Iraki ahdistelee asemmalla suomalaista naista- katso miten nainen vastaa

13

IMG_20170707_012202

 

Muuan irakilainen sotaa, vainoa ja kidutusta Suomeen paennut mies vainoaa Helsingin asemalla suomalaista naista seuraamalla ja kuvaamalla tätä. Samalla irakilainen sotapakolainen maiskuttaa suutaan.

Mutta nainenpa ei mene ihan kädettömäksi. Katso filmi.

 

 

Irakilainen jakoi naisesta kuvaamiaan filmejä Refugees Hospitality Clubissa. Luultavasti RHC:n naisten esimerkkinä iraki luulee kaikkien suomalaisten naisten olevan arabien huoria.

Linkki RHC:hen: https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/permalink/10155013924363533/

 

Advertisements

13 thoughts on “Iraki ahdistelee asemmalla suomalaista naista- katso miten nainen vastaa

 1. Olisi Paavo tosi hyvä, jos laittaisit suorat linkit aina näihin juttuihisi. Nytkin etsin minuuttikaupalla tuota videota RHC:stä kuitenkaan löytämättä sitä, kun olisin kommentteja halunnut lueskella. Lisäisi myös sivustosi luotettavuutta ja pienentäisi ihmisten kynnystä jakaa sitä, kun uutiset olisivat tarkistettavissa. Itse en ainakaan jaa mitään, jos juttu ei ole todennettavissa, koska rasistisyytökset.

 2. Niin tosiaan.Suomen naiset saavat kohteluaan tuon paskasakin osalta kiittää melkoisen suurelta osin noita RHC:n mädättäjähuoria.Siinä nimittäin saattaa aavikon äo70 prinsseille helposti tosiaan tulla sellainen kuva että kaikki Suomalaisnaiset ovat huoria kun RHC:n huorat kuukausikaupalla näyttävät mallia.Puhutaan nyt kuitenkin porukasta joka ilmeisesti kuvittelee että pridet sun muut järjestetään lähinnä heidän palvomisekseen.

 3. Olis nyt potkassut vielä munille. Vaikka aika loukkaus tuokin oli muslimille. Ei tainnut geelitukka ymmärtää että nainen komensi kuin koiraa. Eli siis, piti Irakin poikaa koirana.

  2
  1
 4. Tuo Haidari on aikamoinen linssilude – ja ollut ilmeisesti laittomien leirin turvallisuusvastaava?! :

  ”Jamalin maamies Haidar Al Mashadani on tukikohdan turvallisuusvastaava.

  Al Mashadanin oma turvallisuudentunne on viimeaikoina heikentynyt, sillä hän saa joka päivä pelotteluviestejä suomalaisilta miehiltä, tikkukirjaimilla kirjoitettuja uhkauksia ja törkeyksiä.

  Tämän takia Al Mashadanin on vaikea ymmärtää vastaleirin ajatuksia.

  ”Minua on viime aikoina seurattu illalla kotiin ja huudettu: ”Me tapamme sinut”. On alkanut tuntua samalta kuin Irakissa, sama pelko on herännyt.”

  https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/rautatientorin-telttaleirit-kukaan-ei-sovittele/

  https://svenska.yle.fi/artikel/2017/06/18/irakiska-hatem-vantar-pa-ett-odesdigert-besked-ett-brev-som-anda-kan-bli-hans

  https://www.keskipohjanmaa.fi/140082/haaveita-suomesta/s/d69aeb92

 5. Onko näillä nyt uusi leirikin taas pystyssä?!

  Eikun maahanmuuttokriitikot vaan puheille ja kysymään esim. islamista, maanpuolustuksesta, naisten asemasta, matujen tekemistä raiskauksista jne.

  Noiden laittomien matujen päähän olisi saatava se fakta, että valtaosa suomalaisista haluaa nuo pois maasta – ja mitä pikemmin, sen parempi.

 6. Teillähän on siellä Suomessa sekä Sarjahukuttaja että Sarjakuristaja. Heidäthän voisi palkata hommiin ärsyttävimpiä tyyppejä toppuuttamaan!

 7. Arvot rakkaus arvot välittäminen arvot ihmisoikeudet arvot demokratia arvot monimuotoisuu... avot! sanoo:

  Irakilainen, uskontonsa vielä tsemppaamana, ON ulospäinsuuntautunut. Ihan toista kuin juoppo suomalainen lökäpöksy. Enemmän noita!! 😉

  1. Paskapuhetta – suvakkihuorat sekä ahneet kokkarit matuja tänne haluavat!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.