Maaliskuisesta Tallukan tulipalosta kova tuomio sotapakolaiselle

13

Hotelli Tallukan tulipaloa maaliskuussa epäiltiin Rasmuksessa tuoreeltaan natsien polttopulloiskuksi. ”Saatanan natsit, nyt ne meni liian pitkälle!”, ”Tämä ei pääty hyvin”, näin mm. sanottiin palstalla.

Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi tiistaina Yousif Abbas Muhammad AI Saadiin törkeästä tuhotyöstä kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. Mies päätettiin pitää vangittuna. Käräjäoikeuden lauselmassa kerrotaan mm.

Kuvakaappaus 2017-07-06 15-52-17”AI Saadi on sytyttänyt tulipalon Kiinteistö Oy Tallukka -nimisen yhtiön omistamassa, Aceimer Oy:n Kotouma Oy:lle vuokraamassa, osoitteessa Tallukantie 1 sijaitsevassa vastaanottokeskuksessa sytyttämällä 2. kerroksessa sijaitsevan hallitsemansa huoneen numero 260 tuleen siten, että teko on ollut omiaan aiheuttamaan yleistä hengen tai terveyden vaaraa. AI Saadi on sytyttänyt tuleen kerrossängynja naulakkotilassa olleita pukineita. Tulipalossa huone 260 irtaimistoineen on vaurioitunut asumiskelvottomaksija savua on levinnyt runsaasti kyseisestä huoneesta rakennuksen 2. kerrokseen. Tuli ei ole ehtinyt levitä muihin huoneisiin, koska sivulliset ja palokunta ovat sammuttaneet tulipalon.”

Yousif kertoo itse juoneensa niin paljon alkohoolia, että ei muista tapahtumista mitään. Hän kuitenkin pitää mahdollisena itsemurhayritystä.

Advertisements

17 thoughts on “Maaliskuisesta Tallukan tulipalosta kova tuomio sotapakolaiselle

 1. Ensikertalaiselta taitaa lähteä jo puolet?
  – ja mitäänhän tuo ei koskaan maksa; toivottavasti karkotetaan myös.

  Ikävää on, että raiskaajat pääsevät vähemmällä, kuten tämä rasismivinkuja…
  – aika mielenkiintoinen tapaus muuten – ja että päätös on toisenlainen kuin Tapanilan joukkoraiskauskeississä… :

  http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005281340.html

  1. No mutta mites se muhametti sillälailla joi viinaksia,eihän ” muslimit viinaa juo” vaikka viinakaupassa kyllä näkyvät ahkerasti vierailevan.
   Kova isku Rasmukselle kun omat koirat/natsit purevat

   Mutta niin se on”VAIN MUSLIMU VOI OLLA SYYTÖN”

  2. Voihan se olla 14 vuotias, eikä joudu ollenkaan linnaan? Natsi saattaa olla kylläkin liian tyhmä ollakseen alaikäinen. Harmi, ettei suvakit voi auttaa asiassa, nehän vihaavat natsimuslimeja yli kaiken.

 2. No, nythän pääsi sitten varsinaiseen täysihoitoon suomalaiseen vankilaan. Takuulla ainakin kotiolot siellä jossakin Lähi-idässä voittaa. Oikeudessa yhteiskunnan vahingoksi jäävien maksujen lisäksi kun äijän elättäminen vankilassa maksaa 250 €/vrk, niin jo on taas veronmaksajien kiristettävä vöitä. Tuskin edes vapauduttuaan karkotetaan ja siitä pitää huolen täysin edesvastuuton ja typerä oikeuslaitos ja Neuvostoliitosta kopioidut lait ja rangaistukset, joissa rikoksiin syyllinen ei koskaan ole ihminen itse, vaan yhteiskunta. Jotakin yhteistä muslimien kanssa? Heitäkään ei voida koskaan syyttää yhtään mistään; imaam saattaa puolustaa jopa murhaajaa sillä perusteella, että hän on muslimi. Se riittää.

 3. Nyt kaikki tervetuloa uudistettuun ja remontoituun Tallukkaan! Avoimet ovet 8.7 klo 12-15! Jippii! Kauhealla rummutuksella paikka avataan mutta taitaa tulla mahalasku..

  1. Onko myrkytykset tehty huolella ja taiten? ”Siellä on kirppuja, luteita, täitä” laulettiin jossain biisissä. Kiva palata kotiin, jos joka paikassa kihisee ja kuhisee. Myrkkyähmähäkki purrut, eikä lääkäri tunnista oireita. Kolmen tunnin monikulttuurista koituu kunnon riesa.

  2. VOK hotel Tallukka 🙂

   Verorahat taskuun ja häiriöt paikallisille. Vaan kuinkas kävikään, hattu kourassa pyydetään roskaväkeä takaisin kun kunniakansalaiset loppu.

 4. Olisi ihan mielenkiintoista tietää miten toi kristitty on noin muuten tullut toimeen siellä muslimien seassa. Sillä kristitty ton tekijän on pakko olla. Muslimithan EI juo alkoholia! 😀

 5. Suomen ja Ruotsin tallukat eivät edes tiedä miten pitää rankaista sanoo:

  Pakkotyöhön kunnes velat on maksettu ja sitten ikuinen karkoitus. Se olisi ainoa oikeudenmukainen tuomio.

 6. Suvakkien mielestä matujen seassa on siis musliminatseja ja silti heitä pitää saada lisää?
  Suvakeista tulee melkein fasistien tuoksu, aika hurjaa…
  Tämä ei pääty hyvin.

 7. Muslimit maukuvat taasen hautausmaista ja vapaa-ajattelijat komppaavat – vaikka hautausmaat ovat suunnilleen ainoa paikka, jossa muslimitkin tulevat toimeen ei-muslimien kanssa… 😉
  – ja kaiken huippuna rasistiset pedotkin uhkaavat muslimien hautoja… :

  ”Nykyisessä tilassa on yksi ongelma.

  – Turvallisuuden ylläpitämiseksi olemme toivoneet, että alue aidattaisiin. Tällä hetkellä hautojen vieressä on suora kulku metsään, joten aita estäisi petojen ja ihmisten kulkemisen haudoilla, yhdyskunnasta toivotaan.”

  https://yle.fi/uutiset/3-9707156

  Luulevatkohan muslimit, että Suomessa pedot kaivavat ruumiit haudoista, kuten jossain Afrikan takahikiällä?!

  1. No jos pelkäävät että pedot kaivaa niin haudatkoon sinkkiarkussa eikä niinkuin nyt tekevät eli ruumis kipataan ulos arkusta (tai sitten ei arkkua edes ole) kuoppaan ihan sellaisenaan rätteihin kiedottuna, nokka Mekkaan. Minä olisin enempi huolissani esim.pohjavesien saastumisesta…

   1. Epidemiologiatutkijat ovat löytäneet vanhoista ruumiista täysin leviämiskykyisiä taudinaiheuttajia/viruksia.
    Jos pohjavesiä ja kansanterveyttä ajatellaan tippaakaan määrätään jokainen musliminraato tuhkattavaksi tai ongelmajätelaitokselle.

 8. Siellä on kirppuja, luteita, täitä….Ryysyranta. Onko Tallukka perusteellisesti desinfioitu?
  Irwin kyselee haudan takaa.

 9. Ei tässä ole kyse alkoholista tai muistamattomuudesta saati itseurhayrityksestä. Näillä hiekka-neekereillä on sellainen ”leikki” että muiden nukkuessa yksi sytyttää tulipalon. Ja sitten mennään kuurupiiloa. Kun palokunta tulee paikalle ja etsii kavereita huoneista ja piiloista, niin se joka löydetään viimeisenä on ”voittaja”. Ja kaikki taputtavat hänelle kun häntä tuodaan ulos.

  Kysykää keneltä tahansa palomieheltä joka on mukana näissä hälytyksissä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.