Peace & Love-festarit Borlängessä käyntiin useilla taharruksilla

0

Borlängessä alkoi torstaina Peace & Love- musiikkifestivaali. Torstai-perjantaiyönä tehtiin heti alkutuimaan muutama rikosilmoitus taharruksesta, mutta vasta viime yönä päästiin kunnolla vauhtiin. Kahdeksasta taharruksesta tehtiin rikosilmoitus.

Poliisin mukaan kaava on perinteinen. Henkilö tai useampi alkaa ahdistelemaan nuorta naista, jonka vaatteita yritetään sitten repiä päältä, käsiä työnnetään vaatteiden alle yms.

Poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni tapahtumien tiimoilta, mutta on antanut tärkeän tuntomerkin tekijöistä: tekijät ovat miehiä.

15 thoughts on “Peace & Love-festarit Borlängessä käyntiin useilla taharruksilla

 1. Hyvä että poliisi selvensi asiaa kertomalla tekijöiden olleen miehiä – olin jo lähes varma että tekijät olisivat olleet kesäkurpitsoita.

 2. Heti kättelyssä poissulkisin mahdollisuuden, että tekijöillä olisi kytköksiä Lähi-itään. Sielläpäin ei naisilta revitä vaatteita, vaan pistetään pikemminkin lisää.

 3. Se on jotenkin käsitettävissä, että yksittäinen pervo saa sairaasta kähminnästä jotain, mutta että aikuiset miehet tekevät tällaista joukolla ja yhteisellä päätöksellä! Olisi saunan taakse asiaa. No joo, Ruotsissa asia hoidettaneen tehostetulla jälkiehkäisyllä.

 4. Eikös se riitä että ottaa vaatteista karvat talteen ja sitten DNA:n avulla etsii rikolliset? Karvaranteilla on erityinen paljastumisen riski.

  1. Se vaatisi noin miljoona DNA-analysoijaa lisää ja unelman kyseenalaistamista. Helpompi panna betonia festariportille ja esittää, että mitään riskiä ei ole, mutta jos kaljarekan kuskilta pettää sydän, niin pysähtyy sitten tähän.

  2. Naisille pitää kehitää saumattomat, pitkäpunttiset DNA- alushousut joissa on niin kova teippi ulospäin että jos siihen iskee kätensä niin kiinni jää. Alushousuihin voi myös rakentaa automaattisen 150 dB hälytyssignaalin vilkkuvaloilla.

 5. Etnistä taustaa ei julkisteta ennen kuin uhri on kuninkaallinen, jos sittenkään. Liberaali, tasa-arvoinen yhteiskunta uhraa kyllä helposti kaiken muun. Miten vanhusten hoito? Siitä tinkiminen käy kyllä kuin vessan vetäminen. Ei mitään vaikeuksia.

 6. Taitaa olla ensikesänä länsi-naapurissa vain naisfestareita.

  1. Kyllähän naisfestareilta voidaan miehet kieltää mutta onko rasismia kieltää ne 70 muuta sukupuolta jotka lyövät portilla todistuksen tiskiin olevansa transhomokeijuja, multisukupuolisia ym. rapsuttaen samalla muniaan?

   1. Fairy keiju pukeutujamatut saa vapaalipun, tytöt saavat maksusta raiskausvapausrannekkeen, joka takaa, ettei yli kymmenen muslimia raiskaa, josta joutuisi jo kivihommiin.

 7. Kehitysmaalainen on kehitysmaalainen eikä se siitä muuksi muutu vaikka seisoisi Borlängessä tai kunkun linnassa.

 8. Muslimit edustavat kunniakulttuuria, jossa muslimimiehen kunnia on kaiken keskipisteessä – ja siksi he myös pyrkivät viemään ei-musliminaisten ja jopa hyvin nuorten tyttöjenkin kunnian. Kohottaakseen siis omaa kunniaansa vääräuskoisten kustannuksella.

  Juuri IL:kin uutisoi irakilaisesta turvapaikanhakijasta, joka oli varta vasten hankkinut somen kautta reilusti alaikäisiä uhreja hyväksikäytettäväksi.
  Ja rikostilastotkin meillä ja muissa länsimaissa, missä muslimeja on – osoittavat saman trendin eli muslimimiehet ovat erittäin yliedustettuina raiskaustilastoissa ja ikävintä juuri on, että he raiskaavat myös huomattavan nuoria uhreja verrattuna kantaväestöön, jos ei varsinaisia pedoja lasketa. Ilmeisesti raiskausuhrien neitsyys on erittäin tärkeä juttu muslimeille.

  Se että muslimi raiskaa ei-muslimitytön on muslimien oman kulttuurin näkökulmasta myös halveksunnan osoitus ja sodanjulistus ei-muslimimiehille!
  Tästä pitäisi puhua enemmän ja suomalaisten ja muiden länsimaisten ihmisten pitäisi tajuta tämä tosiasia – ja vastuuttaa muslimit tästä julkisesti!
  Monestihan musliminaisetkin pilkkaavat ei-muslimeja raiskausten uhreja, kuten Tapanilan joukkoraiskauksen yhteydessä nähtiin. Eli tämä ongelma koskee myös musliminaisten asenteita ja musliminaiset kuitenkin kasvattavat muslimipoikia myös. Toisen ja kolmannen polven muslimit ovat kuitenkin yhtä raiskausalttiita, ellei alttiimpiakin. Monet länsimaissa elävät musliminaiset eivät ole mitään uhreja, vaan aktiivisia toimijoita ja joskus myös erittäin negatiivisessa mielessä.

 9. Tekijät siis miehiä??Juu noin 5 miljoonaa epäiltyä.no piankos Ruåtsin tehokas poliisi saa selville ,keitä ne oli. varmaan jo huomenna tiedämme Börjen tai Svanten sukunimetkin, vai oisko sittenkin ulkomaan ihmeitä..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.