Matkatoimisto varoitti joukkomeilillä asiakkaitaan varovaisuuteen Malmössa

13

Malmössa on ammuttu viikon aikana taas niin paljon, että matkatoimisto Egencia kehoittaa Malmöön matkaavia asiakkaitaan suureen varovaisuuteen. Asiakkailleen lähetetyssä meilissä matkatoimisto kehoittaa asiakkaitaan välttämään tiettyjä alueita ja seuraamaan paikallisia medioita mahdollisten tilanteiden kehittymistä ajatellen.

Egencian Ruotsin toimitusjohtaja Michael Schüller kertoo, että he haluavat tiedottaa asiakkailleen mitä maailmassa tapahtuu. ”Me seuraamme keskitetysti asioiden kehittymistä”, Schüller sanoo.

– Sen jälkeen tiedotamme asiakkaitamme. Jos Holmassa on tapahtunut ampumistapaus niin kai siitä voi keskustella, ajatuksena informoida ihmisiä. Tiedotamme mielellämme kerran liian paljon kuin liian vähän, mutta toisaalta otamme kyllä kritiikkiäkin vastaan, Michael Schüller kertoo.

Kritiikkiähän tiedotus on tietenkin herättänyt. Egencia järjestää etupäässä yritysmatkoja, eli asiakkaina ovat mm. liikemiehet. Yksi varoitusmeili meni Malmön kaupungillekin, joka on Egencian asiakas. Malmön kaupungin tiedottaja Anders Mellberg tyrmää varoitukset täysin:

– Tällaiset varoitukset käsitetään väärin. Olen todella kyllästynyt vääränlaiseen kuvaukseen Malmöstä, joka on hyvin yleistä. Ja he, jotka työskentelevät 24/7 tehdäkseen Malmösta hyvän ja turvallisen kaupungin, pahoittavat todella tällaisista mielensä.

 

680

 

Eteläisen Malmön alueella on tapahtunut viikon sisällä siis useita ammuskeluja. Aiemmin Rosengårdissa erääseen huonestoon ammuttiin ikkunasta sisälle useita laukauksia kahteen eri otteeseen. Huoneiston omistaja on todistajana murhayritysoikeudenkäynnissä. Ampuminen oli uhkaus todistajaa kohtaan.

Sunnuntai-iltana Holmassa, Rosengårdin kupeessa sijaitsevassa ongelmalähiössä, kolme uusruotsalaista haavoittui keskellä kylänraittia käydyssä pistoolitaistelussa. Klo 20.00 aikaan useita henkilöitä kaivoi pistooleja esille kaupan pihamaalla ja alkoivat tulittaa toisiaan. Parin minuutin taistelun jälkeen pihalla makasi kolme verissään ja pari-kolme muuta pakeni taistelutantereelta mopedeilla.

Advertisements

8 thoughts on “Matkatoimisto varoitti joukkomeilillä asiakkaitaan varovaisuuteen Malmössa

 1. Rakas Malmön asukas! Älä matkustele omassa kaupungissasi vaan pysy kotona. TVstä ja radiosta voit nähdä ja kuulla missä päin juuri tänään ammutaan, puukotetaan tai uhataan pommilla. Jos sinun on aivan pakko jostakin syystä käydä asuntosi ulkopuolella niin tee se valoisaan aikaan. Muista ottaa mukaan kännykkä, kovaääninen pilli, puukko ja pippurisumute. Älä viivy ulkona kauemmin kuin 10 minuuttia äläkä unohda katsoa ympärillesi ja varsinkin taaksepäin. Karjaise heti jos joku lähestyy sinua, puhalla pilliin ja päätä: juoksu vai tappelu?

  1. Mitä?!! Eikö avainnippu enää riitäkään?

   Suosittelisin muuten lisäksi, etteivät normaalit ihmiset luo liian pitkiä katseita kenenkään päälle, etteivät rikolliset ’tahot’ tulkitse sitä haasteeksi.

 2. Turvallisesta maasta Ruotsista tarvitsee jo varoittaa islamin hyökkäyksestä.
  Kyseessä on kolmas maailmansota.

 3. Kansallissosialistiselle matkatoimistolle ratkaisu voisi olla sosialistinen matkanvetäjä: Maria Pettersson oppaaksi, niin kaikilla on rauha ja hyvä olla ja vähän rankempikin jihadisti taittuu pride-marssijaksi.

  No joo, eiköhän se Malmön tiedottajankin väärinymmärrykset lopu kuin seinään, kunhan saadaan muslimienemmistö. Hetki taitaa vielä kestää, mutta vain hetki.

 4. öö niinkuin miten Malmöa ollaan kehittämässä turvallisemmaksi? Koko ajanhan sitä tehdään nimenomaan turvattomammaksi. Kaikki muu on vain epätoivoista damage kontrollia.

 5. Malmöläiset eivät vissiin ole kuulleet suomalaisten taika-kintaasta. Se muistuttaa lapasta tai uuni-kinnasta mutta se on ase.

  No, ehkä matkanjärjestäjien pitäisi antaa pelolle valta ja ilmoittaa myös pahoinpitelyistä ja ryöstöistä sekä raiskauksista. Ja ehkä pitäisi lopettaa kokonaan lomakohteiden myynti ko. kaupunkiin ja ehkä koko maahan. Rahaa päättäjät uskovat. Jos rahaa ei tule niin vasta silloin tehdään jotain konkreettista asioille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.