Suomen Vasemmistonuoret ilmoittavat sivuillaan lähteneen Hampuriin mellakoimaan

0

Suomen Vasemmistonuoret kertovat kotisivuillaan lähteneen Hampuriin mellakoimaan ja vaatimaan Eurooppaan lisää afrikaanoja ja arabiinoja. Lisäksi he kertovat vastustelevan riistokapitalistia. Vasemmistonuorten mielestä meidän pitäisi ottaa entistä enemmän elätettäviä toisaalta maksaa heidän jälkeen jättämänsä laskun Hampurin mellakoista.

Kuvakaappaus 2017-07-08 14-49-42

33 thoughts on “Suomen Vasemmistonuoret ilmoittavat sivuillaan lähteneen Hampuriin mellakoimaan

 1. Nyt kaikki kynnellekykenevät empimättä matkaan. Hampurissa on paljon hajotettavaa. Kutka meritse menevät, upottakaa alkajaisiksi laiva.

  1. Olikohan Li Anderssonniki saksan b hulinoissa mukana ?
   Vasemmistoanarkisti Suvi Auvinen joukkoineen sielä takuuvarmasti hilluu.

 2. Sinne mennään radikalisoitumaan ja tuodaan se ideologia tänne rauhaa rakastavien luonnossa telmivien hienojen suomi ihmisten luo.

  1. Vaan onpahan nätti mimmi tuo vihertakkinen. Joka muuta väittää, suksikoon suolle vetämään itteään pyr*****! Mokomakin h*****a!

   Eikä oteta vakavasti tätäkään, se on makuasia, kai.

 3. Tuo on aivan vanhaa kunnon kommaritouhua, josta kertoi Arvo Poika Tuominen jo 1900 -luvun alkupuolella, kelmien juonitteluja. Ikävää nykypuuhastelussa on se, että veronmaksajat maksavat viulut äärikommarien ja -viherpipertäjien väkivaltareissuista. Näin on hyvinvointivaltion kulttuuriministerit päättäneet.

 4. Laittavatkohan vasurit tuolla Hampurissa kaiken vaan paskaksi – vai ottavatko ns. ryöstösaalistakin mukaansa?
  – hiukan sellaiseen Robin Hood -henkeen, esim. upouudet älypuhelimet laittomille?

 5. Minulla oli ystävä jonka olin tuntenut yli 40 vuotta. Vaan ei ole enää. Vasemmistoliitto ja äärisuvakointi sekoitti ystävän pään koska hänen puolisonsa oli jopa Vasemmistoliiton ehdokkaana (tulematta kuitenkaan valituksi). En voinut muuta kuin pistää ystävyyden poikki ja se on ollut todellinen HELPOTUS. Eipä ole ikävää mokomaa yksisilmäistä typerystä, harmi vain etten älynnyt heivata aikaisemmin…

 6. Automaattista taakanjakoa ajetaan kuin käärmettä pyssyyn EU:hun tulvivien tulijoiden suhteen ja Suomi ilmoittanut vuosittaiseksi kipurajaksi 20 000 – 25 000!!!!!!!!!!!!
  – ja kun tiedetään, että 90 % tulijoista muslimeja, jotka eivät koskaan integroidu ja jotka lisääntyvät täälläkin kuin kaniinit…
  – joku laskutaitoinen voisi tehdä arvioida vaikutuksista…

  ”Automaattinen taakanjako” -kohta:

  https://yle.fi/uutiset/3-9709889

  1. Korjaus: ei tuossa sanota vuosittaiseksi, oletin vain itse niin – sillä ties vaikka kyseessä olisi kuukausittainen kipuraja…
   Kokkarien Katainenhan on aiemmin peräänkuuluttanut Suomeen 1,8 miljoonaa matua…

   Mutta ajatelkaa, kuinka hirveäksi Suomi sitten menee…
   – sukupuolijakauma vääristyy aivan valtavasti, kohta suunnilleen kaikki tytöt ja naiset raiskataan – maan talous sortuu jne.

  2. En tiedä puhuttiinko siinä vuosittaisesta määrästä, mutta tuollaisia määriä ei-integroituvia, ei-työllistyviä nuoria äijiä ei Suomi kestä. Kenen perkeleen ajatus oli, että ihmisiä auttaakseen täytyy tuhota itsensä?

   1. Johonkin sitaattikokoelmaan vielä päätyy: ”Kenen perkeleen ajatus oli, että ihmisiä auttaakseen täytyy tuhota itsensä..”

    1. Pirun hyvä kysymys .” KENEN PERKELEEN AJATUS OLI,ETTÄ IHMISIÄ AUTTAAKSEEN PITÄÄ TUHOTA ITSENSÄ?” No nuiden perkeleen eu politikkojen ajatus kai se alkujaan on.
     Mutta että RISIKKO perkele sielä on taas ollut pehmitettävänäja tuntuu lupaileen eu herrojen kokouksessa liikoja!!!!
     Kyllä ne minut käännyttävät Jussi Halla-ahon kanattajaksi.Halla-aho oli sitä mieltä,että mustilla täytettyjä laivoja ei pidä päästää Euroopan satamiin.

     1. Kenenkä ajatus? Googlettakapa ”kulttuurimarxismi”. Löydätte ihan rautalangasta väännettynä kaiken, mistä nykyinen asiaintila on lähtenyt ja minkä takia.

 7. Arhinmäki voisi taas lähteä Suomea edustamaan. Anarkistitoverit kantavat hotellihuoneeseen putsattuaan Paavon ennen sitä.

  1. Sitten kiljutaan ”Vapauttakaa Paavo!”, kun sitä taas viedään putkaan. Mitähän se on saksaksi? Freiheit Paulsen!?

   1. Paremminkin ”Lassen Paulchen frei!” Sitähän voi chantatakin niin reippaan rytmikkäästi.

 8. …ja kuka helvetti muka on antanut tuolle paskasakille oikeuden siintyä ”kansan äänenä”????Kaikkialla missä tuo porukka on valtaan päässyt kansan ääni on ollut se viimeinen asia mitä on kuunneltu ja silloinkin se on tapahtunut vain kuulusteluissa juuri ennen teloitusta.

 9. Muslimien ei tarvitse tuomita islamin nimissä tehtyjä terrori-iskuja – eikä vasurien vasurien väkivaltaa? :

  ”Vasemmistonuorten puheenjohtaja Hanna-Marilla Zidan korostaa, että valtaosa G20-kokousta kritisoivista mielenosoituksista oli rauhanomaisia.

  Vasem­mis­to­nuorten puheenjohtaja Hampurin mellakoista: ”Epäreilua pyytää meitä tuomitsemaan”

  ”Suomesta ainakin vasem­mis­to­nuoret ja vihreät nuoret ovat osallistunut viikonloppuna Hampurissa järjes­tet­tä­vään suur­mie­le­no­soi­tuk­seen G20-huip­pu­ko­kousta vastaan.”

  http://www.suomenmaa.fi/uutiset/vasemmistonuorten-puheenjohtaja-hampurin-mellakoista-epareilua-pyytaa-meita-tuomitsemaan-6.3.260506.5a5fccfc38?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=twitter&utm_source=socialnetwork

  VIHREÄT NUORETKIN ovat matkassa mukana!!!!

  1. Eikä ole hyvä presidenttimme vaatimassa yhdeltäkään sitä kuuluisaa tehokasta katumista, mitä oli kovasti peräänkuuluttamassa eräältä ajatusrikoksesta tuomitulta kansallismieliseltä puoluejohtajaltamme.

   Mutta eihän tässä ole mitään uutta: Hyvät Ihmiset saavat tehdä pahojakin asioita, kun taas Pahat Ihmiset eivät hyviäkään.

 10. ”Hauskana pikku yksityiskohtana Aseistakieltäytyjäliiton väkikin on esittänyt kutsun taisteluun riistokapitalismia vastaan Hampuriin ja ottamaan mittaa melakkapoliiseista monen muunkin hyvän asia puolesta”
  Just joo
  Ja matut lähtevät hermolomalle isis joukkoihin kunhan ovat saaneet KelaGoldin kuntoon.

  Suomen kirkon pappi antaa häiriköintiohjeita lentomatkustajille ja itsekin häiriköi minkä ehtii.

  Pisteenä i:n päälle poliisit pidättävät väkivaltaisesti rauhallisia ihmisiä jotka tätä menoa ihmettelevät.

  1. Aseistakieltäytyjäliittokin kiihottaa parempaan väkivaltaan, en tiennytkään että aseistakieltäytyjät ovat noin verenhimoisia ja väkivaltaisia, hyvä etteivät ole raaistamassa armeijakulttuuria.
   Joutuuko tässä vain sivistyneeseen sodankäyntiin koulutettu aseistariisuttu reserviläinenkin noudattamaan suvakkipoliisin käskyä jos kadulla tulee vastaan välitöntä vaaraa aiheuttavia raakoja vasemmiston ja Eritrean aseistakieltäytyjiä, ”pakene, piiloudu, hälytä”?
   Onko polpo jakanut ne isänmaallisilta takavarikoidut aseet aseistakieltäytyjille?

 11. Vasemmistonuoret saisivat mennä rähinöimään muslimien maihin ja Afrikkaan, jossa sitä muutosta eniten tarvitaan. Turpiin tulis että tukka lähtis. Siksi on mukavempaa irvistellä polizeille Hampurissa, jossa olutkin on parempaa.

 12. Kun seuraa Hampurin mellakoita RT:n suoratoistopalvelun kautta, ei voi olla ajattelematta että puna-armeijahan raiskasi Saksassa joidenkin lähteiden mukaan jopa miljoona naista ja lasta toisen maailmansodan jälkimainingeissa. Ilmeisesti näiden tapahtumien seuraukset näkyvät nyt, noin yhden sukupolven viiveellä, katumellakoina ja paikkojen tuhoamisina erilaisilla solidaarisuutta vaativilla iskulauseilla höystettynä.

 13. ”Massaihminen on jokaisen totalitäärisen valtion edellytys. Itsenäisesti ajattelevat yksilöt ovat aina vaarallisia. Nyt tarvitaan uusi ihmistyyppi. Kaikkien täytyy olla kuuliaisia ja alttiita palvelemaan yksinvaltiaan valtakoneistossa. Kaikkein on oltava jollain tavoin samaan muottiin valettuja. ”Meille syötetään valmiiksi pureskeltuja mielipiteitä ja määrätään, mitä meidän on uskottava ja ajateltava. Me emme haluakaan ajatella. Emme halua taistella ongelmien läpi ja muodostaa itsellemme omaa näkemystä. Elämme toisten tavoin, antaudumme ajan hengen muotoiltavaksi, otamme oman paikkamme jonossa ja pidämme huolta tahdin säilymisestä”.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.