Rosengårdissa tulitaistelu keskellä iltapäiväruuhkaa

12

 

Malmössä käytiin taas iltapäivällä sellainen tulitaistelu yleisellä paikalla keskellä perjantairuuhkaa, että oksat pois. Tapahtumat alkoivat hieman klo 14.00 jälkeen kun 2-4 henkilöä avasi pistoolitulen  kohti kahta muuta henkilöä. Tapahtumapaikka on aivan Rosengårdin keskustassa erään parkkitalon kupeessa. Vieressä on suosittu grilliravintola.

Poliisi sai hälytyksen klo 14.17 ja saapui nopeasti paikalle usean partion voimin. Lisäksi taivaalle hälytettiin helikopteri haravoimaan ympäristöä. Tapahtumapaikalta löydettiin puolikuollut uusruotsalainen, jonka sivulliset kuskasivat sairaalaan. Uhrin sotahaavoja sponsoroi ruotsalainen veronmaksaja.

Poliisin tiedottaja Maya Forstenius kertoo, että poliisi on eristänyt alueen ja sitä pengotaan nyt kammalla etsien hylsyjä. Lisäksi koirat yrittävät saada vainua tekijöistä. Ketään ei ole kuitenkaan otettu asian tiimoilta kiinni, eikä luultavasti tulla ottamaankaan.

Uhrin kerrotaan häilyvän paratiisin ja elämän rajamailla.

Kuka tahansa saattaa siis joutua Malmössa tulilinjalle jos on väärässä paikassa väärään aikaan. Tässäkin tapauksessa tekijät ja uhrit ovat uusruotsalaisia rikollisjengien jäseniä, jotka vähät välittävät muista ihmisistä. Tällä kertaa oli onni onnettomuudessa, että kukaan sivullinen ei loukkaantunut. Varsinkin kun oli vielä perjantai-iltapäivä ja ihmisiä paljon liikkeellä.

14 thoughts on “Rosengårdissa tulitaistelu keskellä iltapäiväruuhkaa

 1. Rikkautta, jännää värinää ja hienoa kulttuuria…
  Kyllä Svenssonin nyt kelpaa hymyillä…
  Swedes did it, best country in the world is now even better!

 2. Montakos selvittämätöntä ampumista ja murhaa tuolla ruotsin persereijässä nyt olikaan?

 3. ”Elämän ja paratiisin rajamailla” 👍👍👍 Minusta nogozoneista pitäisi hakea kunnon ihmiset pois ja antaa heille mahdollisuus normaaliin elämään muualla. Sen jälkeen niin kova komento zoneihin että pelleily loppuu.

 4. Itse ruatsalaiset ovat äänestäneet suvakkilandiansa. Sitä saa mitä tilaa. Ainakin tässä tässä.

 5. Ennen kuin tälläisia uutisia julkistaa, pitäisi miettiä, että kaupungin tiedottaja taas kerran pahoittaa mielensä.

 6. ”varsinkin kun oli vielä perjantai-iltapäivä ja ihmisiä paljon liikkeellä”
  Olikohan siellä jopa joku ihminenkin? Muslimit ja haittaneekerit ym mutakuonot ovat kädellisiä syöpäläisiä eivät ihmisiä. Näin olen antanut itselleni kertoa.

 7. Vissiin paikallisten rikollisjengien reviirikiistoja, kuka saa myydä huumeita alueella A ja kuka alueella B, ja sitten jompikumpi on halunnut laajentaa toimialuettansa. No ihmekös että tulee ”hieman” kitkaa mikä purkautuu pyssyjen paukkeena. Koittakaapas nyt ottaa niitä Jugoslavian armeijan jäämistön AK-47:ja käyttöön, niin päästään noistakin kriminelleistä nopeammin eroon. Ns. luonnollinen poistuma lyijymyrkytyksen vuoksi…

 8. Monikulttuurista värinää. Siittä että tietää miltä sushi maistuu joutuu maksamaan hintaa(toki onneksi aika pientä). Luotien lentäminen keskellä päivää nyt vaan kuuluu isomman kaupungin elämään ihan niin kuin pommi-iskutkin. Muistakaa että täytyy sopeutua, siis kantaväestön tulijoiden värinöitä aiheuttaviin harrastuksiin.

  Odin herätähän pohjoismaalaisiin tuo ikiaikainen veren perintö kiehumaan. Kirveitä teroitellaan jo.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.