Afrikaanojen vaellus etelästä Pohjois-Eurooppaan on alkanut

13

Roja-jokea ylittäviä hoitovajeen paikkaajia matkalla pohjoiseen.

 

Luoteis-Italian Ventimigliasta on muodostunut uusi ”mini-Calais”, koska sen sijainti on strateginen. Se on paikka, josta Iso-Britaniaan ja edelleen Pohjois-Eurooppaan Ruotsiin ja Suomeen ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon piiriin yrittävät afrikaanot keräävät voimia ennen yritystä rajan yli Ranskaan. Alueella kerrotaan olleen jo kuukausia vajaa tuhat afrikaanoa, jotka etsivät vaikeassa maastossa reittiä Ranskaan.

 

Kuvakaappaus 2017-07-09 08-58-03

 

Poliisi yritti estää kesäkuun lopussa 400-500 afrikaanon matkaa ja ampui kyynelkaasua hajoittaaksen joukon ja käytti koiria pelotteena. Osa otettiin kiinni, mutta osa onnistui jatkamaan matkaa. Tällä ryhmällä oli saksalaisia hyväntekeväisyysjärjestöjen oppaita opastamassa matkanteossa. Oppaat käyttivät toisen maailmansodan aikaisia polkuja ohjatessaan afrikaanoja Ranskaan. Näitä reittejä käytettiin vaikeassa maastossa tavaroiden salakuljetukseen maailmasodan aikana.

Lääkärit ilman rajoja-järjestö on huolissaan afrikaanoista, sillä maasto Italian ja Ranskan Rivieralla on hyvin vuoristoista ja vaikeakulkuista.

 

TELEMMGLPICT000133098349-large_trans_NvBQzQNjv4BqLFvFcbCCSSPOPEZoCZQZEsFhfGM2zRzKjwiAbLfWNNk
Afrikaanoja ylittämässä Roja-jokea lähellä Ventimigliaa Italiassa viime viikolla.

 

Näyttää siis siltä, että jonkinlainen vaellus Etelä-Euroopasta on alkamaisillaan. Tulijajoukko, jos sen annetaan lonnia vapaasti Euroopan läpi, on odoteltavissa Tornion rajalle elokuun loppupuolella. Nyt olisi hyvää aikaa varautua.

 

Advertisements

20 thoughts on “Afrikaanojen vaellus etelästä Pohjois-Eurooppaan on alkanut

 1. Mitäs jos nuo itsekkäät paskahousu Eu päättäjät alkaisivat miehiksi ja tekisivät jotain asialle vai pitääkö tämä väkisin ratkaista kaduilla sisällissodilla. Kaikki on mahdollista jos on poliittista tahtoa!

  1. Unkarin, Tshekin, Slovakian ja Puolan johtajat ovat todistaneet, ettei tähän kansainvaellukseen ole mikään pakko alistua. EU-eliitin vastaus heille on ollut yhä uudestaan toistuva raivoaminen siitä, kuinka he eivät pidä kiinni ”yhteisistä pelisäännöistä”.

   Siis: EU:n alueelle tulvii väkeä, jolla ei ole mitään oikeutta tulla tänne. Heidän maahantulvintaansa ei EU-eliitin taholta pyritä mitenkään estämään, päinvastoin. Sen sijaan hyökätään raivokkaasti niitä EU-maita vastaan, jotka pyrkivät suojaamaan oman maansa ja kansakuntansa siltä tuholta, jota maahantulvijat povat jo kylväneet kaikkialla, minne heitä on päästetty.

   EU-eliitti ei todellakaan ole mikään munaton nössö, joka katselee tätä pippeli kourassa ja sormi pillussa, kun ei muuhun pysty. EU-eliitti tekee tätä tieten tahtoen. Tahallisesti, tavoittenaan Euroopan väestönvaihto.

   Unkari, Tshekki, Slovakia ja Puola ovat tämän ymmärtäneet. Itävalta ja Romania alkavat osoittaa merkkejä ymmärtämisestä. Olisi kovasti mukavaa, että meillä Suomessakin asia ymmärrettäisiin sen sijaan, että kuvitellaan päättäjien olevan tyhmiä ja ymmärtämättömiä. He nimittäin eivät sitä ole!

 2. Maanpuolustajat täytyy mobilisoida länsirajalle ja kaukopartiomiehet lähettää tiedusteluasemiin Ruotsiin seuraamaan ja viestittämään puolustusjoukoille maahantunkeutujien liikkeistä vastatoimia varten.
  Tarvittaessa kaukopartiomiehet sulkevat rautatieasemat, sillat, lentokentät, ja satamat Ruotsista tulevalta matuliikenteeltä jo Ruotsin puolella.
  Myös Suomessa toimivien quislinkien valvontaa ja toiminnanrajoittamista on tehostettava.

   1. Presidentin käskyllä jos Salella vielä on aivotoimintaa?
    Ainahan niitä vahinkoja sattuu, bensa loppuu rengas tyhjenee ym. pientä jos polpo hyökkää matunpysäytysketjujen kimppuun.
    Voisi piirittää sisäministeriötä ja hallitusta rummuilla morsettamalla ja kaiutinyksiköillä viestimällä hallitukselle ja etenkin risikolle kansan tahtoa 24/7 kun viesti ei muuten tunnu menevän perille.
    Tehokkainta voi olla laajamittainen passiivinen vastarinta hidastusmetodeja käyttäen ja rohkeimmat voivat lopettaa verojen maksun niin kuin Caruna.
    Hallituksen ateriatkin voisi valmistaa vasemmalla kädellä vai oliko keittiössä muslimimiehitys…

    1. Itsekin tiedät ettei mitään näistä tapahdu niin kauan, kuin nykyinen hallitus on vallassa, joten mitä hyötyä näistä fantasioista on?.

 3. Varusmiehet suomessa on komennettu valmiiksi kantamaan afrikaanojen laukkuja vastaanottokeskukseen.Orpo mulkun mukaanhan rajoja ei voi laittaa kiinni.

  1. Orpon jutuista huolimatta raja voidaan laittaa kiinni niiltä,jotka Suomeen on pyrkimässä turvallisesta maasta kuten Ruotsi esimerkiksi.Orpon vaimon liiketoiminta näillä laittomasti maahan tunkeutuvilla ei saa vaikuttaa päätöksiin.
   Mutta enpä usko suomalaisten politikkojen ryhdistäytymiseen tässäkään asiassa.
   Jos samanlainen ryysis maahantunkeutujia ruotsista tulee ilman kenenkään estämättä, kun syksy 2015.Voidaan odottaa lujaa vaalivoittoa jussi Halla-ahon suuntaan seuraavissa vaaleissa.

   1. Suomalaisten on mentävä ihmismuuriksi rajalla – kun matumiesten marssi alkaa lähestyä rajojamme!!!
    – jääkööt Ruotsiin, sillä Ruotsi etunenässä on omalla idiootilla maahanmuuttopolitiikallaan houkutellut matuaallon liikkeelle kohti syrjäisää pohjoistakin.

    Eikä Ruotsia voi enää pelastaa, ei ainakaan demokraattisesti ja kaikkien kannalta inhimillisesti – joten Suomi voisi jopa rahoittaa hiukan matujen eloa Ruotsissa, jos toinen vaihtoehto on heidän tänne tulonsa…
    – ja muuten tänne päätyviäkin mamuja pitäisi myös kotouttaa entistä enemmän ruotsiksi, jotta voimme päästä heistä eroon luonnollisestikin, siis maastamuuton ts. Ruotsiin muuton kautta…

    Halla-aho voisi nyt kunnolla jyräyttää väestönkasvusta EU:ssakin – sillä täysin edesvastuuton sikiäminen on suurin syy muuttopaineeseen!

    1. Juuri näin!Meidän on itse mentävä Tornioon pysäyttämään Nämä afrikaanot.Mä olen valmis lähtemään jos tosi paikka tulee!

     1. Ihan hienoa, jos näin todellisudessa tapoahtuisi. Me kaikki tiedämme, ettei tosipaikan tullen tapahdu taaskaan yhtään mitään. Mutta onhan se mukava tuntea edes hetken olevansa Suuri Taistelija uhotessaan netissä nimettömänä ja kasvottomana.

      1. Olihan siellä viimeksikin jonkun verran väkeä niissä Rajat kiinni -miekkareissa – ja nythän persutkin voivat kannustaa omia jäseniään ja kannattajiaan osallistumaan!

       Toki Tornio – kuin myös Hesakin – on varsin kaukana muusta Suomesta 😉
       – mikä rajoittaa osanottoa, mutta kyllä tätä ajatusta on syytä pitää yllä…

 4. Jatkuvasti nousee esiin monenkirjavat avustusjärjestöt, joista hyväntekeväisyys kaukana. Ne ovat osa vaelluksen organisaatiota, avaavat ovet sisältäpäin ja edesauttavat levittäyttäytymistä. Takana ilmeisen isot voimat ja rahat. Myyräntyö on myyräntyötä, vaikka mukana olisikin myös paljon yksittäisten ihmisten vilpittömyyttä. Järjestöt kuitenkin osa ongelmaa.

 5. Suomen tuuri saattaa olla, että tulijat pysähtyvät viimeistään Tanskan rajalle ja jäävät Saksan harmiksi..?

 6. Kun valkoinen pahuuden saatana menee afrikkaan se on kolonialismia ja paha asia – kun neekeri hyvä allahin lahja tulee Eurooppaan se on ihanaa,valtava rikkaus ja paratiisimainen monikulttuurinen taivas maan päällä.

 7. No saavat suvakit viimeinkin isompaa kikkeliä niiden pienten irakilais- ja afghaanilaispelien sijasta.

  1. Ja kun se saadaan täyteen, otetaan Sipoo haltuun ja tehdään siitä kymmenkielinen kunta.

  2. Legenda ”kuukerin nellistä” ei pidä paikkaansa, kun kuukerit pannaan riviin, on eri kokoista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.