Jaakonsaari: Islamfobia muistuttaa juutalaisvainoja

13

Liisa Jaakonsaari kertoo uudessa Facebook-päivityksessään seuraavaa:

 

Kuvakaappaus 2017-07-03 09-00-03

 

Jaakonsaari antaa siis ymmärtää, että saksalaiset rasistit siellä häärää uhkailemassa nais-imaamia. Lopun dramaattinen ”Liberaali moskeija, naispuolinen imaami – tätätän on toivottu, mutta nyt vihataan.”

Kyseistä liberaalia nais-imaamia eivät suinkaan uhkaile saksalaiset rasistit vaan toiset muslimit. Seyran Ates, joka on nais-imaamin nimi, on joutunut samanlaiseen ruljanssiin kuin niin moni muukin, kun islamia on arvosteltu tai sitä on tulkittu ”väärin”. Ayaan Hirsi Ali, Salman Rushdie, Mona Walter ja ihan kantalaisista mm. Lars Vilks. Muslimit ovat laittaneet heidätkin tappolistalle, sillä islamin tulkinta ei ole miellyttänyt muslimeja. Seyran Atesille on satanut niin paljon tappouhkauksia, että nyt hän on ympärivuorokautisessa poliisisuojauksessa.

Sitäpaitsi sellaista asiaa ei ole olemassa kuin islamfobia. Niin ikään juutalaisvainoilla ja kuvitellulla islamfobialla ei ole mitään tekemistä keskenään, koska Euroopassa juutalaisia vainoavat muslimit. Ruotsissa ja Malmössa juutalaisten muslimien taholta harrastama vaino on systemaattista. Euroopan suurissa kaupungeissa, joissa muslimeja on enemmän ja heillä on pysyvä jalansija, vaino on entistä monipuolisempaa.

Ainoa mitä Jaakonsaarelta toivoisi, olisi, että hän tajuaisia siirtyä eläkkeelle. Horina on alkanut.

Advertisements

20 thoughts on “Jaakonsaari: Islamfobia muistuttaa juutalaisvainoja

 1. Luoja armias miten ihminen osaa olla tyhmä! Ketkä ihmeen hullut näitä äänestää?!

  Tää dementti ei luultavasti tiedä kuka tuota imaamia on uhkaillut, uskoisin, mutta onhan noita mm. juutalaisten uhkailuja yritetty valheellisesti pistää valkoisten syyksi.

  Pitäkää huoli että tämä juttu on levitetty kaikkialle iltaan mennessä, tätä emme anna Liisan unohtaa!

  1. Jaakonsaaren postaus kertoo aika hyvin sen, minkä jo Päivi Lipponen pizzeriamarssinsa yhteydessä osoitti: heillä ei yksinkertaisesti tule mieleen, että kultamunissa voisi olla mitään vikaa ja silloin syylliseksi ihan loogisesti valikoituu kantikset.

 2. Älytön ei voi syyllistyä älylliseen epärehellisyyteen, mutta mitä Jaakonsaari lausuntoineen sitten edustaa? Se on jotain vahvempaa ja vaarallisempaa kuin pelkkä paskanpuhuminen.

 3. Hesarissa Anna-Stina Nykänen aivan samoilla linjoilla: rinnastaa suvailematta 1800-luvun irtolaisuuden tämän päivän ”pakolaisten” hyvinvointiturismiin ja jättää kokonaan kirjoituksessaan
  http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005276521.html
  kysymättä miksi ne ovat tänä päivänä ”paperittomia”? Unohtuiko passi kotiin? Tippuiko vahingossa Välimereen? Vai joku muu painava syy, kenties?

 4. Aika hyvin tuolta seniililtä mädättäjähuoralta kuitenkin ottaen huomioon.Jotain meni lähes oikein.Vähän vain objekti ja idea oli väärin.Mädättäjien harrastama harhaisen mielisairas rasistien vaino nimittäin tosiaan muistuttaa jo juutalaisvainon alkuaikoja.

 5. Vainoja tuntuu riittävän.
  Etelä-Afrikassa vainotaan valkoisia, Suomessakin on käynnissä laajamittainen sananvaino ja kristittyjen valkoisten isänmaallisten kansalaisten vaino ellei jopa sortovuodet.
  Orwellin uuskieli vainon välineenä on otettu täysillä käyttöön, löytyy positiivista syrjintää, vihaista puhetta, rasistista haistamista sun muuta.
  Valkoisille kantasuomalaisille on ruvettu perustamaan suurimpiin strategisiin kaupunkeihin nogo-alueita joita sharia-gestapoliisi valvoo.
  Löytyy myös matun hirttäytymispuita ja vihapenkkejä jotka on kielletty kantasuomalaisilta, vain tekstit ”For muslims only, no finns or dogs allowed” puuttuvat.

 6. Agatha Christien romaaneissa joskus kylän vaarallisin ihminen oli se viattoman näköinen vanha mummo, joka oli tehnyt ilkeyksiä syanidin avulla. Harva osasi epäiilä aluksi näinä mummeleita ja uhriluvutkin rajoittuivat muutamiin. Nykyisin kiltin näköisiä mummeleita on jopa huippuviroissa ja joidenkin toimintamalli muistuttaa hyvin paljon noita Agathan mummeleita. Syanidi on vaan vaihtunut someen.

 7. Jaakonsaari alkaa olla valmis palvelutaloon.Siellä voi jutella horinoitaan muille dementoituneille.

 8. Miten tuo Jaakonsaari oikein on kyennyt suoriutumaan työstään, jos ei ole edes juolahtanut mieleen, että kukaan muu kuin toinen muslimi ei loukkaannu naispuolista imaamista?

 9. Tämä punakommunisti on vieraantunut täysin reaalimaailmasta EU:n notkuvien pöytien äärellä. Johan ulkomuoto kielii helposta elämästä. Tämä kommunistin ja viherpiipertäjän sekasikiö vihaa suomalaisia ja haluaisi pohjoismaista afrikan ja lähi-idän ghetton. Oma perse on suojassa ja takuuvarmasti on suojapaikka jossain rikkaitten turvapaikassa kun eläkeikä lähestyy. On mukava nostaa muhkeaa eläkettä ja antaa neuvoja suomen köyhille. Tai toinen selitys että tällä kommunistilla on hullunlehmän tauti ja on terminaalivaiheessa.

 10. Onko joku ryhmä KAASUTTANUT KUOLIAAKSI 6 MILJOONAA musulmaania?
  Sitten voidaan puhua verrattavuudesta juutalaisvainoihin.

  1. 6 miljoonan kusetus on osoitettu pelkäksi propagandaksi ainakin 6 miljoonaa kertaa.

 11. Vertaisin tilannetta punkin poistamiseen lemmikiltä -niitä ei saa päästää kertymään koska muuten ne tappavat kohteensa johon ovat kiinnittyneet loisimaan. Kaikki ymmärtänevät mitä kahta (2) kansanryhmää tarkoitan?

 12. Enpä ole ennen toivonut toisen ihmisen kuolemaa, mutta tää vois jo poistua….

 13. Yli 44 000 suomalaista antoi äänensä viimeisissä EU-vaaleissa Liisa Jaakonsaarelle. Antakaamme heille anteeksi, sillä he eivät todennäköisesti tienneet, mitä tekivät tai sitten lukeutuvat porukkaan ”hyödylliset idiootit”. Vasemmistolaisissahan näitä riittää ja ideologian mukaan tunne vie ilman järjen häivää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.