Mainokset

Göteborgin kaupunki tarjoaa uusruotsalaisille 100 puuhastelutyöpaikkaa

Göteborgin kaupunki panostaa tulevaisuuteen. Kunta ilmoitti tänään, että se tarjoaa 100:lle uusruotsalaiselle extratyötä kaupungin palkkalistoilla. Työsuhde voi kestää parhaassa tapauksessa kaksikin vuotta.

Työtehtävät, joita uusruotsalaisille tarjotaan, ovat erilaisia ”hieman kevyempiä” töitä kuten vanhusten tai liikuntavammaisten viihdyttäminen lounastauoilla ja erilaiset vahtimestarityöt. Myös ”lapsenlikan” hommat kuuluvat näihin erikoistöihin.

Göteborgin työvoimatoimiston päällikkö Linda Högbacka kertoo:

– Olemme tarjonneet niille uusruotsalaisille, jotka ovat vielä kotoutumisvaiheessa, mahdollisuuden tutkia löytyisikö heiltä kiinnostusta työhön kaupungin palkkalistoilla. Homma aloitetaan nostamalla uusruotsalaisen pätevyystasoa, joka tarkoittaa kolmen kuukauden koulutusta työpaikalla.

Muuan työnhakija Jamsih Hasanzadeh kertoo:

– Haluaisin työskennellä lasten kanssa, ehkä koulussakin. Luulen, että tämä on juuri minulle sopivaa hommaa, vaikka minulla ei ole mitään työkokemusta alalta.

Toinen uusruotsalainen Nasrim Mohammad Sades summaa:

– Tällainen extratyö on tosi hienoa. Jeah, se antaa meille mahdollisuuden päästä mukaan yhteiskuntaa, työtön työnhakija kertoo.

Mainokset

14 Comments on Göteborgin kaupunki tarjoaa uusruotsalaisille 100 puuhastelutyöpaikkaa

 1. warren Beatty // 07/07/2017 12:19 // Vastaus

  Lisää ählyäijiä ruotsiin kaikki mahtuu, rahaa riittää ja pottunokat maksaa kaiken.

  Tykkää

  • Halva Inne // 07/07/2017 13:27 // Vastaus

   Työnteko ei ole kivaa mutta raha on. Parempaa on silti puuhastelu kun siitäkin maksetaan ja siellä voi lirkutella tyttöjen kanssa koko päivän.

   Tykkää

 2. Harjoitus tekee mestaajan // 07/07/2017 12:34 // Vastaus

  Noihin töihin tarvittavaa työnohjausta edes kehitysvammainen kantis ei tarvitse kuin 3 tuntia – 3päivää.
  Jos koulutettu koira suoriutuu noista tehtävistä 10 kertaa paremmin kuin matu, se että matu tarvitsee 3kk koulutusta vaarin ja taaperon tai teinin viihdyttämiseen ja oven aukaisuun kertoo jotain matujen potentiaalista ja laadusta paljonpuhutun ”työvoimapulan” paikkaajina…
  Koira myös taatusti tekee töitä palkkansa eteen eikä raiskaa asiakkaita joten ”koiran työpaikka ja palkka ei ole keneltäkään pois”!

  Tykkää

 3. Ei oppi ojaan kaada jos ei reunallakaan pitele // 07/07/2017 13:20 // Vastaus

  Ruotsin kepu eli Centerpartiet on ehdottanut että vielä 60- vuotiaanakin voisi saada opintolainaa. No, siinä ei ole mikään muu tarkoitus kuin saada kuuskymppinen pois työpaikaltaan ja antaa se paikka jollekin syyrialaiselle. Ja voihan ajatus myös olla että hampaaton matumummokin voi istua ”opiskelemassa” vaikka aakkosia 5 vuotta niin ei näy työttömyystilastoissa.

  Tykkää

 4. Centerpartiet on globalistipuolue // 07/07/2017 13:25 // Vastaus

  Samainen Centerpartiet haluaa myös että pikkufirmoissa tulee helpoksi irtisanoa vanhat työntekijät. Kuukausi sitten palkattu syyrialainen saa jäädä mutta 30 vuotta firmaa palvellut potkitaan ulos. ”Ei pitkä palvelusaika ole mikään meriitti”.

  Tykkää

 5. Nimetön // 07/07/2017 13:32 // Vastaus

  Jepjep – muslimit ”töissä” vääräuskoisten lasten kanssa.Eiköhän tuo paska ole jo kuultu aika moneen kertaan.Laillistettua paritusta rotherdamin malliin.Hyi helvetti.

  Tykkää

 6. Miksei valtamedian toimittajat itse koskaan vaadi, että näitä kehitysmaalaisia täytyisi saada myös heidän toimituksiinsa. Voisi valtamedioissakin kirjoittelut muuttua, kun joku päivä tuotaisiin toimituksiin iso lauma kolmansien maitten etnistä värinää. Ilmotettaisiin vaan kylmästi, että nyt tehdään pieni vaihto kun te olette tätä niin hehkuttaneet, 40% vaihtoon, onko vapaaehtoisia. Voisi olla, että valtamedioiden toimituksissa enemmistönä hallitsevilla telaketju-feministeillä alkaisi hiki virtaamaan.

  Tykkää

  • Hyvä pointti. Ehkäpä valtamedian toimittelijat ovat umpirasisteja.

   Tykkää

  • Nimetön // 07/07/2017 14:15 // Vastaus

   Ehkä siksi että 90% korkeasti koulutetuista taika-avaruuskirurgikvanttifyysikoista ei todennäköisesti osaa kirjoittaa edes omalla kielellään.

   Tykkää

   • Mielellään juuri näitä vaelteleen toimituksien käytäville. Pääsisivät valtamedioissakin samaan tunnelmaan, missä kantaväestö nykyisin elelee.

    Tykkää

 7. Voisin tarjota töitä laivalta kuten ennenvanhaan

  Tykkää

 8. Mikä muu syy voilla kuin vammaisuus, jos pitää tarjota ”kevyttä työtä”?
  Miksei betonin kärräystä ja siivousta? Ovatko jotenkin heikkoja?

  Tykkää

 9. Caffé Corretto // 07/07/2017 22:14 // Vastaus

  Ruotsi rikastuu tällä, tai häviää historian romukoppaan. Nää pt-median sivut eivät oikein toimi meitsin koneella. Onko sivustossa jotain häiriötä?

  Tykkää

 10. Joe Langley // 07/07/2017 22:45 // Vastaus

  Joo, otas nää kotiis lapsia hoitamaan. Poissa ollessas nussivat lapses, koirat, kissat ja kaikki muut kahdella tai neljällä jalalla liikkuvat.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: