Hampurissa täysi mellakka- täältä livekuvaa

13

Saksan mellakoista näyttää tulevan hyvää livekuvaa RT:n kautta ainakin täällä:

 

Hamburissa on siis täysi mellakka päällänsä. Paikkoja rikotaan ja sytytetään tuleen. Poliisi sammutti juuri valot kokonaisesta kaupunginosasta. Kannattaa seurata tätä.

Livekuvaa myös täältä:

Advertisements

8 thoughts on “Hampurissa täysi mellakka- täältä livekuvaa

  1. Yritin tänään etsiä CNN:ltä ja muilta livekuvaa Hampurista mutta en löytänyt. Syy on tietenkin se että asialla ovat vasemmistoanarkistit ja matut.

    Katsotaan mitä huomenna tapahtuu kun näitä ”mielenosoittajia” tulee vielä lisää.

  2. Mikähän siinä on että kommunisteille ja vassareille sekä anarkisteille ja rasismin vastustajille ei koskaan kelpaa demokraattiset päätökset? Edes oma päätös ei aina kelpaa.

    Ja sitten tuhotaan toisten omaisuutta, ihan kuin se lievittäisi omaa valheellista maailmankuvaa ja vääriä päätöksiä. No, tietty kun omaa omaisuutta ei ole niin pitää tuhota toisten, niiden jotka ovat työllään ja koulutuksellaan jotain hankkineet.

  3. Miksei Merkele mene sinne (suupielet alaspäin) puhumaan solidaarisuudesta, rakkaudesta ja multikultista?

  4. Liv Anderson on kiimassa ja nyökyttelee housut märkänä hyväksyvästi. Saksan poliisi on nykysin nössö. Kumiluoteja ja parempaa aseistusta peliin niin johan rauhoittuvat. Merkelin mahtikäskyllä näitä hulluja pitää ymmärtää koska porukassa on rajat auki sakkia.

  5. Jos ”paha” äärioikeisto riehuisi samalla tavalla minkähänlaista olisi sitten uutisointi? Veikkaan että tälläkin hetkellä yle lähettäisi live kuvaa siittä kuinka paholaismaiset natsi äärioikeisto hullut riehuvat. Viikkojen ja jopa kuukausien ajan asiaa vatvottaisiin eri ohjelmissa ja puhuttaisiin vakavasta ongelmasta joka tuhoaa meidän eurroopalaisen liberalismin(tosiasiassahan tuo Liberalismi tuhoaa euroopan) Poliisikin käyttäisi varmaan kovia kumiluotien sijasta. Erkki, Liv ja Liisa nuo vanhat metsätyöläiset on muuten varmaan sitä mieltä ettei tuolla oikeasti ole mitään mellakoita ne on vaan radikaali oikeiston propagandaa niin kuin ruotsin no go lähiötkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.