Tukholman terroristille lisäsyyte kansanryhmää vastaan kiihottamisesta

0

Tukholman islamilainen rekkaterroristi Rakhmat Akilov on käyttäytynyt sen verran ikävästi Tukholman poliisivankilan henkilökuntaa kohtaan, että miestä kohtaan veivataan lisäsyytteitä.  Akilov oli 4. kesäkuuta syyttänyt putkavahteja rasisteiksi. Sen jälkeen hän oli tehnyt hitler-tervehdyksiä, eli suomeksi heilannut ja huudellut siegh hailia. Tästä tympääntyneenä putkavahdit tekivät miehestä rikosilmoituksen ja asiaa tutkitaan nyt kansanryhmää vastaan kiihottamisena.

Akilov on iskunsa jälkeen käynyt mielentilatutkimuksessa, jonka mukaan mies ajelee pitkillä valoilla, ts. hänellä ei ole mitään sellaista mielitautia, jonka perusteella hänet voitaisiin jättää tuomitsematta. Syytteen nostamisen eräpäivää ollaan myös siirretty, sillä tapahtumien tekninen tutkinta ei ole vielä valmis.

Iskun kerrotaan menevän käräjille viimeistään alkusyksystä.

 

4 thoughts on “Tukholman terroristille lisäsyyte kansanryhmää vastaan kiihottamisesta

  1. Voihan hänellä olla psyykkinen häiriö olematta silti psyykkisesti sairas. On sen verran kauan myös ollut Ruotsissa että tietää mitä ruotsalaiset eniten vihaa eli kostaa juuri sillä: nassismi, kaiken pahan alku ja juuri!
    Mitä enemmän hän heilaa sitä varmemmin saa istua lopun ikänsä Ruotsissa veronmaksajien lompakolla ja kakkia Ruotsin viemäriverkkoon.

  2. Joskus entisessä maailmassa tuollaista olisi vedelty heti turpaan jos se olisi kysymättä sen aukaissut ja lopuksi poljettu mytyksi sellin nurkkaan lupauksen kera, että hoito toistuu joka kerta, kun lärvi aukeaa oma-aloittesesti.

  3. Kuvissa Akilov istuu valkoinen, virkattu mussemyssy päässään. Onkohan itse virkannut tai saanut joltakin suvakilta? Syyttää henkilökuntaa RASISMISTA! Mitä ironiaa. Sen myssyn nimi on topi tai kufi tai tagiyah(!!!).

  4. Swedu vangit vain runkkaavat kaiken päivää ja ei jää aikaa tämän rättipään tappamiseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.