Neljä somalia raiskasi 13-vuotiaan tytön-kolme vangittu

0

Västeråsin käräjäoikeus vangitsi kolme somalia epäiltynä raiskauksesta 14. kesäkuuta. Raiskaus tapahtui huoneistossa. Vangitut ovat 16-vuotiaita ja neljäs raiskaaja on 14-vuotias, joten hänet ohjataan sosiaalitoimen piiriin.

Kaikki osapuolet ovat tällä hetkellä hyvin vaiteliaita asiasta. Poliisi ilmoitti tilannesivuillaan vain sen, että tutkimukset jatkuvat teknisenä tutkintana. Tekijät otettiin kiinni viime perjantaina.

https://polisen.se/Skane/Aktuellt/Handelser/Vastmanland/2017-07-05-0930-Valdtakt-Vasteras/

Raiskauksesta epäiltynä siis somalian kansalaiset:

 • Abdirahman, Abdirahman Guled, synt. 25.10.2000
 • Nur, Nuradin Abdullahi, synt. 01.12.2000
 • Jama, Najib Hamad, synt. 04.09.2000

 

9 thoughts on “Neljä somalia raiskasi 13-vuotiaan tytön-kolme vangittu

 1. haisevat somalit (kaikki somalit haisevat krapula paskaakin pahemmalle)ovat kuulemma altistuneet jaakonsaarifobiaan. Se on vakavaa. Onneksi haisunäätäsomaliämmillä on jätesäkki päällä, joten erityisen helppoa solmia molemmat umpisolmuun ja heittää atomivoimalan sauvan perässä reikään ja se niistä syöpäläisistä.

 2. Hinta on hirveä, mutta asialle ei taida mahtaa mitään. Mutta utopioiden kannattajat ovat ennemmin tai myöhemmin itse roviolla. Stalin niitti varmimmin lähipiirinsä eikä ihan tullut työläisten paratiisia, aikansa utopiaa.

 3. Koska raiskarit ovat somppuja, niin tuomio tulee olemaan ehtoollista eli ei yhtään mitään.
  Sitten vielä ihmetellään, miksi raiskausten määrä nousee koko ajan.
  Rajat kiinni ja islamistit ulos maasta.

 4. Miten somalit voivat olla noin idiootteja? Kaikkien kuuluisi olla alle 15 vuotiaita. Turhia apinain tasolla olevia elukoita olevat. Ei saanut täällä arvostella? Poistakaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.