Uusi Oikeuslääketieteen tutkimustulos: yli 80 % sotalapsista valehtelee ikänsä

13

Ruotsin Oikeuslääketieteen laitos julkaisi uusia lukuja lääketieteellisistä ikätutkimuksista. Vuoden alusta kesäkuun loppuun mennessä Oikeuslääketieteelliseen on toimitetty 5 966 ikätestaustapausta, joista 1 481 tapausta on saatu valmiiksi ja toimitettu maahanmuuttovirastolle. Tulokset näyttävät tältä:

 • Tutkituista 3,3 % (49 henkilöä) oli naispuolisia ja 96,7 % (1432) miehiä.
 • 1 215:sta tapauksessa Oikeuslääketieteellinen arvioi, että tutkittu henkilö on selvästi vanhempi kuin 18 vuotta. 
 • 13:ssa tapauksessa Oikeuslääketieteellinen arvioi, että tutkittu henkilö on mahdollisesti 18 tai vanhempi.
 • 253:ssa tapauksessa Oikeuslääketieteellinen arvioi, että tutkittu henkilö on selvästi alle 18 vuotta.

Eli reilu 80 % yksintulleista sotalapsista valehtelee ikänsä.

https://www.rmv.se/aktuellt/det-visar-tre-manader-av-medicinska-aldersbedomningar/

Aiemmin keväällä julkaistu ensimmäinen tilasto herätti voimakasta kritiikkiä mm. Expressenissä, jonka kolumnisti Lars Lindström kirjoitti:

– Ja mitä tämä tulos muka kertoo? Kuinka moni ruotsalainen on valehdellut ikänsä yrittäessään alaikäisenä ravintolaan tai ostaessaan tupakkaa.

Advertisements

24 thoughts on “Uusi Oikeuslääketieteen tutkimustulos: yli 80 % sotalapsista valehtelee ikänsä

 1. Tässä samaan aikaan selailen iltapulua ja siellä on tulokset ”kyselytutkimuksesta” ( otanta 147 henkilöä) mikä tehtiin matuille kahdessa vokissa. ” Muslimien stereotypiat kristityistä” on aihe. Alustavien huikeiden tulosten mukaan musut luottavat kristittyihin mutta eivät usko, että me luotetaan heihin, miksiköhän ? Huutonaurua. Luottamustahan toki lisää kaikki paskanpuhuminen, tappaminen ja muu perseily. Käyhän PT nauramassa jahka saavat koko ” tutkimuksensa” valmiiksi.

 2. On oikeauskoisen ja pigmenttisen ihmisoikeus valehdella ikänsä.Kaikki muu voi aiheuttaa stressiä ja pakottaa ihanat pienokaiset joukkomurhiin rasismillaan.

 3. Kaikki nämä tosiasiat satavat suoraan swerige demokraattien laariin valtiopäivätyössä ja nythän näyttäisi tosiasioiden pelko saavan uskomattomat mittasuhteet naapurissa. ”Rasistinen puolue on eristettävä”. Mihin on mahtanut kadota kuuluisa ruotsalainen ns.demokratia, jos sitä sitten on koskaan ollutkaan oikeasti.

  1. Haluaisin nähdä sen päivän kun muslimeita ja muslimijärjestöjä vaaditaan irtisanoutumaan fasismista, kommunismista ja islamismista puolueista erottamisen ja yhteiskunnallisesta toiminnasta eristämisen ja totaalisen hylkimisen uhalla.
   Voi sitä suvakkien peppukipuilun määrää jos Erdogania ihailevien fasistimuslimien perustamaa Ruotsimuslimien puoluetta ja sen johtohenkilöitä pitäisi vaatia irtisanoutumaan kirjallisesti ja julkisesti fasismista ja erottamaan natseja ihannoivat jäsenensä.

  1. Ei tule tapahtumaan, sillä ensin pitäisi puolueiden irtisanoutua näistä ismeistä, johon ne ovat kiinteästi sitoutuneet. Esim. Suomessa sosialistinen sekoomus (ent. kansallinen kokoomus) on sitoutunut sosialisoimaan suomalaisten varat erilaisiin matu-bisneksiin ja eurooppalaisten pankkiirien taskuihin. Sittten kepuloisten puolue tekee ihan samaa, käyttäen verukkeina esim. paskakaivojen puhdistuslaitoksia jne. Sosialismi siis kukoistaa Suomessakin, nyt ihme kyllä nimellisesti porvarillisten puolueiden toimesta. Tarvittaisiin kovasti aitopersuja valtaan… luopiot kun lähtivät takiaispuolueeksi kasvattamaan omia etujaan tulevissa matubisneksissä.

 4. ONKO SVEDU L.L: LLÄ JOTAIN ERIKOISSITEITÄ KYSEISIIN LAITTOMASTI EUROOPPAAN TULLEISIIN IKÄNSÄ VALEHDELLEISIIN MIEHIIN??

 5. Aikamoiset prosentit. Valitettavasti islamistia ja tätä invaasiota kannattavia on päättävissä elimissä jo niin iso liuta, että vaikka näitä lukuja huutaisi kurkku suorana niitten korvien vieressä, niin muutosta asiaan ei tule. Vähän sama, kuin menisi mafialle sanomaan, että varastaminen on rikos, niin tuskinpa se mafia siitä tapojansa muuttaisi. Ainoa keino miten tämä pelleily loppuu, on että Pohjois-Korean Kimi pistää tännepäin tulemaan pitkänkantaman ydinlatauksen.

 6. Erittäin asiallista raportointia Pave!

  Nyt olisi todella tärkeää koota kaikki nämä tiedot yhtenäiseen selkeään pakettiin varsinkin ajatellen seuraavia eduskuntavaaleja.

  Kaikki nämä tiedot tästä paskasta on ehdottomasti oltava saatavilla yhdestä paikasta, selkeään ulkoasuun niputettuna jotta ihmiset käsittävät seuraavissa vaaleissa että mistä he oikein äänestävät.

  Paavo tai joku voisi perustaa erillisen nuivan tilastokeskuksen, johon tämä data koostetaan.

  Hyvää työtä taas kerran!

   1. Kiitos. Mä olen aiemminkin marmattanut siitä kun näitä aivan oleellisia tietoja esim. johonkin ajankohtaiseen asiaan liittyen saa sitten kuuklata saatana ympäri verkkoa sieltä täältä lehdistöstä, viranomaisilta, blogeista ja foorumeilta.

    Eli nämä keskeiset tiedonjyvät ovat hajallaan usein todella sekavalla ulkoasella taiteltuna. Minusta blogi- tai foorumiformaatti ei ole paras tapa esittää näitä vaan ne pitäisi löytyä jostain selkeästi ryhmiteltyinä omiin kansioihinsa aihepiireittäin, ajan tasalla pidettynä. Tarkoin lähdeviittein varusteltuna, tietenkin.

    Koskaan ikinä ei pitäisi heittää mitään väitettä noin vain ilmaan roikkumaan keskustelun sekaan, vaan _AINA_ pitää laittaa asiaankuuluvat linkitykset perään – muuten änkyrät voivat aina urputtaa ettei tiedot muka pidä paikkaansa. Esim. ministeriöiden omia tilastoja on niiden paskiaisten sitten hieman vaikeampi lähteäkään kumoamaan, tosin sitäkin tapahtuu.

    Mutta siinä on aika paljon duunia. Meinasin ehdottaa tätä jollekin jolla olisi resursseja, esim. Oikeamedialle.

    Ehkä joidenkin rasististen vihatoimijoiden kannattaisi liittyä yhteen ja koostaa jonnekin nämä tiedot. Ilmoittaudun heti vapaaehtoiseksi mukaan tähän työhön jos joku älykkäämpi alkaa sellaista puuhastelemaan!

 7. Saas nähdä onko mitään vaaleja kahden vuoden päästä ja missä vaiheessa on nettisensuuri. Vaaleja voi lykätä ja me ollaan sörkan lisko-osastolla yhteiskunnalle vaarallisina yksilöinä.
  On muuten sen verran vauhdikkaita nämä kaksi edellistäkin vuotta olleet.
  Käsi sydämmelle, kuinka moni olisi kaksi vuotta sitten uskonut, että Suomeen perustetaan poliittinen nettipoliisi valvomaan kansalaisten ajatuksia? Minä en mutta olinkin vääräässä. Tämän vuoksi kaikki on siis mahdollista.
  Luulenpa, että meidät vaiennetaan netistä lopullisesti siinä vaiheessa kun seuraava matudivisioona kolkuttelee ilmaisen elämän ovia ja siihen ei mene välttämättä edes jouluun.

  1. Ei tarvitse arvailla mitä tapahtuu kun tutustuu Kalergi suunnitelmaan joka on tehty jo 100 vuotta sitten.

   -Sieltä löytyy kaikki oleellinen ja selviää ne tahot jotka kehitystä ohjaavat.

  2. Aitopersujen puolueen pitäisi Halliksen johdolla tiedottaa näistä asioista laajalle äänestäjäkunnalle vaikka maksullisin mainoksin, jotta viesti menisi perille aivan kaikille.

 8. Ei sillä ole mitään väliä minkä ikäisiä ovat – jokainen näkee kartasta, ettei nyt olla mitään turvaa hakemassa.

 9. Kiitos jälleen Paavolle ja pitkää ikää. Toivoo elämänsä ehtoo puolella elävä Valkoinen hetero. Kyllä vituttaa katsella tätä kaikkea eurooppalaisiin kohdistettua kusetusta.Itse toivoisin että omat lapset saisivat elää ja perustaa perheensä kohtuullisen turvallisessa Suomessa ,kuten itse sain. Nykyisin pelkkä turha haave. Suomi tullaan pilaamaan ,kuten koko Eurooppa ja syylliset tiedetään.Toivottavasti sinulla menee hyvin Virossa. Itseniäkin on Viro ruvennut houkuttelemaan raporttisien perusteella.Tätä menoa Suomi on uppoava laiva ja rotathan jättävät uppoavan laivan.

 10. jatkoa edelliseen:Rotta on viisas eläin . Epäilevä ja sopeutumis kykyinen. Ei missään nimessä halveerattava eläin. Torakat ja rotat, viimeiset eläimet maanpäällä , silloin kun ihminen on kaiken pilannut.

 11. Ja tuokin prosentti on ihan helvetin alakanttiin. YKSI apina kymmenestä tuhannesta on oikeasti 17 vuotias, ja sekin apina valehtelee mistä on ja mikä on hätänä. 99.999999999999999999999999999999% muslimimiehistä ovat valehtelijoita. Loput on homoja.

 12. Raiskaajamatu (nyt 48v ) aloitti uransa jo 30 vuotta sitten ja se jatkuu edelleen. Tenstan poikia tietenkin. http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/k5B3k/serievaldtaktsman-doms-till-fangelse

  Augusti 1987–februari 1988. Polisen får in ett stort antal anmälningar från kvinnor som överfallits av en okänd man i Tenstaområdet. I pressen kallas han då ”Spökmannen” då han vid några överfall haft en luva med hål för ögonen på huvudet.
  Februari 1988. Grips på Järvafältet.
  Mars 1988. Dom i Stockholms tingsrätt: fängelse fyra år. För olaga hot, olaga intrång, ofredande, grov våldtäkt
  April 1988. Började avtjäna straffet – flyr efter ett år.
  Augusti 1989. Två kvinnor överfallna i Lunda industriområde.
  Juni 1990. Döms för de två överfallen i Stockholms tingsrätt, för misshandel och och ofredande till två månaders fängelse.
  November 1990. Kvinna blir överfallen på en förskola i Tensta. Rubriceras som försök till våldtäkt. Han grips efter några dagar.
  December 1990. Dom i Stockholms tingsrätt för försök till våldtäkt till fängelse i ett år.
  Februari 1991. Domen fastställs i Svea hovrätt.
  Januari 1992. Kvinna våldtagen på en parkväg mellan Tensta och Kista.
  21 april 1992. Döms för våldtäkten på parkvägen i Svea hovrätt, som fastställer tingsrättens dom: 2,5 års fängelse och skadestånd på 50 000 kronor till offret.
  Januari 2004. Beslut från Kriminalvården: meddelar att domen från Svea hovrätt från 1992 preskriberats i december 2003.
  Maj 2015. Misstänks för våldtäkt, olaga frihetsberövande och olaga hot i Varberg . Förundersökningen läggs ner, han frias.
  Januari 2017. Grips och häktas för misstänkt för våldtäkt och rån i Varberg. Sitter fortfarande häktad för det.
  22 mars 2017. Häktas för ett nytt fall: en våldtäkt i Varbergs kommun i november 2016.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.