Sotamiehet kertovat toimittajalle lööperiä: ”Naisia on, ovat vain kotona”

0

Tutkiva revolveritoimittajamme Helena Pennanen kävi taas kerran Helsingin laittomien muslimien sotaleirissä kyselemässä kysymyksiä. Video on kuvattu vanhassa sotaleirissä ramadanin aikaan.

Arabit valehtelevat sujuvasti ummet ja lammet isisistä ja militiasta. Lisäksi naisiakin kerrotaan olevan sotapakolaisina, mutta ovat kotona jne. Videon kesto noin 13 min, puhe washingtoniksi.

8 thoughts on “Sotamiehet kertovat toimittajalle lööperiä: ”Naisia on, ovat vain kotona”

 1. Viimeinkin taistelijat ovat löytäneet rintaman: urhot ovat torihengailun lisäksi käyneet homomarssilla, näyttäneet kurkunleikkauseleitä ja käyneet lasten kimppuun sekä makailleet Migrin edessä ilman että kampaus olisi kärsinyt! Hyvä on naisten odotella kotona – Irakissa, Afganistanissa…

 2. Partajaviikset1, Partajaviikset2 ja Partajaviikset3 ovat oppineet hokeman ”kukaan ei ole laiton!”
  Kyllä on jos on saanut negatiivisen päätöksen vai onko näillä joku asianajaja joka on vienyt asian korkeampaan instanssiin? Voiko Suomessa valittaa kielteisestä asylpäätöksesta?

  1. Sinäkö et ole vieläkään kuullut, että Petteri Orpon vaimo on osakkaana lakifirmassa, joka tehtailee turvapaikkahakemuksia ja valituksia niiden hylsyihin, eikä todellakaan ole ainoa ammattikunnassaan?

   Orpon tapauksessa ”Hei, me tienataan tällä!” ei ole mitään tyhjän hihkumista, vaan olemassaolevan tosiasian ääneen lausumista. Kuten aivan liian monelle muullekin.

 3. What ever they say or do is jihad against kristians .There is no peaceful Islam ,there is only Islam. Erdogan say : in 50 Years kristians will ask permission to live in Europe .

 4. Shari Allaah? Shari’ah love? We don’t speak americaneeshi.

  I pay tax when i drink or buy tobacco. What’s the problem here? Allah gives me money, Kela won’t.

  Konekivääritoimittajia jatkossa, kiitos. Vitsit vitseinä?

  Kova juttu tuo rämädään, kun ei naisia ja lapsia saa näkyä vuosikausiin missään. Meillä päin ei vissiin saa viettää, kun ihan oikeita perheitä näkyy olevan liikkeellä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.