Kolme afgaania raiskasi nuoren tytön-tuomiot ja karkoitus

13

Jos jutun uhrille, 16-vuotiaalle tytölle olisi kerrottu totuus, että afgaanien kanssa, jotka väittävät olevansa lapsia, ei kannata lähteä marjaan, olisi tämäkin tapaus kenties päättynyt toisin.

Pääsiäisen aikaan kaksi ruotsalaista tyttöä päättivät lähteä 1999 syntyneiden afgaanimiesten mukaan kotibileisiin. Miehet siis väittävät syntyneensä 1999. Kello yli puolenyön ja jo tunnin päästä päätti toinen tyttö lähti paikalta. Afgaanit yrittivät houkutella toista tyttöä jäämään yöksi heidän luokseen.

Kun tytön kaveri lähti, päätti uhri jäädä hetkeksi lataamaan kännykkäänsä. Kun kännykkää oli ladattu tarpeeksi, tyttö yritti lähteä, mutta yksi afgaaneista ottikin tytön kuristusotteeseen ja raahasi tämän toiseen huoneeseen, jossa kaksi muuta ”yksintullutta” odotteli.

Alkoi afganistanilainen naisenkesytys.

Miehet kaatoivat tytön sängylle, kaksi piti tyttöä käsistä ja kolmas yritti riisua tytön vaatteita. Tyttö kuitenkin alkoi tappelemaan vastaan. Hän potki ja löi miehiä niin paljon kuin pystyi ja jaksoi. Tästä seurasi, että afgaanimiehet alkoivat vastavuoroisesti hakkaamaan tyttöä nyrkeillä. Tytön silmäkulma repesi ja se alkoi vuotamaan voimakkaasti verta.

Tytön silmäkulmaa kuivailtiin hetken talouspaperin avulla. Sen jälkeen jatkettiin raiskaamista. Kaksi piti kiinni ja lopulta tytön housut saatiin riivittyä tämän päältä ja päästiin tositoimiin. Afgaanit uhkasivat tappaa tytön, jos tämä ei olisi hiljaa. Yksi sotaa, vainoa ja kidutusta pakeneva raiskasi tämän jälkeen tytön. Kaksi katsoi vierestä ja piti tyttöä käsistä kiinni.

Kun akti oli ohi annettiin tytölle vaatteet. Tyttö oli vihainen ja kirkui tekevänsä rikosilmoituksen asiasta. Afgaanit ihmettelivät tuolloin, että mikä tyttöä oikein vaivaa.

Tyttö sai osittain vaatteet päällensä ja yritti lähteä huoneistosta. Ne kaksi afgaania, jotka eivät siihen mennessä vielä olleet päässeet raiskaushommiin, yrittivät ällyttää tyttöä takaisin, mutta tyttö pääsi kuitenkin pakenemaan paikalta.

Kaikki kolme afgaania tuomittiin nyt viime perjantaina pieniin tuomioihin ja muutaman vuoden maahantulokieltoihin. Päätekijä sai kaksi vuotta vankeutta törkeästä raiskauksesta ja kaksi muuta toinen vuoden ja toinen 10 kuukautta nuorisohoitoa.

Advertisements

9 thoughts on “Kolme afgaania raiskasi nuoren tytön-tuomiot ja karkoitus

 1. Ei voi olla totta! Afgaanithan ovat lutuisia ja ihquja ja MAAILMAN TOLERANTEIMPIA JA LÄMPIMIMPIÄ IHMISIÄ kuten juuri eilen todettiin!

 2. Näitä juttuja on ollut jo niin monta vuotta tämän tästä, että on se nyt kumma jos vanhemmat eivät varoita lapsiaan tai jos eivät isommat lapset osaa varoa noita.

  1. Ei siinä ole mitään kummaa. Propaganda muslimien kaikinpuolisesta ihanuudesta aloitetaan jo lastentarhassa ja se jatkuu alati kiihtyvänä kautta peruskoulun. Päälle tulee toveripaine: kun ne parhaat ystävättäret kertoilevat (usein keksittyjä) tarinoita muslimipoikien ylivertaisuudesta oman maan vätyspoikiin nähden, onhan sitä nyt pakko itsekin kokeilla, että pääsee kertomaan omia tarinoitaan.

   Ja vaikka vanhemmat kuinka varoittelisivat lapsiaan vaikkapa näihin uutisiin vedoten, kuinka vastaanottava se murrosiän kuohuissa pyristelevä teini sille on? Paremminkin varoittelujen seurauksena on kiihkeä tarve päästä näyttämään pitkää nenää noille kalkkisvanhemmille, kun eivät taaskaan mitään mistään tajua. Niinpä tyttö hakeutuu viettämään iltaa afgaanipoikien kanssa, että huomenna tyhmääkin tyhmemmät fossiilit saisivat sitten hävetä rasismiaan, kun kaikki sujui ihanasti ja oli ihanaa.

   Seurauksena on sitten tällaisia uutisia, mutta minkäs teet? 1960-luvun laskuja tässä nyt maksellaan.

   1. Propaganda on uponnut syvään. Pitää suvaita. Ei saa olla rasisti!

    Takavuosina olin baarissa käymässä kaverien kanssa. Minun ja kaverieni viereen istahti yllättäin vaalea nainen jo aika tuiterissa. Häntä seurasi kaksi tummaa miestä kuin hai laivaa. Näyttivät olevan Turkin tai Afganistanin suunnalta. Kenties jopa kurdeja kukaties. Miehet kuulemma olivat juttusille tulleet, vaikka eivät oikein mitään kieltä osanneet ja auliisti hänelle kaljaa juottivat. Ensin tarjosivat, mutta sitten pistäneet naisen maksamaan omat juomansa. Yllyttäneet kuitenkin pitämään hyvää tahtia juomisessa. Naista oli ruvennut homma pikkuhiljaa hermostuttamaan ja hän haluaisi tilanteesta ulos. Nainen kysyi minulta, että onko hän rasisti, jos hän tilaa taksin ja lähtee yksin kotiin? Voi jumalauta! Yksi känniraiskaus oli tapahtumaisillaan ja nainen oli huolissaan siitä, että leimautuisi rasistiksi!

    Kaverien kanssa näyteltiin, että nainen on vanha tuttu. Yksi meistä kävi jopa naista hitaita tanssittamassa. Tummat pojat istui vaan ilmeettöminä pöytää taaempana, eivätkä reagoineet mitenkään. Saateltiin nainen sitten taksiin. Tummat pojat seurasivat ja kun huomasivat, että me kaverukset ei olla taksiin menemässä, niin he meinasivat tulla taksiin myös. Kun nainen sanoi taksin ovilla meidän komppauksesta topakasti ”EI! NO!”, niin tummat pojat uskoi. Kaipa neljän vaalean kaveruksen tuki antoi pontta kiellolle. Ilmeettöminä tummat pojat vain liukenivat paikalta. Menivät kai etsimään uutta uhria.

  2. Sehän on rasistinen viharikos jos mnee lapsia varottelemaan näistä kehitysmaa häiskistä.

   Mutta ainoa rangaistus näille on karkotus raiskauksista esimerkiksi , sitä ne kyllä pelkäävät.

 3. Tähän on bättre folkilla tapana tokaista, että multikulti on rikkaus oli kyseessä sitten ihan mikä tahansa rikastuksen muoto.

  Kylttyrellia. Ei mulla muuta.

 4. Taas yksi surullinen juttu joka olisi ollut vältettävissä vain sillä että vanhemmat olisivat tehneet velvollisuutensa. No, tyttö kertoo varmasti omalle lapselleen miten suhtautua värillisiin. Mutta ei aina tarvisi oppia kovimman kautta.

 5. Pikkusen tilanne voi muuttua,jos ihmiset lakkaavat äänestämästä nuita mädättäjiä,siis vihreanpunaista vasemmistoa.Ruotsidemokraattien kannatuksen nousua pelkäävät
  ne jotka hyväksyvät Ruotsin islamisoinnin raiskauksineen ja murhineen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.