Sotaa ja vainoa paenneet töissä! Autenttista kuvaa ruohonleikkuusta!

0

Oheinen kuva tulee Pieksämäeltä, jossa sotaa ja vainoa paenneet turvapaikanhakijamiehet ovat päässeet töihin. Odotamme innolla mitä tapahtuu kun ensimmäiset koodarit pääsevät vauhtiin.

HUOM! KUVA ON VIIME KESÄLTÄ, MUTTA KUNNON TYÖNTEKOA VOI KATSOA AINA UUDESTAAN!!

 

23 thoughts on “Sotaa ja vainoa paenneet töissä! Autenttista kuvaa ruohonleikkuusta!

 1. Siinä on selvästi otettu mallia Amerikan isoilta pelloilta jossa useampi puimuri kulkee rinnakkain. Kyllä suomalaiset rivitalopihatkin tulee hetkessä leikattua kymmenen leikkurin voimin.

  1. Mut eikös nuo mene lähinnä peräkanaa?
   – pienen pieni elefantti marssi näin – aurinkoista tietä eteenpäin…

   Ei mitään käsitystä itse työstä + heikko tilan- ja ajantaju + organisointikyvyn puute jne.

  2. MIksi tehdä työtä kun apurahaa valuu huru mykky, esim nelilapsiselle perheelle 33,000 kr kuussa puhtaana käteen?

   ”En familj med fyra barn i Storstockholm med genomsnittshyra kan plocka ut 33 000 kr netto i olika bidrag via socialen och Försäkringskassan.

   Gissa hur mkt de får ut om en i familjen börjar jobba med en normal ingångslön på 18 000?

   33 000 kr. Trots 160 timmar mer slit.

   Gissa hur mycket de får ut om båda vuxna i familjen börjar jobba med en ingångslön på 18 000?

   34 000. Så +1000kr för 320 timmars mer slit (exklusive kostnader för arbete som lunch, transport etc)

   PS. När jag publicerade dessa uppgifter igår på Twitter utan källhänvisning (med flit) så framträdde ett otroligt intressant fenomen från vänster.

   ”Lögnare”, ”Varför ljuger du?”, ”rasist propaganda”, ”Brunt siffertrix”, ”husblatte” var några av kommentarerna. Till och med några kändisar som Soran Ismail gav spridning till lögnanklagelserna mot mig.

   Jag visste ju att detta skulle ske, en klassisk politisk fälla. Så idag publicerade jag mina källor (se bifogade skärmdumpar från socialstyrelsen och försäkringskassan uträkningar). Tystnaden är total.

   * Vi har alltså så höga bidrag i Sverige att t.o.m vänsterfolk som vill ha höga bidrag inte tror på det. *

   Now thats ironic.

   (Hyran på 12515 kr är enligt Försäkringskassans föreskrifter om acceptabel genomsnittshyra för 4 barn i Storstockholm)”

 2. Näin saadaan tosi komea työllistymisprosentti pottunokkaan ja postiljooniinkin verrattuna.
  Toisaalta, golf-kenttien viheriöillä voisi olla tuollaiselle kiertoajelulle käyttöäkin …

 3. SariMariHoo – olet tienannut kahvit,,paras scene Suomesta aikoihin. Kurdinaiset rintamalla sotimassa maansa puolesta ja ähälyaikamiehett lykää ihan aitoa brigstrattonia. Kohta alla Stgan taittuvarunkoonen ja tableetti kojetauluus.. Voi p….. Ja sitten kaikki lakeuksilla tavataan.

 4. Eikö Suomessa oo puuvillapeltoja? Oon kuullu, että nuo tummat jantterit olis siinä keruuhommassa jotenki geneettisesti muita edellä.

  1. Mä olen kuullut kanssa näin. Saman varman tiedon mukaan jamekset keksittiin Ameriikassa. Juurikin tämän geneettisen etumatkan ansiosta. Se oli kuulemma sitä moniosaamista. Lieneekö tarinassa perää?

   Mitä olisikaan Ameriikalle käynyt ilman massamaahanmuuttoa? Kysykää vaikka alkuperäisväestöltä, intiaaneilta, kuinka tyytyväisiä he ovat kun saavat kävellä uusissa jameksissaan.

  2. ”Cottonfields back home….” Partajantterit töihin pellolle, muuten me heitetään ne pellolle. Voidaan kyllä heittää muutenkin…

 5. Etusivu uusiks! Matu töissä, tähän ei valkoinen pysty.

  Taisi tosin mennä kesätyö YHDELTÄ suomalaisnuorelta tai Itellan businekset.

  Elleivät ole kirjeenkantajia. Sen verran lukutaidottomuutta välillä osoitteissa esiintyy…

 6. Tolla tavalla kun nurmikkoa leikataan, niin muutaman sadettoman päivän jälkeen ei ole kuin mustaa multaa. Mikseivät nuo älymykset tasoita pihatielle leviävää nurmikkoa? Minä en missään tapauksessa antaisi tuhota taloni ympäristöä aavikoiden puutarhureilla. Viisi kamelinlannoittajaa ajamassa samaa rataa ruohonleikkureilla. Johan kuvasta näkyy, että jossain kohtaan on nurmikko revitty siihen malliin, että paistaa ruohon kellertävät juuret. -Heh-Taitaa olla jonkun suvakin omakotitalo. -Saattaa olla, että valtio maksaa uuden nurmikon istutuksen. Älyttömyydellä ei ole rajoja!!

  1. Afgaanit töissä päiväkodissa…
   Tuo yhdistelmä ei kuullosta hyvältä…

 7. Odottelin, koska kolaroivat, mutta vain yksi läheltä piti -tilanne. Tulevatkohan eksoottisesta kaukomaasta, jossa ei tunneta ruutukaavaa, vaan tontit ja asumukset ovat pyöreitä.

  1. Suomalaiset veronmaksajathan ovat rahoittaneet Suomi 100 v -rahastosta koodaritoimintaa afrikkalaisessa koulussa! Sieltä sitä tulee kuulkaa kohta sellaista arsenaalia, että vihaiset linnut saavat hävetä!

 8. Näistä työjutuista ja huoltosuhdejutuista.
  Työpaikkoja on rajoitettu määrä, joten jokainen matun työpaikka on pois kantaeurooppalaiselta. ja mikä pahinta, jopa 5*kalliimpaa asiakkaalle kuten filmissä näkee.
  Lisäksi, missään laskelmissa ei oteta huomioon että matutkin vanhenee ja joskus vanhainkodissa, no, kuten SDP Antti Rinne sanoi ”Tuohan on aivan typerää ajattelua, koska emme elä enään silloin”. Näin sanoi Rinne kysyttäessä maailman tilaa 100vuoden päästä. Hitto mikä typerys

 9. Nyt ovat oikeasti hyvät ihmiset aloittaneet kampanjoinnin kesäkissojen puolesta.
  Kesäkissat kehotetaan siruttamaan, madottamaan ja leikkauttamaan holtittoman lisääntymisen estämiseksi ja muistutetaan että ei pidä ottaa kesäkissaa jos ei ole kykyä ja halua hoitaa söpöpörröstä kärttyiseksi nurkkiin kuseksivaksi kolliksi muuttunutta rikkautta.
  Kadulle hylkäämisen houkutellessa kehotetaan viemään kesäpörrö humaanisti lopetettavaksi jos sitä ei saa hyväuskoisten elätiksi tai kissalan vastaanottokeskuksiin.

 10. Kissalan kataloogista löytyy jänniä ja exoottisia mouruajia.
  Kannattaa kuitenkin muistaa että nämä ovat vaativia ja kalliita ylläpidettäviä verrattuna maatiaiskissaan.
  Vaarana ovat myös pentutehtailun aiheuttamat geenivauriot joista aiheutuu sukupolvesta toiseen jatkuvia haittoja ja lisäkuluja.
  Tämän hetken trendisuosikkeja ovat persialaismuunnokset, bengalit, sfinxit ja etenkin abessinialaisesta juontuva somali.
  http://www.is.fi/lemmikit/art-2000000719045.html

  1. Suomessakin ryhdytään pitämään rekisteriä eurooppalaisesta rodusta.
   Tämän rodun yksilöille olisi töitä rottajahdissa Rautatientorilla, kun kotoperäiset maatiaiskisulit on sieltä jostain rasistisesta syystä rankkurien toimesta poistettu mikä on johtanut suorastaan ruttoepidemiaa ennakoivaan rottapopulaation kasvuun.
   http://www.is.fi/lemmikit/art-2000005271028.html

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.