan maista, joissa ei käydä edes sotaa, siis elintasopakolaisia, joilla ei ole mitään edellytyksiä työllistyä tai pärjätä länsimaisessa yhteiskunnassa. Päättäjät ovat täysin kuutamolla, eivätkä huomaa edes sitä, että juna meni jo! Ollaan siis auttamattomasti myöhässä. Annetaan Turkinkin kiristää rahaa, ettei se päästä väkeä vyörymään länteen. Pistää niin vihaksi, että on vaikea olla. Tämä massamaahanmuutto ja munattomien eurooppalaisten päättäjien aikaansaama kaaos ei voi päättyä hyvin!

  Ei kai kansainväliset lait ja sopimukset ole mihinkään kivitauluihin taottuja? Ne on tehty aikana, jolloin nykyisenlaista kansainvaellusta ei osattu kuvitellakaan ja olisi jo korkea aika päivittää ne nykyaikaan. Muulla konstilla tämä järjettömyys ei lopu ikinä ja Euroopan tuho on varma!

  Nimittäin sellaista ihmisoikeutta ei ole olemassakaan, että kuka tahansa mistä tahansa voi tulla vieraaseen maahan ja vaatia itselleen ja perheelleen ilmaista elatusta, koulutusta ja terveydenhuoltoa. Ihmisoikeusaktivistit tahallaan sotkevat turvapaikanhakijat, pakolaiset ja maahanmuuttajat idästä, lännestä ja Afrikasta sellaiseksi muusiksi, että tilastojen tekeminen ja kustannusten laskeminen on täysin mahdotonta ja hämäävät tällä tavoin tavallista kansaa. He saavat todennäköisesti toiminnastaan oman elantonsa, mutta eivät kerta kaikkiaan tajua, minkälaisen vahingon aiheuttavat. Se vahinko kun ei rajoitu tähän päivään, vaan kertaantuu ties kuinka monenteen sukupolveen… ja ehkä niin pitkälle, ettei Suomessakaan lopulta ole enää ensimmäistäkään suomea puhuvaa henkilöä, ihonväri on tummentunut ja vaaleaa pellavapäätä saa turhaan hakea. Aamuisin raikaa minareeteista rukouksiin kutsu, naiset on puettu jätesäkkeihin ja sharia-laki katkoo käsiä ja päitä. Allahu akbar.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.