Keskiviikon Monokulttuuri klo 19.00 Liisa Jaakonsaaren hengessä

13

Monokulttuurin keskiviikkolähetys pärähtää eetteriin klo 19.00. Aiheena ainakin Refugees Hospitality Clubin mielenterveys ja pakkopalautettu Zaki, Liisa Jaakonsaaren islamfobia, Juneksen inttikaveri Pylvänäinen ja jotain Ruotsin sotapakolaisiin liittyvää.

Klo 19.00 alkaen siis.

 

Advertisements

6 thoughts on “Keskiviikon Monokulttuuri klo 19.00 Liisa Jaakonsaaren hengessä

 1. ”Jo useammat suomalaiset Facebook-käyttäjät ovat joutuneet huomaamaan tilinsä suljetuksi, mikäli ovat jakaneet Imre Kerteszin kirjoitusta Facebookissa. Imre Kertesz on vuoden 2002 kirjallisuuden Nobel-palkinnon voittanut unkarinjuutalainen.

  Imre Kertesz kirjoitti vapaasti suomennettuna näin: ”Eurooppa tulee pian tuhoutumaan ja syynä tähän on liberalismi, joka on osoittautunut lapselliseksi ja itsetuhoiseksi.
  Eurooppa tuotti Hitlerin ja Hitlerin jälkeen maanosa on vailla argumentteja. Sen ovet ovat auki islamille eikä enää uskalleta puhua rodusta ja uskonnosta, vaikka ainoa mitä islam tuntee, on viha vieraita rotuja ja uskontoja kohtaan.
  Haluaisin puhua siitä, miten muslimeja tulvii Eurooppaan, miehittäen, suoraansanoen tuhoten sen, ja miten Eurooppa suhtautuu tähän, sen itsetuhoisesta liberalismista ja typerästä demokratiasta. Tarina päättyy aina samoin: sivilisaatio saavuttaa sellaisen kehityksen tason, jolla se ei ainoastaan ole kyvytön puolustamaan itseään, vaan jolla se täysin käsittämättömästi näyttää palvovan omaa vihollistaan.”

  Tätä suomenkielistä käännöstä jakaneiden Facebook-tilejä on suljettu tällä viikolla vedoten Facebookin yhteisönormien rikkomiseen. ”

  https://beta.oikeamedia.com/o1-26772

 2. Tuukka!
  Kohdassa noin 1,40 otat esiin asian, jota ei ole juuri käsitelty edes somessa, saati altamediatasolla! Terävä huomio!

 3. Liisalle luettavaa…
  Kommentoin jossain bogissa muslimien näkyvyyttä Nobel-palkittujen listoilla. Moku vastasi, että 12 ois. En viitsinyt jatkaa keskustelua.
  Linkki muslimien Nobeleihin: http://mvslim.com/10-muslims-who-won-a-nobel-prize/
  Kaksi on tiedemiehiä, jotka ovat tieteensä tehneet ei-muslimistisissa tutkimuslaitoksissa. Muut ovat muslimien rauhanaatteen esiintuloja tai kirjallisesti tuotteliaita.
  Tästä lähdetään nollatilanteesta kehittämään suomalais-… ja kulttuurin laadunparannusta.

 4. … unohtui… suomalaisten Nobel-palkittujen esiintymistiheys oli 480 kertainen muslimeihin nähden.

 5. Testasin.
  Tämä sivusto on näköjään tarkoitettu yksisuuntaiseen viestiliikenteeseen…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.