Välimeren karttasulkeiset: tulijat tulevat rauhallisista maista

0

Yllä on se kuva, jota valtamedia yrittää antaa Välimeren tämän hetkisestä tilanteesta. Itkeviä lapsia paossa sodan kauheuksia. 

Kun taas tässä vähän faktaa:

Suurin osa tulijoista ei tule sotaakäyvistä maista. Karttaan on merkitty ne maat, jotka ovat tulijalistalla suuruusjärjestyksessä:

 • Nigeria
 • Bangladesh
 • Norsunluurannikko
 • Syyria
 • Gambia
 • Senegal
 • Marokko
 • Ryhmä: muut
 • Mali
 • Irak

 

Kuvakaappaus 2017-07-04 18-10-39.png

 

Näistä maista vain ehkä Irak ja Syyria ovat sellaisia maita, joista voisi kuvitella naisia ja lapsia otettavan myös Eurooppaan. Muut maat ovat kenties kehitysmaita, mutta se, että kyläläiset eivät osaa kaivaa kaivoa, ei ole turvapaikan peruste Pohjolan perukoille.

Afrikan maat Senegal, Gambia, Mali, Nigeria, Norsunluurannikko ja Marokko ovat ei-sotaakäyviä maita, joista yhdestäkään ei ihmisten tarvi paeta. Kuten ei myöskään Bangladeshistä.

Mutta oletetaan, että näistä maista pitää paeta, silloin Pohjois-Afrikassa on nyt vaikkapa Algeria ja Mauritania, jonne voi paeta ensihätään ja Bangladeshistä vaikka Intiaan tai Kiinaan. Mikseivät bangladeshiläiset mene Kiinaan?

Suurin osa tulijoista on aikuisia miehiä, UNCHR:n mukaan yli 95 %. Naisia ja lapsia tulijoissa on hyvin harvoin. Jopa niin harvoin, että luku 95 % on veivattu eräänlaisena ”mittavirheenä”, sillä käytännössä kaikki tulijat ovat miehiä.

Nyt kun tiedämme nämä kaksi faktaa, meidän on helppo päättää mitä asiasta ajattelemme.

16 thoughts on “Välimeren karttasulkeiset: tulijat tulevat rauhallisista maista

 1. OIKEUS ELÄÄ! BANGLADESH IS NOT SAFE! THIS PUURO IS FOR WOMAN AND DOG! GIVE US OUR MONEY!

  1. Olen sitä jo monta vuotta ajatellut että kun vuosikymmentolkulla syydämme apurahoja Afrikkaan niin jossakin vaiheessa siellä joillakin välähtää: ”Tämä ei riitä, lähtekäämme Eurooppaan hakemaan niitä rahoja henkilökohtaisesti! Siellä täytyy olla valtavasti rahaa ja kaikkea hienoa kun tännekkin sitä lähettelevät!”

  2. Yli 50% maailman HIV- tartunnen saaneista asuu Afrikassa jossa pahimmissa paikoissa joka kolmas kansalainen on saanut tartunnan. HIV ja tuberkuloosi kulkevat käsi kädessä joten monella on sekä että. Kapalolapsen raiskaaminen on yksi Afrikassa käytetty poppakonsti päästä eroon HIV/AIDSistä. Koko maa on täynnä voodoota ja mambojamboa eli kaikenlaisia imbesillejä ja julmia uskomuksia.

 2. Tulevat paljolti maista, joissa lukutaitoaste maailman alhaisimpia. Osaavat kuitenkin laskea, mihin suuntaan nokan pistävät lähtiessään. Pettämätön suuntavaisto ohjaa perille.

  1. Haittaneekerin nenä on pettämätön. Poikkeuksena haisevat somalit. Atomia vaan niin perkeleesti tuonne planeetan osalle niin loppuu liike. Annan loppuelämän takuun.

   1. Ajatuskoe. OECD maat antoivat vuonna 2016 kehitysapua 142 miljardia dollaria. Saavutettaisiinko parempi lopputulos, jos OECD-maat jatkossa käyttäisivät vuosittain saman rahan kehitysmaiden pommittamiseen?

 3. Joskus on tullut mietittyä, että mikä olisi se raja, minkä ylittyessä ei enää kukaan vastustaisi palautuksia. Että kun UNHCR on eri yhteyksissä todennut, ettei Välimeren yli tule pakolaisia kuin muutama prosentti ja silti kaikki Suomeen tulleet ovat varmassa kuolemanvaarassa. Jos kullatulla yksityiskoneella saapuisi lauma Isis-miljonäärejä, joilla on ruuma täynnä irtopäitä, niin vieläkö joku huutaisi palautusta vastaan?

 4. Afrikkalaiset ovat patalaiskoja, siis miehet, eivät osaa kuin yhden asian. On se vaikeata se kaivon kaivaminen, vaikka kehitysapurahoja on annettu kymmeniä vuosia. Tännekin tulevat todella vain loisimaan. ( pääosin )

 5. Aika hiknen urakka edessä, jos tästä meinataan selvitä. Unkari todisti, että tulijavirta saadaan loppumaan määrätietoisella ja tehokkaalla toiminnalla, jos vain halutaan. EU ei vaan yksinkertaisesti halua torpata tätä uutta reittiä. EU voi sanoa tutkivansa asiaa, mutta tämän tahallisen vatuloinnin aikana tapahtuu tämä organisoitu ja tärkein asia, eli tulijoita tulee Eurooppaan. Ihan sama mistä niitä tulee, pääasia että niitä tulee ja paljon. Hirvittää ajatellakkin se tosiasia, että tulijat tulevat muslimimaista. Nämä uudet tulijat on hyvä todiste siitä, että tätä organosoi joku (vielä tällä hetkellä tuntematon) helvetin iso jätti. Kahden vuoden aikana ihmissalakuljetuksia organisoivat rikollisjärjestöt ovat luoneet tämän sotkun ympärille lahjottujen politiikkojen ja virkamiesten kanssa hyvässä yhteistyössä toimivan jättimäisen ja vaikutusvaltaisen organisaation. Tämän organisaation nopeasta kasvusta eri poliittiset järjestöt voivat vain haaveilla. Tähän vielä bonuksena määrätietoisesti asioita vääristelevä valtamedia.

 6. Jälleen kerran: sossutuet ja muut ainoastaan Suomessa syntyneille kansalaisille niin rajoillamme ei ole KETÄÄN tänne hinkumassa. Helppoa. Vuosittainen säästö jotain kolmesataabiljoonatriljoonaziljoonaa euroa. Yhtäkkiä vanhuksemme saavat taas hoitoa ja ruokaa, kansan terveyshoidot pelaa, kouluja ja synnytysosastoja ei lakkauteta jne jne. Muslimien ja muitten maahantunkeutujien takia olemme lamassa nyt ja seuraavat 200 vuotta.

  1. Periaatteessa tässähän ei ole enää kuin kaksi vaihtoehtoa . Lyödä pää pensaaseen, tai sitten lyödä lisää painetta kattilaan, rivit suoriksi ja talvisodan henkeä peliin. Jotain isompaa on nyt tekeillä ja hiton isolla iillä.

 7. Mitä yhteistä on mm. Bangladeshilla ja Nigerialla? => älytön väestönkasvu verrattuna maan pinta-alaan ja ekosysteemin kantokykyyn. Vielä pitäisi löytää viljelymaat väestön ruokkimiseksi niin se väestön tiheys per neliökilometri tuppaa nousemaan. Ei hätää! Dumpataan ylijäämäväestö Eurooppaan, kyllä heillä on tilaa ja rahaa.

  Tässä hyvää vertailua väestönkasvusta e.m. maista 1950-luvulta nykypäivään ja sitten ”kivat” ennustukset aina 2050-luvulle. Irwinin sanoin ”Kusessa ollaan”, jos jotain jarrua & järkeä ei tähän maahanmuuttopolitiikkaan löydetä.

  Bangladesh: http://www.worldometers.info/world-population/bangladesh-population/
  Egypti: http://www.worldometers.info/world-population/egypt-population/
  Nigeria: http://www.worldometers.info/world-population/nigeria-population/

  Egyptin kohdalla sellainen pikku kuriositeetti, että suurin osa ihmisistä on keskittynyt Niilin varrelle, muutenhan toi maa on käytännössä autiomaata, poislukien maan rannikkoseudut.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.