Laittoiko poliisi yöllä Kabuloita afgaanien rattaisiin?

13

Helsinki-Vantaan lentokentällä oli viime yönä täysi rähinä päällänsä kun laittomat muslimit ja heidän tukijansa osoittivat mieltään palautuksia vastaan. Joidenkin epämääräisten tietojen mukaan yöllä olisi lähtenyt lento kohti Kabulia mukanaan joitakin afgaaneja.

Paikalla lentoasemalla oli muutama kymmenen laitonta ja suomalaista naista paukuttamassa rumpua ja huutamassa stop deporteissonia. Lisäksi mellakkapoliisi oli varustautunut kypärin ja kilvin mahdollista laittomien muslimien hyäkkäystä vastaan.

Kukaan ei tunnu tietävän mitä tarkastiottaen tapahtuu. Flight radarin tiedon mukaan RHC:ssä väitetyksi palautuskoneeksi ilmoitettu kone lenteli yöllä pitkin Eurooppaa. RHC:ssä tätä kuviteltiin joksikin yhteiseurooppalaiseksi kokoomapalautuskoneeksi. Jotkut kertovat nähneensä lentoasemalla poliisin raahanneen laitonta afgaania koneeseen. Tämä olisi sätkinyt ja huutanut vastaan.

Ainoa mitä tiedetään varmasti on se, että muutaman päivän aikana poliisi on ottanut kiinni säilöön useita afgaaneja ja eillisen päivän aikana ainakin puolenkymmentä noukittiin vastaanottokeskuksista säilöön.

Toivotaan, että palautuksiin saadaan nyt kunnolla vauhtia ja afgaanit ja irakilaiset turvallisesti takaisin kotiin.

Alla filmi RHC:stä lentoasemalta:

 

Advertisements

19 thoughts on “Laittoiko poliisi yöllä Kabuloita afgaanien rattaisiin?

  1. Yle uutisoi lentoasemalla olleen parisataa mielenosoittajaa. Uutisvideosta päätelle suuriosa mielenosoittajista oli turvapaikanhakijoiden näköisiä, jotka puolustivat omaa asemaansa, jotta saisivat jäädä suomalaisen veronmaksajan elätettäväksi. 10 pistettä viranomaisille, jotka vihdoinkin aloittivat karkotukset.

    1. Olisivat ottaneet ne rääkyjät samaan koneeseen ja akat myös. Ei sillä väliä ole mihin maahan päätyvät kunhan ovat poissa täältä. Vaikka jonnekin Mongolian tundralle jos ei muuta keksitä.

  2. Ei muuta kuin piikkiä persuksiin niin siitä ne rauhottuu. Ja jaksaa istua koko kotimatkansa rauhallisina ja odottaa mahdollista oikeudenkäyntiä epäillyistä sotarikoksista.

  3. Tämähän on tarkoitus. Rahaa (….pankkiireilta velaksi=) palaa loppumattomaan työhön. Uutta tulijaa pukkaa ja kansakunta survoo itseään syvemmälle velkavankeuteen. Ja hölmöin kansanosa ei tajua mitään.

  4. Hienoa että palautukset lähtivät taasen käyntiin. Irak on myös pian siivottu isis saastasta kurdien ja naistaistelijoiden toimesta niin nämä arkajalat voivat hyvillä mielin palata kotimaahansa. Suomessa ja Euroopassa on potentiaalia jälleenrakennukseen kun nuoret miehet ja perheensä sodan jalkoihin jättäneet palautetaan kotimaihinsa. Onhan lännen valtamediat hehkuttaneet kuinka osaavaa porukkaa sieltä on tänne lihapatojen ääreen tullut.Parin vuoden loma on ohi ja on aika kääriä hihat. Suvakki eukot voivat lähteä samoilla lennoilla ihastuksiensa mukana ja suomen valtio voisi antaa vähän taskurahaa mukaan, niin kuin pesämunaksi yhteistä elämää varten.Voisivat viedä tuon sekopää papin myös hengellistä tukea antamaan. Myös nuo rikolliset voi palauttaa omien maiden rikostuomioistuinten tuomittaviksi pois rasittamasta oikeuslaitoksiamme. Luulen että tuomiot ovat kohdillaan siellä missä rikokset on tehty.

  5. Se että RHC:n kaltaiset mädättäjät ilmeisesti saavat tosiaan valtiolta tukea tuohon inspiroi minua STOP veronmaksuun.

  6. Joskus vaikuttaa, että nämä pakkopalautus-operaatiot ovat vain jonkunluokan teatteria ja silmänlumetta. Media rummuttaa yhdessä anarkistien kanssa, että hei katsokaa, jotain sentään tapahtuu. Uutta porukkaa kuitenkin tulee samaan aikaan sisään EUn sisäisillä siirroilla+muut. Lukuja menevistä ja tulevista on nykyisin lähes mahdoton saada. Migrin sivuilla on jonkinlaista seurantaa, mutta reaaliaikaisesta seurannasta ovat luopuneet ja muutenkin tilastot on tehty nyt niin vaikeaselkoiseksi, että ihan hirvittää. Jos oikeasti Suomessa (ja Euroopassa) haluttaisiin nämä palutuksen kunnolla toimintaan, niin tahti olisi ihan toinen. Samoten tilastot asian kehityksestä olisivat paremmin seurattavissa ja sieltä saataisiin ne kokonaiskuvaan liittyvät oikeat uutiset. Unkarin sulkiessa Balkanin reitin, EUlle tuli hätä, että mistäs nyt sakkia Eurooppaan. Ongelma ratkaistiin sillä, että nyt käydään noukkimassa porukkaa tuhatmäärin Libyan rannikolta. Nämä mediasirkukset eivät todista mitään realiteettia. mutta tilastot kertoisi asian todellisen tilanteen.

    1. Lähemmäs sata uutta geelitukkaa tulee viikossa – ainakin Migrin Juha Similän Twitter -tilin mukaan…

      Ja Saksassakin oli jossain vaiheessa useita satoja tuhansia matuja, joita ei oltu vielä rekisteröity ja tuskin on ehditty vieläkään – eli reserviä piisaa, vaikka jotkut maat rajoja sulkevatkin…
      – Ruotsissakin piisaa myös matuvarastoa…

      Ja liki kaikki aikuiset musliminaiset, joita on Suomeen tullut – ovat jo tietysti pyöräyttäneet yhden tai jopa kaksikin kakaraa tässä parin vuoden aikana…
      – eli lukumäärää kertyy siitäkin…
      + tietysti perheenyhdistämiset…

    2. Nyt Itävalta sulkee rajansa Italiaan, hyvä mutta liian myöhään! KAIKKI rajat pitää laittaa kiinni, kaikki reitit on tukittava. Jos Italia tai Kreikka tai Espanja tai mikä tahansa maa päästää porukkaa sisään niin suljetaan kaikki rajat kunnes pakolaiset on poistettu ja ”edelleenvalumisen” riski estetty.

    3. Näin on. Ei näillä ole koko katastrofiin mitään vaikutusta -pelkkää näytelmää jolla pelataan aikaa kansanvaihtajien toimesta. Suomalaiset ovat helposti jymäytettävää kansaa ja juuri näin tuota käsittämätöntä lapsen uskoa käytetään sumeilematta hyväksi.

      -Ei mitään syytä juhlaan, helvetti on vasta alkamassa.

  7. Kovin tipotellen palautetaan. Osa ehtii eläköityä ennen lähtöpassin leimaamista. Miksei koneita nuijita täyteen ja loput siivelle istumaan?

  8. Irakilaiset olisivat vielä joutilaampia palautettavien listalla – geelitukat tilauslentokoneeseen ja HETI!
    Siinä mielessä harmi, että uuvatit tuhosivat persujen hallituspaikan – sillä vaihtunut ulkoministeri olisi voinut neuvotella Irakin kanssa massapalautuksista…

    Irakin muslimeilla ja esim. kurdeilla ei ole mitään syytä tulla Eurooppaan – omassa maassaan on kylliksi rauhallisia ja suht varakkaitakin alueita.
    Afganistan on toki aika kämänen, vaikka sekin kehittyy – joten jotenkin ymmärtää etenkin joidenkin Iranista lähtöisin olevien afgaanien tuskan, mutta suomalaiset eivät ole vastuussa näiden ihmisten omista päätöksistä…
    – mutta Irak nimenomaan on maa, johon pitäisi laittaa ilmasilta välittömästi, sillä n. 99% meille asti tulleista irakilaisista on pelkkiä elintasoshoppailijoita.

    Suomessa asuvat irakit ja kurdit myös lomailevat koko ajan Irakissa ja Kurdistanissa, mikä jo kertoo kaiken vanhoistakin tapauksista…
    – liian suuri osa Suomeen otetuista kiintiöpakolaisistakin, etenkin näistä muslimeista juuri, on pelkkiä elintasopakolaisia, joille korruptoituneet YK:n paikallisviranomaiset ovat antaneet statuksen rahaa vastaan…

  9. Hommalla geelitukista sanottua… :

    ”Jos matut käyttäisivät edes 20% siitä tarmosta, jonka he nyt käyttävät matkustaakseen maasta toiseen, kusettaakseen viranomaisia ja vastustaakseen palautuksia oman kotimaansa rakentamiseen, ei heillä olisi alunperinkään ollut syytä lähteä kotoaan. ”

    ”Kun yhteiskunnan miesten tarmo kohdistuu itsensä kaunistuttamiseen ja naisten kontrolliin, saadaan lopputuloksena yhteiskunta minkä keskeisin saavutus on kukonpoikien lailla koristautuneet miehet ja nyrkkikontrollissa olevat naiset.

    On ikävää elää ilman vettä ja paskakin haisee kun se jää siihen mihin se on paskannettu. Ei siis ihme että veri vetää sellaisiin yhteiskuntiin jotka on valmiiksi rakennettu ja joissa innokkaat naiset odottavat kukonpoikiaan.”

  10. Ruotsissa on tähän mennessä turvallisuusriskiksi luokitellut tyypit saaneet jäädä maahan tilapäisellä oleskeluluvalla. Sen kanssa he ovat voineet matkustella vapaasti Schengenalueella vaikka terrori-iskuja tekemässä! Ja kaikki avustukset ovat rullanneet perfekt. Nyt tätä ollaan tiukentamassa.

    ”Att en person klassas som ett hot mot rikets säkerhet innebär att han eller hon inte kan få asyl. Oftast kan dock personerna det gäller inte utvisas, på grund av risk för dödsstraff eller tortyr, till exempel. Då har Migrationsverket beviljat uppehållstillstånd och med det har följt samma förmåner som andra som har beviljats uppehållstillstånd har, till exempel ekonomiska bidrag.
    Det har också inneburit att personerna har kunnat få främlingspass, det vill säga en resehandling att resa med och att de inte har kunnat registreras det så kallade SIS-registret. Registret är en databas som används för att hålla koll inom Schengensystemet, där personer kan flaggas som säkerhetsrisker, tillexempel, eller att de nekats asyl i andra länder.
    Effekten av praxisändringen, som Mikael Ribbenvik förutser kommer att prövas i domstol, blir att personen blir utan förmåner, inte får någon resehandling och ska hållas under uppsikt av Säpo. I stället för uppehållstillstånd får de ett beslut om anstånd med i väntan på att utvisning ska verkställas.”

  11. Monokulttuuriin tai esim. Tiinalle aihetoive – matujen harjoittama lapsien ja teinien hyväksikäyttö jo Suomessakin – Rotherham in the making…
    – tälläkin tyypillä kommenttien mukaan 15 uhria!!! :

    ”Kuvassa Ahmed Hussein Ounoldeen Arsalan – 2 vuoden ja 9 kuukauden tuomio törkeistä seksirikoksista
    Ahmed Arsalan on 22-vuotias muslimi, jolle suomalaiset alaikäiset tytöt ovat pelkkiä lihapaloja!”

    http://mvlehti.net/2017/07/01/kuvassa-ahmed-hussein-ounoldeen-arsalan-2-vuoden-ja-9-kuukauden-tuomio-torkeista-seksirikoksista/

    Helvetti nyt joku roti suomalaisten vanhempien kasvatukseenkin ja myös tyttöjä on valistettava paremmin näistä hyväksikäyttäjähirviöistä!!!
    – mutta kyllä suomalaisten tyttöjen ja naistenkin kohdalla on todella pahasti jotain pielessä, kun näin tapahtuu – ja siksi tästä asiasta pitäisi puhua maahanmuuttokriittisissä piireissäkin enemmän.
    – arvot ovat täysin pielessä…

    Etenkin Tiina ja myös Tuukka ovat aiemmin puhuneet hyvin feminismiin yms. liittyvistä sairaista arvoista…
    – ja jos vaikka esim. Laasasenkin saisi taas vieraaksi, niin voisitte tehdä vaikka jonkun ohjelmasarjan suvakkihuorauskulttuurista, joka uhriuttaa lapsiakin?

    Onkohan muuten tuokin geelipää joku Marjaanan ja muun RHC:n sakin suojatti….
    – joku joka on Facessa, voisi linkata sinne ja tiedustella, että onko tuttu mies…

    1. Jos laittomat matut pistävät vielä leirin Hesassa pystyyn, niin maahanmuuttokriitikot voisivat tulostaa MV-lehden juttuja ja mennä kyselemään niistä matuilta!?
      – tuntevatko tyypit ja mitä mieltä?

      Ja sitten joku mielenosoitus, jossa huudettaisiin lähinnä vain tyyliin – että muslimit, lopettakaa lasten ja naisten raiskaaminen, senkin islamilaiset misogyynit äärisovinistit – voisi myös olla hyvä ja toimiva idea??
      Ja toki myös sellaista ranskalaismies -tyylistä englanninkielistä tykitystä tarvittaisiin – ja suoraan matuille ja suvakeille itselleen sanottuna.
      – Britannian Rotherhamista ja Ruotsin tilanteestakin voisi siinä puhua…

      Itäkeskuksen tilaisuudetkin olivat niin hyviä, koska matut olivat itsekin kuuntelemassa…

      Poliisihan/oikeuslaitos myös suojelee näitä hyväksikäyttäjä- ja raiskaajamatuja, kun tekee syyttämättäjättämispäätöksiä liukuhihnalta – sillä matuthan eivät koskaan myönnä mitään…

      Ja jos poliisille ei tarvitse ilmoittaa miekkarista????
      – niin ei ehkä kannatakaan sitten, ei ainakaan aina – jos kuitenkin vain estävät….

    2. Rotherham in the making… :

      ”Poliisi alaikäisten seksikaupasta: Syrjäytyneet lapset erityisvaarassa”

      http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707042200245496_u0.shtml

      Moni asiakas on mamutaustainen, sillä esim. tuosta ostoskeskusprostituutiosta on uutisoitu jo aiemmin!

      Persupoliitikot voisivat kysyä julkisesti – mitä Helsinki ja muut isot kaupungit, niiden sosiaali- ja nuorisotoimi tekee asialle?
      – ottakaa kaikki somessa, esim. Facessa yhteyttä isojen kaupunkien persupoliitikoihin ja vinkatkaa asiasta.
      – Juneskin voisi kysyä, onko Oulussa tätä ongelmaa?

      Geelitukkiin laitetaan miljardi – ja omat nuoret menetetään mm. lapsiprostituutiolle…

  12. Kävin tossa mukavan keskustelun marjaana toiviaisen kanssa. Väittää olleensa menossa kabuliin, kun poliisi otti ja pidätti.
    Viestit
    18:04
    Jari
    Pappi, joka ei usko jumalaan? Toisaalta sinun punikkiperkeleen luulisi tietävän,että poliisilla on voimankäyttöoikeus ja oikeastaan velvollisuus poistaa häiriköt paikalta, jos käskytys ei tehoa. Usein olet videoilla huudellut, miten tunnet lain, kun poliisit ovat matuja poistaneet maasta.

    Marjaana Toiviainen hyväksyi pyyntösi.

    Marjaana Toiviainen
    Ei tsrvitse satuttaa ollenkaan. Voi ottaa nätisti kädestä, jutella ja taivutella, ei todellakaan tarvitse satuttaa. En ole ikinä satuttanut ketään fyysisesti, en ikinä.
    Se on väärin
    21:15
    Jari
    Ei poliisin tarvitse ruveta ketään taivuttelemaan ja jaarittelmaan. Kun käsketään poistua, on poistuttava. Ilmeisesti kuvittelet olevasi koskematon, kun viimekerralla sait hillua lähes mielinmäärin. Hienoa, että riehumisestasi kuvatusta videosta saadusta palautteesta poliisi on ottanut opiksi ja kohtelee sinua ja kaltaisiasi samoin, kuin muitakin vastaanhangoittelevia kansalaisia.
    Marjaana Toiviainen
    Olin menossa lennolle. Eli pappi Suomessa ei saa lentää Kabuliin? Miksi?
    Jari
    Uskotkohan itsekkään juttujasi? Varmaan oli lippukin varattuna? Vai pummillako meinasit? toisaalta sääli, ettet päässyt matkaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.