Kuvakollaasi Hampurin äärivasemmiston mellakoista

0

Hampurin viimeöisen mellakan jäljet olivat aamuauringossa kuin sotatantereelta. Kaikki vastaantuleva oli rikottu. Useita kauppoja ryösteltiin yön aikan tyhjiksi. Jotkut erikoisliikkeet oltiin käytännössä putsattu hyllyjä myöten tyhjiksi.

 

G20-Gipfel - Proteste

G20-Gipfel - Proteste

G20-Gipfel - nach den Ausschreitungen

G20-Gipfel - nach den Ausschreitungen

 

Yöllä tuhannet vasemmistolaiset eli ns. antifasistit laittoivat matalaksi kaiken eteentulevan. Tilanne oli välillä hyvin vaarallinen, sillä rasisminvastustelijat kiipesivät mm. rakennustelineille ja heittelivät ylhäältä puulavoja katuun ja edelleen niitä palaviin barrikaadeihin. Tuollainen puulava painaa kymmeniä kiloja ja tekee selvää jälkeä osuessaan ihmisen niskaan kuudennesta kerroksesta.

 

G20-Gipfel - nach den Ausschreitungen

2,w=993,q=high,c=0.bild

G20-Gipfel - nach den Ausschreitungen

 

Suurin mellakoitsijaryhmittymä on ns. Schwarze Block, joka on jonkinlainen antifasistinen vasemmistoideologia. Sillä ei ole mitään varsinaista organisaatiota ja keskusjohtoista systeemiä vaan se perustuu pieniin 5-10 henkilön blokkeihin, jotka ovat yhteydessä kännyköillä toisiin vastaaviin blokkeihin. He saavat nopeasti joukkovoimaa tiettyyn paikkaan lähettämällä viestin toisille blokeille.

Ryhmittymän tunnistaa siitä, että porukka pukeutuu mustiin vaatteisiin ja naamioihin. Se kulkee mielenosoittajien etujoukoissa ja on se, joka varsinaisesti tuhoaa paikkoja. Se ottaa myös kädet ylhäällä voitonmerkkiä näyttäen vastaan poliisin vesitykityksen.

 

3,w=993,q=high,c=0.bild

2,w=993,q=high,c=0.bild (2)

 

Schwarze Block on siis eräänlainen rasisminvastusteluryhmä, jonka mielestä afrikaanoilla ja arabeilla pitää olla jokaiseen maahan vapaa pääsy.

 

WhatsApp-Image-2017-07-08-at-08.25.01

WhatsApp-Image-2017-07-08-at-08.21.01

Damage is seen on a street after demonstrations at the G20 summit in Hamburg

WhatsApp-Image-2017-07-08-at-08.15.43

G20 / Hamburg/ Sa 08.07.17

 

Mellakoiden odotetaan jatkuvan tänä iltana entistä kovempina. Saksalaismedioiden mukaan Hampuriin on tulossa lisää antifasisteja.

 

WhatsApp-Image-2017-07-08-at-08.15.06

G20 / Hamburg/ Sa 08.07.17

G20 / Hamburg/ Sa 08.07.17

G20 / Hamburg/ Sa 08.07.17

Protesters March During The G20 Summit

 

24 thoughts on “Kuvakollaasi Hampurin äärivasemmiston mellakoista

 1. Eipä taida Mutti Merkelin kansalaiset voida niin hyvin ja olla niin onnellisia kuin mitä mutti Merkel on kuvitellut.

 2. Siellä ne rasistit ja fasistit nyt henkitoreissaan romukasojen alla hätätilatestamenttejaan laativat.

 3. …kuvitelkaa sitä ulinan määrää Suomen virallisissa marxilaismedioissa jos yksikin noista kuvissa esiintyvistä kohteista olisi ”äärioikeiston” aikaansaannosta.

  1. Eiköhän ole niin, että monessa Länsi-Euroopan maassa suvakkivetoinen virkamiesjohto ja poliitikot kehottaisivat avaamaan tulen, mikäli riehuisivat puoleksikaan tuolla tavoin…
   – siis jos kyse olisi äärioikeistosta tai jopa vain ns. äärioikeistosta eli vain tavallisista maahanmuuttokriitikoista…

 4. Poliisilta tarvitaan kovat otteet käyttöön jotta näytetään ettei tuollainen eläimellinen meno käy. Muuten noi vassari anarkistien mellakat tulevat jäädäkseen. Pahimmat riehujat pitää saada telkien taakse. Jos puhe ei tehoa niin lyijy rauhottaa kummasti.

  1. Ei tuolla tarvita ainuttakaan poliisia,divisioona hyvin aseistettuja jalkaväen sotilaita ja käsky ampua.
   Eihän tuomoset vesisuikut mitä poliisi ampuu lämpimässä säässä kun kiihottava vasemmistoanarkistejä.Sotilaat kovat piippuun ja leikki loppuu.

 5. Siis iskulause on ilmaisia haleja mustille ja sitten paikat paskaksi.
  Taisi jäädä se kaikille ihmisille tärkeä äidin halaus lapsena saamatta.

 6. Jos rasisminvastustajat saavat aikaiseksi tällaista jälkeä niin kuinkas kamalia ne natsit oikein onkaan?

 7. Kävin äskettäin Pietarissa. On varmaa että moinen sakki ei siellä kauan riehuisi. Ihmettelen sakujen munattomuutta.

  1. Mitä ihmeteltävää siinä on? Saksalaiset on ehdollistettu syyllistämään lapsensa jo vastasyntyneinä katumaan syvästi Saksan edesottamuksia toisessa maailmansodassa ja häpeämään syvästi itseään. Puola havaitsikin Saksan jo alkuvaiheessa miellyttäväksi EU-kumppaniksi, kun he jokaisen puheenvuoronsa aluksi ja lopuksi pyysivät nöyrästi anteeksi Puolan kansalle aiheuttamiaan kärsimyksiä.

   Tai joo, ehkä voisi kyllä ihmetellä sitä, etteivät 1990-luvulla syntyneet ole jo alkaneet yhä kovemmalla äänellä vastata näille nurkkaan häpeämään patistajille: ”Mitä Scheissea se minulle kuuluu, mitä isoisoisä ehkä teki kakkosrähinässä? Isovanhempanikaan eivät olleet silloin vielä syntyneet!”

 8. Li Anderssonin ja kumppanien promoamaa ”parempaa väkivaltaa”?!

  Vassareilla on oikein delegaatiokin paikalla… :

  ”Vasemmistonuoret ihmettelee poliisin toimintaa Hampurissa – ”Olemme todistaneet hyvin väkivaltaisia otteita”

  ”Paikalla Hampurin mielenosoituksessa oleva Vasemmistonuorten Henrik Jaakkola kuvailee ilmapiirin kaupungissa olevan jännittynyt. ”

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707072200252503_ul.shtml

   1. Ilmeisesti Hollanti on valtio Neuvostoliitossa, kuten Laatokkakin on? de Wit ei voi täten olla, kuin korkeintaan Venäjämielinen, joten mellakka on oikeutettu?

    Osa tuosta on päivällistä suvakkimölinää ja osa omaani. En itsekään enää tunnista omaa osuuttani, koska pyrin suvakin mielentilaan alkoholin ehdottamin keinoin. Montahan vuotta vielä menee…

 9. Ylen kaunokirjallisuusosaston mestarinäyte vuoden takaa. Anarkistit taistelee muka fasismia vastaan. YLEn faktantarkistajat ovat unohtaneet mainita, että anarkistien ideologissa vastustetaan nimenomaan valtio-käsitettä koonaisuudessaan ja että valtiot (järjestäytynyt yhteiskunta) edustaa tätä heidän mainitsemaasa ”fasismia”. Kaikki mikä sitten edustaa valtiota tuhotaan vallankumouksen avulla. YLEn mielikuvainformaatio ja Hampurin tapahtumat ei nyt ainakaan hirveästi kohdanneet. https://yle.fi/uutiset/3-8969996

 10. Eliitin lapset tuhoavat itsensä ja maansa. Tässä näkee mitä 72 vuotta propagandaa ja uudelleenkoulutusta saa aikaan. Nuoria on helppo aivopestä kouluissa ja kaikki tiedämme , että yliopistot on näitten vassareitten vahvaa aluetta. Antaa KGB agentin kertoa lisää näistä idiooteista https://youtu.be/6VUniibtAlU?t=199

 11. Jos minulla olisi tuolla yritys, jonka omaisuutta tuhottaisiin, käyttäisin epäröimättä yhtä kovia puolustuskeinoja. Ei näistä punaviher-kommareista jäisi montaakaan paikalle, vaan kovaa juoksisivat karkuun.

  1. Ja koska sinulla ei ole yritystä Hampurissa, voit uhota täällä kasvottomana ja nimettömänä tekeväsi mitä mieleeen juolahtaa, kun tiedät ettei sinun tarvitse koskaan vastata huutoosi. Mukavaa tuollainen konditionaaliurheus.

 12. Hampuri näyttää Raqqalta. Olisikohan aika asfaltoida kaikki katukivetykset? Yli 200 loukkaantunutta poliisia on paha juttu. Ja DDR takaisin! Sinne kaikki vihervassarit ja matut samaan sumppuun, myös Ruo-Suosta.

 13. Kaikki paskaksi ja sitten kuollaan nälkään ja viluun, sekä tietysti siihen paskaan. Onpa hieno ideologia, täytyy oikein kannatusta nostattaa omassa päässä. Onkohan siloja jo saatavilla?

  Kehitysmaissa on hyvä olla, mutta köyhää. Ratkaisu: Tehdään länsimaistakin kehitysmaita ja köyhiä, sitten on kaikkien hyvä. Harmi, että ihmisiä on liikaa Suomessakin, nälkään kuolee suurin osa, ennen kuin tilanne tasoittuu.

  Vasemmistolle tulee kovat ajat, jos saavat tahtonsa läpi ja nehän saavat.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.