RHC:ssä paniiki – afgaaneja ollaan otettu säilöön palautuksia varten

13

Refugees Hospitality Clubissa on taas paniikinpoikanen, koska Suomesta ollaan palauttamassa muutamia kielteisen turvapaikanpäätöksen saaneita afgaaneja takaisin kotiin Afganistaniin. Ainakin Raumalta ja Loimaalta ollaan otettu säilöön palautusta varten afgaaneja.

 

RHC:n naiset kehoittavat afgaaneja painumaan maan alle ja laittamaan puhelimen yöksi pakastimeen, jotta se ei lähetä seurantasignaalia. Ketju on lukemisen arvoinen, naisilla on jonkilainen joukkopsykoosi nyt päällänsä.

 

Kuvakaappaus 2017-07-03 11-43-22

 

https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10154999387813533/

Pakkaa hämmentää sotakirjeenvaihtaja Rauli Virtanen. Hän sekoittaa jollain tapaa Loimaalla urheiluhallissa tapahtuneen pienen väliohtauksen nyt tapahtuneeseen säilöönottoon. Virtanen antaa ymmärtää, että nyt kiinniotettu afgaani olisi otettu kiinni tuon välikohtauksen takia, josta häntä ei ole edes kuultu epäiltynä. RHC:n naiset nielevät syötin ja alkaa itkun tuhrustus, kuinka kamala ja rasistinen maa Suomi tosiaan on – afgaaniparka karkoitetaan kahinan takia, johon hän ei ollut edes osallinen.

Tälle päivälle tai alkuviikoksi on siis tiedossa monenlaista ohjelmaa RCH:n toimesta. Luultavasti he yrittävät eri tavoin estää afgaanien palautuksen. Seurataan tapahtumia.

Advertisements

18 thoughts on “RHC:ssä paniiki – afgaaneja ollaan otettu säilöön palautuksia varten

  1. Nyt on todella kiire saada niin monta afghaania matkaan kuin mitä koneita riittää. Kaikki mikä lentää kelpaa. Kohta menee Afghanistanin raja kiinni, varoitus on tullut jo.

 1. http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707032200242138_u0.shtml

  ”Suurimpana syynä tuoreimpaan eroaaltoon ovat nettipalvelun mukaan kirkon myönteinen suhtautuminen turvapaikanhakijoihin ja erityisesti käsitys siitä, että kirkko osallistuu kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden piilotteluun viranomaisilta.

  – Palautteiden perusteella pakolaispolitiikka vaikutti erittäin vahvasti, sanoo Eroakirkosta.fi-palvelun tiedottaja Jori Mäntysalo.

  Myös yksittäisten kirkon työntekijöiden, tässä tapauksessa pastori Marjaana Toiviaisen ulostuloilla, on ollut Eroakirkosta.fi-palvelun tilastojen perusteella merkitystä.”

  Tämä mielenvikainen nainen on suurin syypää siihen miksi kirkko menettää järkyttävän määrän TULOJA, ei kirkkoa kiinnosta paskaakaan menettääkö jumalanpalveluksista uskovaisia. Saas nähdä milloin punapää saa kenkää.. Noi fyrkat on kirkonpäiden viinarahoista ja luksusmatkoista suoraan pois. Marjaana voisi sitten vaikka kääntyä islaminuskoon ja perustaa oman moskeijan/bunkkerin jonne tunkea kaikki laittomasti maassa loisivat valehtelijat. Joku makee Suomen Evakelisluterilaismuslimit ilmaiselantosuojabunkkerimajoitushotelli RY ois jees.

  Odotan huvittuneena tämän farssin loppuhuipennusta. Ehkä punapää voisi tuikata itsensä tuleen Mannerheimin patsaan juurella, kun kerran on itkupotkuraivari/draamakuningattaren aineksia?

 2. Laskut lennoista pitäisi lähettää noille mädättäjähuorille.Heidän unelmansa – heidän on aika maksaa niistä.

 3. Afganistan ottaa kuitenkin vastaan huomattavia tukia ja suurin osa maan budjetista taitaa olla ulkomailta tuleva ”humanitäärinen apu”. Ei minkään maan budjetti voi vuodesta toiseen sellaiseen perustua. Avustukset seis jos täällä olevat raketti-insinöörit eivät kelpaa kotiin takaisin.

 4. Miksi nämä afgaanit haluaa olla täällä kylmässä pohjolassa, joka on täynnä rassisteja. Tylsyyskin voi ajan myötä iskeä päälle, kun eihän täällä saa edes pelata pooloa kenenkään irtopäällä. Toinen asia mikä ihmetyttää näitten arabien käytöksessä. Arabimaissa naiset ovat hunnutettuina lähes orjan asemassa, mutta täällä näitten arabien käytös (näin alkuvaiheessa) naisia kohtaan niiiin lipevää ja yliystävällista.

  1. Lipomisella saa suvakkiseksiä…
   – teinejäkin nuo huijaavat samalla tavalla eli lirkuttelemalla – ja moni absolutistimuslimikin juottaa teinejä humalaan kuin vanha tekijä…
   – ja epäilen, että jo aiemmin tulleet maanmiehet antavat ohjeita tähän toimintaan!

   Tosin on joissakin arabimaissakin vapaamielisempääkin väkeä, etenkin rikkaammissa piireissä…

 5. En ole tiennytkään että tuo ”sota”kirjeenvaihtelija rvirtanen on raju rasisti. Se on ollut tiedossa että tuo kuumassa paikassa, saunan lämmittäjänä, lähellä (about 1000 kilsaa) leikkisotaa juopotellut juippi on neekerivihaaja ja haisevien somalisyöpäläisten tuhoa ajava, mutta et niin raju rasisti vielä. Kaikkea oppii ko vanhaksi elelee.

 6. Kamran Sedighi- niminen, Borlängessä asuva afghaanimies on itkua tuhertaen lähettänyt tämän kirjeen Euotsin pääministerille tänään:

  http://www.dalademokraten.se/opinion/debatt/oppet-brev-vi-vill-bara-leva-stefan-lofven-och-da-ar-afghanistan-inget-alternativ

  Google translatorilla käännettynä, haa haa:

  ”Hiljainen – sanoa ei! Etsitä vain silmämme ja kuvitella pois. Kaukaisiin maihin, jossa kaikki on rauhallista. Nyt sanovat meille, ’älä itke enemmän. Älä ole surullinen. Tiedämme, että elämä voi olla rankkaa joskus, mutta sinun täytyy elää sekä takaiskuja ja onnistumisia. Kuten sanotaan, sateen jälkeen tulee auringossa. ”
  Odotan niin surullinen. Mitä tapahtui? En nähnyt mitä tapahtui, oli niin pimeää. En tiedä, mitä minun pitäisi tuntea. Voin vain nähdä valon. Eräänä päivänä kuin minä loistivat kuin aurinko ja nauroi ja voisi lukea silmissäni että kaikki maistui hattara. Mutta nyt, muutos vain yhden yön. Silmäni ovat mustia ja en hymyile enää. Sanon ääniä kuin käärme, joka suhisee. Mistä karkkia on mennyt? Missä on melko poika, joka otti kaiken kauneuden ja loisti läsnäolollaan? Kaikki Otan kuihtuu ja kuolee. Miksi?
  Lue myös: Kamran Afganistanista: Haluan elää, ei vain hengissä – anna minun jäädä
  Mitä tapahtui? Miksi olet niin tarkoittaa? Pienimmästäkin kosketuksesta minuun sattuu ja takaisin pois. Mutta emme voi luopua niin helposti, emme voi pysäyttää olo. Tiedän, että tämä pieni poika siellä ja haluavat tulla takaisin, mutta hän tukahdutettu yhä enemmän.
  Lue myös: Miksi me karkottaa tulevaa työvoimaa ja taitoa?
  Kerro minulle, rakas pääministeri Löfven, joku on satuttaa sinua? Ottaen liian kovaa pimeässä, kun kukaan ei ole nähnyt? Pelottaa ja huutaa sinulle, kun valo silmiin? Tiedätkö mitä, tämä on mitä tapahtuu joka päivä minulle ja ystäväni!
  Kaipaamme elävät. Te, Stefan Löfven sanoo, että yhteiskunnan tulisi olla sama ja se on yksi oman puolueen vahvin tulokset, kirjoittaa Kamran Sedighi.

  Älä ole niin kova. Olet yhtä kylmä kuin jää ja kova kuin kivi. Puhu meille! Kuuntelevat meitä! Siinä kaikki pyydämme. Haluamme alkavat elää uudelleen, olla kuin ennen. Kaipaamme elävät. Te, Stefan Löfven sanoo, että yhteiskunnan tulisi olla sama ja se on yksi oman puolueen vahvin arvoja. Yhteiskunta ei koskaan, vaikka kuinka yrität, tulla yhtä suuri. Aina tulee olemaan niitä, joilla on paremmat mahdollisuudet, ne paremmat mahdollisuudet kuin meitä yksin.
  Lue myös: Pysäytä karkotukset meidän Afganistanin nuoriso!
  Älä luulet että kärsimme, vai oletteko sitä mieltä, että olemme kärsineet tarpeeksi nyt? Miksi uskalla et sinä eikä ministerienne vie sinut alas Afganistaniin vierailulle? Morgan Johansson mielestä on liian vaarallista ruotsalaisille, mutta me? Emmekö inhimillisinä kuin sinä? Onko eroa ihmisten kesken? Miksi seistä kun Stefan Löfven ja bileistä ja huutaa demokratian, tasa-arvon ja solidaarisuuden?

  Särkynyt sydän. Tihkuvalla sielu, joka kaipaa lentää korkealla taivaalla. Huudot meistä nousi ja tuli kovempaa ja kovempaa. Sydämemme rikottiin pieniksi paloiksi ja olimme arpinen elämää varten. Veren haju ja kyyneleitä.
  Näen valoa, joka et halua. Mutta sinun täytyy, me tarvitsemme sinua. Sinä olet meidän valoa. Miksi et kuule meidän avunhuutojaan?
  Siellä, kuivaa meidän kyyneleitä. Hymyilevä, menemme nyt ja kasvot maailman teille. Emme ole luopuneet. Oikea? Meidän täytyy taistella pahaa ja anna hyvää voitolle. Sinä ja minä, me. Haluan elää yhdessä, haluamme elää.”

 7. Oi Löfven älä ole kylmä kuin kala, ja kova kuin betoni. Afganistanin nuorisoa ei saa karkottaa, Ruotsi menettää tulevaisuuden työntekijät, tiedon ja taidon. Afganistanin nuorisolta ei saa viedä kauneutta ja iloa, olemassaoloa ihanassa Ruotsin maassa, minkä demokratia on lakannut toimimasta, kun se karkottaa oman tulevaisuutensa. Afganistanin nuoret miehet haluavat rakentaa Ruotsin kylmää maata, tai ainakin nostaa sen sosiaalitukia. Elämä ei jatku yhtä auvoisena Afganistanissa, nuorison pitää ansaita itse leipänsä, eikä se enää Ruotsin ihanuuteen tottuneelta helposti käy. Paha on Ruotsi ja sen pääministeri kun sallii palautukset. Afganistanilaiset haluavat elää Löfenin kanssa ikuisesti sovussa ja hymyilevinä.

  1. ”Älä pistä kukkaroa kiinni- minun sormeni on sen sisällä!”

 8. ”Aikaisemmin kaikki maistui hattaralle mutta ei nyt. Mihin hattara hävisi yhdessä yössä? Miksi minusta tuli käärme joka sihisee? Olin kaunis poika, nyt lässähdän koska te olette ilkeitä! Pääministeri, onko joku tarttunut sinuun pimeässä kovakouraisesti? Onko joku vienyt valon silmistäsi? Vaadimme tasa-arvoa! Haluamme elää yhdessä teidän kanssanne (hinnalla millä hyvänsä)!”

  Ja tällaisia runoilijoita palloilee vapaalla jalalla kaduilla Suomessa ja Ruotsissa!

  1. Tarinankerrontaperinne kukoistaa! Se on kovin mukavaa, auttaa leirinuotiolla kummasti. Voin kuvitella sen tunnelman, kun palavan vuohenkakan kaihoisassa kajossa katalasti vainottu kertoo keskittyneille kuulijoilleen kokemuksistaan kaukaisessa vaarojen maassa. Välillä poika nuolee huuliaan ”olin heille hunajaa” ja sitten sihisee käärmeen tavoin, siristää silmiään ja liittää kämmenensä yhteen tehden käärmemäistä, luikertelevaa liikettä ja kertoo ”sitten minut karkotettiin, kuin kyy lapsen kehdosta”. Moni paimen ei sinä yönä saa nukutuksi ja kiittää Allahia, ettei ole joutunut houkutuksille alttiiksi, kuten joutui Ahmed bin Islam, Islamin poika.

   Toivotan Ahmedille hekumallisia hetkiä vuohien keskuudessa. Pysy miehekkäänä!

 9. Afgaanien kannattaa mennä varmuudenvuoksi myös itse yöksi sinne pakastimeen, erityisen tärkeää on valita lukittava malli jonka sulkemisen joku kansallismielinen ihminen käy varmistamassa ennen poliisilta piiloutumista.

  -Nähdään taas aamulla! 😆

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.