Illan live: Ku Klux Klanin ”black lives mathers”-rally Charlottesvillessä

13

Täältä vähän mielenosoitusta suuren maailman tyyliin. Charlottesvillen Ku Klux Klan pitää vastamielaria ”Black live mathers”. Hauska detaljee on, että enemmistö, jotka huutavat black live mattersiä ovat nuoria valkoisia naisia.

Advertisements

8 thoughts on “Illan live: Ku Klux Klanin ”black lives mathers”-rally Charlottesvillessä

 1. ”Tajukangas​ NEEKERIT HAISEE VANHALLE KILJULLE!”

  Ei se rodusta ja väristä ole kiinni vaan siitä millainen ihminen on itsessään. Katsokaa vaikka Hampurin valkoihoisia vasemmistolaistuholaisia, todellista ihmiskunnan pohjasakkaa. Ja Suomen vihervassareita. ällöttävyyden huippuja.

  Mielummin fiksu musta amerikkalainen kuin tyhmä vihervassari suomalainen!

  1. No onko Trumpkin mielestäsi saatanan kätyri koska hänen neuvonantajansa/ vävypoikansa Jared Kushner on juutalainen?

 2. Tämä näissä onkin niin koomista että suurin osa vastamielenosoittajista on valkoisia ihan sama näyttää olevan Trumpin vastaisissa mielenosoituksissa mitä olen joutubesta katsellut. Hyvin on valkoiset peloteltu medioiden avulla tuntemaan alemmuuden tunnetta. Kuka omistaa median hallitsee maailmaa. Onneksi on Tajukankankaan kaltaisia taistelijoita jotka tuovat viksuille ihmisille totuuksia meille suomalaisillekkin ohi sensuuri propaganda YLEn.

  1. Kristinuskosta luopuminen tuhoaa valkoiset tehokkaammin kuin mikään muu!
   – suunnilleen kaikki mitä vihervasemmisto ajaa, kun olemukseltaan kristinuskon arvojen ja lakien vastaista.
   – muutkin ateistit kieltävät historiallisen totuuden, kun eivät tajua, että kristinusko on länsimaisen kulttuurin ja sivilisaation yksi kivijalka – ja kun yksi kivijalka sortuu, niin koko talo alkaa hajota…

   Tosiasiassa Afrikka ja muu maailmakin tarvitsivat vaan lisää lähetystyötä, raitista kristinuskoa arvojen vuoksi – niin afrikkalainen mies ei makoilisi apinanleipäpuun alla ja katselisi kun useat vaimot kymmenine lapsineen tekevät töitä…
   – otsa hiessä sinun on leipäsi ansaittavan – ei hyppäämällä kumiveneeseen…

   Amerikankin konservatiivit ja järkevät mustat, jotka vastustavat BLM:n kaltaisia liikkeitä – ovat liki aina kunnon kristittyjä!

   1. Samaa mieltä, mutta lähetystyön sijasta peräänkuuluttaisin ristiretkiä. Itse kukainenkin voi tykönään mietiä, miltä Lähi-itä näyttäisi tänään, jos ristiretkeläiset olisivat aikoinaan päässeet tavoitteeseensa, kukistaneet islamin ja Arabian niemimaan väestö olisi täysin kristillinen.

 3. Tuo on totta. ”Jos Herra ei kaupunkia varjele, turhaan sen vartija valvoo.” Raamatussa on vain kaksi kohtaa, jossa syntimitan kerrotaan ulottuvat taivaaseen asti. Ensimmäinen maininta on Sodoman ja Gomorran kohdalla. Toinen on Ilmestyskirjan 18 luvussa, nyt, lopun aikana.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.