Kuinka muuan 14-vuotiaan tytön siveys uhrattiin monikulttuurisuuden alttarille

13
Kuvakaappaus 2017-07-06 02-18-34
Klikkaa kuva isommaksi.

 

Afganistanilainen Hassan Haydari tuli Ruotsiin ns. yksintulleena sotalapsena vuonna 2015. Hän ilmoitti syntymäajakseen vuoden 1999, eli olisi ollut 16-vuotias tullessaan maahan. Tosiasiassa miehellä ei ole mitään tekemistä sodan, vainon tai edes kidutuksen kanssa vaan hän on, kuten kaikki muutkin afgaanit, jotka Eurooppaan tulevat, asunut ikänsä Iranissa.

Hassan majoittui Borlängessä sijaitsevaan sotalasten asumisyksikköön, eli perhekodintapaiseen paikkaan muiden sotalasten kanssa. Koska Hassan oli alaikäinen hänelle määrättiin tietenkin huoltaja, muuan Britt-Inger Karlsson.

 

 

 

Hassan tapasi sotalasten perhekodin pihajuhlissa juhannuksena 2016 14-vuotiaan ruotsalaisen tytön ja he alkoivat pian seurustelemaan. Nyt se tärkein: sekä Hassanin huoltaja, että tytön äiti hyväksyivät pariskunnan seurustelusuhteen. Hassan nukkui kesän mittaan usein tytön kotona tämän huoneessa ja tyttö yöpyi vastavuoroisesti Hassanin luona perhekodissa. Tämä on tärkeää pitää mielessä jatkoa ajatellen. Nimittäin edes Maahanmuuttovirasto ei uskonut Hassanin kertomaa ikää ja piti tätä vähintäänkin parikymppisenä. Tyttö kertoi myöhemmin poliisille Hassanin paljastaneen hellänä hetkenä olevansa 23 tai jotain sinnepäin.

Tästä huolimatta tytön äiti ja Hassanin huoltaja antoivat esiteini-ikäisen tytön ja aikuisen miehen aloittaa ja jatkaa suhdetta yökyläilyillä ja sen sellaisella. On selvää, että hekin näkivät sotalapsen olevan oikeasti aikuinen mies eikä mikään pikkupoika.

Suvaitsevaisuus ja poliittisesti korrekti monikulttuurisuus sokaisi kaikki ympärillä olevat aikuiset.

Kesän aikana Hassan yhtyi tyttöön useita kertoja. Hassan kertoo, että tyttö halusi itsekin seksiä. Tyttö halusi Hassanin mukaan jopa silloin kun hänellä oli kuukautiset. Tyttö tosin kertoi poliisikuulustelussa, että yhdyntä teki hirvittävän kipeää varsinkin kuukautisten aikaan. Eikä hän ehkä kuitenkaan halunnut, päinvastoin yritti estellä.

Kun tämä etuosasto oli koluttu, alkoi Hassan harrastaa tytön kanssa anaaliseksiä. Hassan kiistää, mutta tytön mukaan vaikka hän esteli, Hassan yritti anaaliseksiä useissa asennoissa. Tyttö ulvoi kivusta. Aluksi tyttö kaunisteli kuulusteluissa jollain tavalla tapahtunutta, luultavasti häpesi kuollakseen, mutta lopulta kuitenkin romahti ja kertoi, että Hassan oli pakottanut hänet useaan otteeseen seksiin. Välillä oli pitänyt tytön käsiä väkivoimin kiinni ja raiskannut tytön. Sen jälkeen mies oli juopaissut oluen, polttanut tupakan ja taas raiskannut tytön.

Oikeastaan kukaan pariskunnan ympärillä oleva ei halunnut tajuta mistä oli kysymys. Vaikka aikuinen mies vieraili monta kuukautta pikkutytön sängyssä, kukaan ei puuttunut asiaan. Tyttö oli kerran yökylässä perhekodissa ja Hassan oli taas kerran raiskannut tytön, jolla tällä kertaa oli ollut kuukautiset. Yhdynnän aikana oli lakanalle lorahtanut verta reippaan puoleisesti ja Hassan oli hakenut perhekodin yöhoitajilta uuden lakanan. Hoitajat eivät pitäneet asiaa kummallisena. Hoitajat tosin todistivat oikeudessa nähneensä tytöllä toisinaan mustelmia.

 

hv1QLFkKTSSbzSGwTg4oEEKYFzc
Kuvituskuva.

 

Jostain syystä juttu lähti lopulta purkautumaan ja miehestä tehtiin rikosilmoitus. Oikeudessa oli sana sanaa vastaan tilanne. Oikeus kuitenkin katsoi, että tytön kertomus oli johdonmukainen ja looginen. Siinä ei ollut mitään sellaisia aukkoja, joiden perusteella kertomusta olisi voitu pitää epäuskottavana.

Hassan kiisti syyllisyytensä. Hän vetosi myös siihen, että ei tuntenut Ruotsin lakia, jonka mukaan alle 15 vuotiaan kanssa ei saa harrastaa seksiä. Falun käräjäoikeus tuomitsi Hassan Haydarin lopulta lievästä pahoinpitelystä, lapseen kohdistuvasta raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöksestä——— puolen vuoden nuorisovankeuteen ja karkoitukseen, joka sisältää viiden vuoden maahantulokiellon.

Kun jossittelee tapahtunutta niin voidaan tietenkin kysyä, että miksi tyttö yhä uudestaan meni vapaaehtoisesti afgaanin raiskattavaksi. Luultavasti tässä on osuutta aikuisilla. Tytön äiti ja Hassanin huoltaja olivat niin monikulttuurisuuden sokaisemia ja afgaanilumossa, kuten Refugees Hospitality Clubin ämmät, että he ikäänkuin jollain tapaa ajoivat tytön kerta toisensa jälkeen Hassanin panopuuksi. Aikuiset olivat niin tohkeissaan asiasta; yksintullut sotaraasu sai tutustua ruotsalaiseen ikätoveriin. Olletikin vaikka edes Maahanmuuttovirasto ei uskonut miehen ikää ja tälle oli suunnitteilla ikätestaus. Turvapaikkaprosessi kuitenkin keskeytyi tuomion ja karkoituksen myötä ja miehen oikeaa ikää ei saada ikinä tietää.

Joka tapauksessa 14-vuotias tyttö tuskin oma-aloitteisesti haluaa aikuisen miehen kanssa persepanoja ja kuukautisyhdyntöjä.

Suvaitsevainen monikulttuurisuus sokaisi. Sen seurauksena nuori tyttö häpäistiin kunnolla.

https://minfil.org/Zf48Seb5b9/Falu_TR_B_2611-16_Dom_2017-06-30.pdf

 

Advertisements

10 thoughts on “Kuinka muuan 14-vuotiaan tytön siveys uhrattiin monikulttuurisuuden alttarille

 1. Jees, omat lapset uhrataan ideologialle. Ei se nyt ensimmäinen kerta ole maailmanhistoriassa, mutta aivan käsittämätöntä.

 2. Saatana kun Ruotsi on sairas. Tosin Suomen sairas suvaitsevaisuus on vain askeleen jäljessä. Ne voimat jotka Suomessa julistavat myös tätä paskaa ovat pienet mutta sitäkin äänekkäämmät ja saavat valtamedioilta, YLE etunenässä, oivaa apua. Jonkun pitäisi tonkia tiheällä kammalla hallituksen ja kansanedustajien kytkökset pakolaisbisnekseen ihan Euroopan laajuisesti.Itseä vituttaa kun epäkohdista yrittää kertoa ihan järjellä ja selittää ettei tällä elintasosurffailulla ja maahanmuutolla ole mitään samaa, osaksi saa heti natsi ja rasismi leiman.Olen alkanut rasistiksi ihan julkisesti jos kerran kaikki on rasisimia.Olen myös saanut käännettyä monen pään välinpitämättömyydestä ajattelemaan, mihin monen palkkaverot ja maksut uppoavat. Kokoomusviha nousee pikkuhiljaa kansan keskuudessa, huomannut.

  1. Samoin. On tullut sen verran aiheesta luettua, ettei jaksa jokaisen maailmanhalaajan herjoista välittää. He pitävät itse huolen, että vahvat saavat jyrätä heikot ja että nälkäkuolevat lapset myös kuolevat nälkään – toivottavasti edes historia tuomitsee nämä saatanan egotrippaajat.

 3. Nyt jos on yhtään löysää rahaa niin kannattaa pistää ns ” all in ” matubusinekseen. Risikko tasoitteli jo uutta matuvyöryä eilisillä lausunnoillaan. Tällä kertaa saamme divisioonan verran aitoja neekereitä sotapakolaisina ja muita bumstereita sellaisista sotaa käyvistä maista kuten Gambia ( sinne muuten järjestetään valmismatkoja härmästä) Ghanasta ja Norsunluurannikolta.
  Kaikki ovat toki alaikäisiä ja ihan perkeleen vainottuja. Alaikäisille tytöille lisää persraiskaajia ja suvakkiämmille lisää reiäntäytettä luvassa jo ennen ensilumia.

 4. Harvoin kulttuurien kohtaaminen tasapeliin päättyy. Tulijoille sopii varsin mainiosti suvaitsevaiston hellimä ajatus, että kaikki käy. Vahvistetaan vain sitä käsitystä, että kotopuolen säännöt ovat täälläkin voimassa.

 5. Monet nuoret tytöt ovat myös liian kilttejä ja naiiveja, siten helposti manipuloitavissa, lahjottavissa, uhkailtavissa ja kiristettävissä…
  – ja ovat ikään kuin jääneet ansaan, josta eivät tajua olevan ulospääsyä, koska elämänkokemuksensa on niin ohut.

  Siksi juuri aikuisilla on vastuu puuttua asioihin ja esim. kysellä suoraan asioista. En tajua suomalaisiakaan vanhempia, jotka antavat nuorensa liikkua tai peräti seurustella matumiesten kanssa.
  Minusta nuorille tytöille pitäisi puhua suoraan jo ennalta, että 99,9% matut, kuten muslimit, hakevat ei-muslimitytöiltä vain seksiä ja käyttävät kaikin tavoin hyväksi – mitään rakkautta ei siinä ole, muuta kuin korkeintaan huijaamistarkoituksessa – ja esim. vaimo otetaan omasta kotimaasta, paitsi jollei oleskelulupa muuta vaadi ja rikollinen voi toki tehdä lapsenkin, jottei karkoteta.

  Pitää kertoa myös se, että monet kantaväestön miehet ja myös muut ns. valkoiset ulkomaalaismiehet helposti hylkivät näitä matupatjoiksi leimautuvia tyttöjä sitten tulevaisuudessa – ja monesta tulee getossa asuva eriväristen, eri isistä peräisin olevien lasten yksinhuoltaja, jolla matumiehet vaihtuvat tiuhaan ja mitään koulutusta ei ole – viinakin saattaa virrata, jolloin lapsetkin otetaan lopulta huostaan.

  Seksuaalivalistus kouluissakin on nykyään täysin sairasta, kun siinä vain kannustetaan nuoria varhaiseen sekoilemiseen, eikä varoiteta lainkaan huonojen kokemusten seksuaalisuutta tuhoavasta voimasta…
  – kun päinvastoin pitäisi kannustaa nuoria odottamaan tosirakkautta ja harrastamaan seksiäkin vain hyvässä ja oikeassa suhteessa, etenkin kun on nuoria ja kokematon – ja siten haavoittuva.
  Onhan jopa tutkittu, että etenkin ne naiset, jotka ovat odottaneet sitä ns. oikeaa – ovat onnellisimpia ja tyytyväisempiä myös seksielämäänsä aikuisuudessa. Ja monilla liian aikaisin aloittaneilla ja huonoja kokemuksia saaneilla seksuaalisuus on jopa aikuisuuden seksielämää haittaavastikin traumatisoitunut.

  Amerikassa ei oikeastaan turhaan olekaan sitä ”highschool sweetheart” -kulttuuria, jossa se ensimmäinen tyttö-tai poikaystävä on myös se ensirakkaus, joka kestääkin ainakin jonkin aikaa – osa pareista jopa avioituukin.
  Ja tähän oikein tähdätään.
  Suomessa taas peräänkuulutetaan sitä, että äkkiä eron neitsyydestä ja ihan kenen kanssa tahansa ja sitten sekoilemaan ympäriinsä – mikä oikeasti ei ole hyvä lähtökohta yhtään millekään.
  Nuorena ei pitäisi riskeerata kaikkea minkään asian suhteen – vaan vasta tarpeeksi aikuisena, kun tunteekin itsensä.

  Konservatiivisia ja kristillisiä arvoja tarvitaan edelleen – vääränlainen liberaalius on tuhoavaa ja kaikki rajat rikkovaa.
  Muistakaa valistaa omia lapsianne ajoissa – suorasanaisesti ja islamofobisesti 😉

 6. Veikkaan että tässä ovat sekoittuneet äidin- ja huoltaja halut tyttären haluihin. Äiti ja huotaja saattoivat nähdä hyötyvänsä siitä että tytärtä naitatettiin Hassanille. Mutta pitää oikeasti ihmetellä mitä tällaisten henkilöiden päässä liikkuu. Jos tyttö on huutanut kivusta raiskatessa niin onko sitä pidetty lemmenkiimana? Ja kuka 16 vuotias saa polttaa ruotsissa tupakkaa ja juoda kaljaa?

 7. Vanhemmat pitäisi laittaa syytteeseen oman lapsensa pettämisestä; he eivät ole suojelleet lastaan ja puuttuneet asioihin kun olisi pitänyt. Myös afghaanin hyysäri on toki tajunnut pojan iän mutta viis veisannut. Eli hän ei ole sopiva hoitamaan tälaista luottamustehtävää jossa tarvitaan tervettä järkeä ja moraalista selkärankaa.

  1. Lyhyesti sanottuna järjestäytynyttä pedofiliaa, lasten heitteillejättöä, manipulointia ja paritusta.
   Kun oikeusvaltio vielä toimi tuollaiseen osallistujat saivat kovat tuomiot sekä elinikäisen sosiaalisen hylkiön leiman joutuen jopa ns. kansantuomiolla maastapakoon henkensä säilyttämiseksi.

 8. Olli Heikkilän videon alussa väitetään, että Kontulassa on raiskattu 4 tyttöä 4 päivän sisään!!!!!!!!???? :
  https://www.youtube.com/watch?v=cbCxs2qjbj8

  SUOMESSA POLIISI JA MEDIA EI KYLLÄ EDES UUTISOI MITÄÄN – ONHAN RIKOSTILASTOJENKIN PERUSTEELLA TAPAUKSIA ENEMMÄN KUIN VOISI PÄÄTELLÄ JULKISUUTEEN TULLEISTA TIEDOISTA!!!!!!!!!!!
  – Ruotsissa edes uutisoidaan tapauksista, vaikka tekijöitä ei aina mainita – mikä toimii sentään varoituksena, mutta Suomessa vaan salataan kaikki…

  Suomessa myös poliisi/oikeuslaitos tekee mamujen kohdalla syyttämättäjättämispäätöksiä – jos uhrit, jopa alaikäiset, ovat ns. huono-osaisia…
  – ja koska mamut ovat kovia valehtelemaan ja manipuloimaan myös viranomaisia…

  Lapsille ja nuorille pitäisi opettaa, että jos matu lähestyy – niin pitää lähteä karkuun – aikuisilla matumiehillä ei ole mitään asiaa suomalaisille lapsille ja nuorille!!!!!!!!!!
  .- ihmisten pitäisi alkaa puuttumaan tilanteisiin, joissa näkyy suomalaisnuoria ja aikuisia matumiehiä, esim. soitto hätäkeskukseen – että matumies yrittää iskeä alaikäisiä eli groomingia ja seksuaalista hyväksikäyttöä pukkaa…
  TORIT, OSTOSKESKUKSET – NIIN POLIISIN ON SYYTÄ KÄYDÄ PAIKAN PÄÄÄLLÄ – ja samoin kaupunkien sosiaalitanttojen, jonne myös pitää tehdä ilmoituksia…
  – JUNES voisi kysyä Oulun valtuustossa, mitä kaupunki; sosiaali- ja nuorisotoimi – tekee groomingin ja seksuaalirikosten ehkäisemiseksi?

  Suomi ensin – voisi yrittää kuvata ja haastatella joukkoja, joissa on matumiehiä ja suomalaisnuoria – ja kysyä, miksi aikuinen matumies on alaikäisten seurassa?
  – ja muutkin kansalaiset voisivat raportoida tilanteesta eri osassa maata…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.