Uusruotsalainen joutui odottamaan sairaalassa liian kauan-uhkasi ampua henkilökunnan

0

Toukokuussa käytiin Malmössä Holman ongelmalähiössä suuren maailman tyyliin tulitaistelu, jonka seurauksena useat ihmiset saivat tuta miltä monikulttuurisuus maistuu.

Keskellä iltapäiväruuhkaa avattiin liikkuvasta autosta tuli kohti toista kulussa ollutta autoa. Automaattiaseella ammuttiin sarjatulta. Kohteena ollut auto lähti pakoon. Alkoi takaa-ajo. Lyhyen tulitaistelun ja pakomatkan jälkeen kohdeauto kolaroi kääntöpaikalla ja matka tyssäsi siihen.

Kuljettaja pääsi pakenemaan autosta pensaikkoon, mutta vänkärin penkille jäi uusruotsalainen, joka oli saanut useita osumia.

Sota oli sillä kertaa ohi ja alkoi veronmaksajien osuus ja muiden ihmisten sekoittaminen asioihin. Uusruotsalainen kuskattiin ambulanssilla sairaalaan ja hänelle tehtiin hengen pelastava leikkaus. Operaatio oli pitkä, mutta sotapakolainen selvisi hengissä ja toipui nopeasti. Lääkäri päätti, että yksi kuula jätettiin kehoon ja se operoitaisiin myöhemmin kun muut pahemmat vammat ympäriltä olisivat ensin parantuneet kunnolla. Sotapakolainen kotiutettiin sairaalasta.

Iltapäivällä kesäkuun alussa mies tallusteli takaisin sairaalaan ja ilmoitti, että oli aika ottaa röntgenkuvia ja operoida kuula pois. Tunnin odotuksen jälkeen uusruotsalainen poltti päreensä ja alkoi huutamaan. Hän uhkaili henkilökuntaa sanoen, että hänellä on ase ja jos homma ei ala nopeutumaan niin alkaa paukkumaan.

Lopulta mies lähti sairaalasta. Vartija seurasi miestä vaivihkaa ja oli yhteydessä poliisiin. Henkilökunnalla oli tuossa vaiheessa todellinen pelko, että sotapakolainen todellakin lähti hakemaan asetta. Vartijan opastamana poliisi pidätti uusruotsalaisen keskellä katua.

Kuva alla: Miehen pidätys ja hallusta löytynyt pienikaliiberinen lipasase.

 

Pidätyksen ja henkilötarkastuksen jälkeen mieheltä löydettiin ladattu käsiase. Mies kiisti aikeensa käyttää asetta henkilökuntaa kohtaa, mutta sinällään myönsi tapahtuneen.

– Olin menossa sairaalaan hoidettavaksi. Kun olin odottanut tunnin niin tulin vihaiseksi. Luulin, että he olivat unohtaneet kokonaan minut. En ollut saanut mitään lääkkeitä ja teki kipeää. Saatoin tuolloin sanoa jotain rumaa, jonka voi tulkita uhkaukseksi, mies kertoi kuulustelussa.

Mies myönsi myös olleensa aseistautunut sairaalassa.

– Minulla on oltava koko ajan ase mukana. Olen joutunut neljä kertää ammutuksi aiemmin, mies kertoi.

Tapaus on sinänsä mielenkiintoinen miehen osalta. Hän on mukana sekavassa vyyhdessä ampumisia, kostoja, koston kostoja ja sen sellaista. Jossain vaiheessa mies kuitenkin päätti alkaa vasikaksi ja hän kertoi poliisille ”oman osuutensa” asioihin. Yleensä tällaisissa tapauksissa, kun vasikoimisella saadaan muitakin kiinni, Ruotsissa saa joko salatun tai kokonaan uuden henkilöllisyyden. Tässä tapauksessa miehelle ei oltu annettu mitään.

 

 

14 thoughts on “Uusruotsalainen joutui odottamaan sairaalassa liian kauan-uhkasi ampua henkilökunnan

 1. Turvapaikasta ei tarvitse olla nöyrästi kiitollinen, jos ei ole koskaan mitään turvaa tultukaan hakemaan vaan käteistä ja palvelua – ja totta hitossa silloin voikin vaatia. Sitäpaitsi tuista menee veroa ja täytyy verorahoille vastinetta saada!

 2. Tässä sen monikulttuurillisuden näkee konkreettisesti: Hiekkaneekerit tekevät ratkaisuja ja päätöksiä sen mukaan mitä itse LUULEVAT tai miltä ITSESTÄ TUNTUU.

  Kun oma napa on maailman keskipiste ja jo lapsesta asti on opetettu että kaikki mitä ikinä haluaa pitää saada heti ja hetipaikalla, ja että kaikki ne eläimellisimmät ominaisuudet ovat parhaita ominaisuuksiasi, tulos on islamistinen muslimi. Ne eivät välitä kuin juuri siitä miltä sillä hetkellä tuntuu. Eikä ne pysty ajattelemaan edes viittä minuuttia pidemmälle tekojensa seurauksia. Eikä aina edes siihen. Koska tämäkään hiekkaneekeri ei päässyt röntgeniin vaikka uhkasi henkilökuntaa.

  Ainoa virhe mikä tässäkin tapauksessa tehtiin oli se että se aikoinaan tuotiin leikkaukseen liian nopeasti.

  1. Vai olisko se virhe alunperin tapahtunut jo paljon aikaisemmin? Luulen, että se oli niitä aikoja kun ruotsalaiset päättivät, ettei valtakunnan rajavalvonnalla ole niin väliä, ja sen yli voi juoksennella kuka tahansa, milloin ja mistä haluaa. Edes takasin.

 3. Kyllä Itämaan korkeasti koulutettu moniosaaja-lääkariastrofyysikko tietää mitä millonkin pitää tehdä. Onhan itsekin erikoislääkäri traumakirurgian ja radiologian alalla ja ballistiikan expertti.

 4. Kantiksille aseet myös! Esim. kauppojen jonot ovat aivan liian pitkiä ja bussikuskit ajelevat monasti aivan liian hitaasti ja pysähtyvät turhilla pysäkeillä. Ja entäs perjantain ruuhkat sitten. Hammaslääkärikään ei koskaan ole aikataulussaan. Ja metrossa kälkättävät arabit! Disgusting! Aseita jakeluun!

 5. Asiahan menee niin, että matut kautta Euroopan on totutettu saamaan kaiken minkä haluavat, muutoin rasismi. Se mitä ei heti saaada otetaan väkisin. Monikulttuurisuus on rikkaus. Niin kauan kuin emme ala pitää kiinni omista oikeuksistamme ja poliisi/oikeuslaitos jahtaa kantiksia niin pahemmaksi vain muuttuu. Jossain vaiheessa sitten se kantisten pinna vaan palaa lopullisesti ja jälki tulee olemaan todella rumaa. Jugoslavian hajoamistaistelut ovat siihen verrattuna lasten leikkiä.

  1. Löytyykö Lappeenrannasta isänmaallisia kertomaan noille valittajille, että lähtekööt kotiinsa?

   Asiallisesti, mutta jämäkästi näillekin pitäisi kertoa hiukan totuuksia – heistä itsestäänkin…

   1. Mitä totuuksia? Etteikö heillä olisi oikeutta tulla tänne kymmenen turvallisen maan läpi vaatimaan ilmaista asuntoa, pullaa ja pillua?

    Heillähän ON siihen oikeus! Kysy vaikka Sauli Niinistöltä, Juha Sipilältä, Petteri Orpolta, Alexander Stubbilta, Timo Soinilta, useimmilta kansanedustajiltamme ja toimittajien enemmistöltä.

    Mitäs luulet, paljonko sinua enää kuunnellaan, kun tämä legio on todistanut juuri näillekin eirtrealaisille heidän olevan hirvittävässä hädässä olevia pieniä turvapaikanhakijalapsia, jotka ovat Suomelle suunnaton rikkaus ja voimavara?

 6. Jotenkin valheellisesti kirjoitettu tarina. Eiköhän sairaalan henkilökunta ole ajatellut, ”on se ihanan monikulttuurista kun meillä on tuollainenkin kiittämätön, riehuva kusipää. Ei olisi jos olisimme vähänkään käyttäneet järkeä siirtolaispolitiikassa ja ymmärtäneet minkälaisia ihmiset tapaavat olla Lähi-idässä ja Afrikassa. Kunpa se ampuisi minut eikä tuota naapuriosaston Ingridiä!!!”

 7. ”Sota oli sillä kertaa ohi ja alkoi veronmaksajien osuus”. Juuri niin.
  Kun on moniosaajista kysymys on aina myös veronmaksaja kuvassa mukana, poikkeuksetta.

 8. Niin aivottomia että nauraa täytyy.
  Ei tollaset sovi sivistyksen läheisyyteen.
  Ruåttalaiset saa mitä ovat halunneet.
  Ehkä Suomeen muuttaa kohta rikkaita ruåttalaisia pakolaisiksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.