Irak löi isiksen-joko Eurooppaan tulleet irakit palautetaan kotiin?

0
cKmQt98SVxOc4hR2FSTPaJYFUdY
Irakin pääministeri Haider al-Abadi juhlisti joukkojensa voittoa kenraaliensa kanssa.

 

Irakin hallitus ilmoitti tänään, että se on lyönyt isiksen. Irakin pääministeri Haider al-Abadi tuli itse tänään Mosulin kaduille juhlimaan joukkojensa voittoa. Kitkerä voitto, lähes miljoona miestä on lähtenyt karkuun.

Kenraali Yahya Rasool kertoi, että isis lähetti sellaisen viestin, että he tappelevat viimeiseen mieheen asti.

– Joukkomme ampui kuitenkin hengiltä ainakin 30 jihadistia, kun nämä yrittivät luikkia Tigris-joen yli karkuun, sotapäällikkö kertoo.

Al-Abadi ja Rasool kiittelivät NIITÄ MIEHIÄ, jotka olivat mukana taisteluissa:

– He ovat sankarillisia taistelijoita ja tämä on suuri voitto irakin kansalle.

Mosulin vanha kaupunki, jossa isis piti pääesikuntaa, putsattiin aamupäivällä Irakin armeijan erikoisjoukoilla ja lopulta Irakin lippuja vedettiin tankoihin voiton merkiksi. Koko kaupunki on käytännössä yhtä suurta rauniota.

 

h5BGAnXVF2IjgaAxALuP05BWET4
Irakilaisia sotilaita sodan loputtua. 

Nyt, kun irakilaiset ovat lyöneet isiken, jota juostiin Suomeenkin asti karkuun, niin tilanne Suomessa olevien irakilaisten miesten suhteen on hyvä. Enää ei tarvi pelätä palautusta ja aseman lakko voidaan lopettaa irakilaisten osalta kokonaan. Refugees Hospitality Clubin ämmät tosin ovat ottaneet tiedon vastaan ristiriitaisin tuntein: ”Ei kai meidän ”poijaat” nyt vaan joudu kotiin…?”, kyseltiin huolestuneena.

Pt-media toivottaa Irakin armeijalle kunniaa voitokkaasta sodasta ja hyvää kotimatkaa Suomeen lonnineille irakilaisille sotilaskarkureille käpykaartilaisille.

Sodat loppuu sotimalla.

19 thoughts on “Irak löi isiksen-joko Eurooppaan tulleet irakit palautetaan kotiin?

  1. Tällä hetkellä agendalla on jakaa siirtolaisuusporukkaa Italiasta ja Kreikasta pitkin Eurooppaa ja Risikko on pitänyt huolta Suomen osuudesta. Se että turvapaikka on elinikäinen tilanteesta riippumatta kumuloi tilannetta eli verorasitus kasvaa koko ajan. Systeemi on sairas.

   Joskus tulee mietittyä, mitä itse tekisi, jos elintason voisi satakertaistaa näyttelemällä hetken ”varmaa kuolemaa” pakenevaa. Pojat varmaankin lähtevät, kunhan ”kansalaispalkka” on kuitattu – Suomen sosiaalituilla on kolmannessa maailmassa maksuvoimaa.

 1. ”Ei kai nyt Irakista sotaa ja vainoa henkensä hädässä paenneita pieniä, pieniä lapsiparkoja voida palauttaa Irakiin sen kauhian sodan ja hävityksen keskelle? Eihän Suomen evakkojakaan palautettu toisen maailmansodan päätyttyä Karjalaan, joten miten sitten pikku irakilaissuklaasimmuja muka Irakiin?”

  Pelkäänpä pahoin, ettei tarvitse odottaa kovin kauan, ennen kuin tällainen julistus on esitetty ihan vakavissaan, ellei olekin jo?

 2. Arvot rakkaus arvot välittäminen arvot ihmisoikeudet arvot demokratia arvot monimuotoisuu... avot! sanoo:

  Lähtisitkö itse Irakiin? Oletko varma, ettet kuole siellä? Me RW:ssa RHC:ssa emme hyväksy minkäänlaisia pakkopalautuksia. Lomalle voimme sinne veljiämme päästää, mutta vain kuukaudeksi. Sitten, kun Irakissa, öljyvaltiossa on Suomen sosiaaliturva ja metsät, voimme harkita linjassamme lievennystä.

 3. Ennustan hivenen. Kohta Irakissa tapahtuu iso pommi-isku, jolloin sinne ei voikaan palata. Saamme kuulla muslimimöykkää jatkossakin.

 4. Nauroin ääneen – Ihan jo jänskättää että miten käy,palaavatko aiemmin tulleet vihollistaistelijat vai voisiko ehkä käydä niin että hupsispupsis ihmisoikeudet ja niitä ihania pienokaisia tulee hetken päästä isompi lauma.

 5. Nyt jokainen hoitamaan sotatraumojaan kotiinsa. Niin tuli aikoinaan faija sotainvaliidina ja mutsi lääkintälottana. Onnistui hyvin vitun hyvin ilman kusipäitä.

 6. Pelkureita ne tänne tulleet on. Näkeehän sen sokeakin puolen sekunnin vilkaisulla.

  Isänisää lainatakseni (kolme kertaa puhkiammuttu): ”säästäisipä elämä tukan värjäämiseltä ja lipan kampaamiselta”

 7. No eihän ne voi lähteä takaisin ennenkuin tukkageelinvalmistus on saatu maassa käyntiin.
  Tai ainakin importti. Ehkä voisimme kansalaiskeräyksellä kerätä joka järkälle kilon sitä ihteään.

 8. Kyllä, kotiin vaan maata rakentamaan pois Suomen lähiövalaitten helmoista. Nyt Irakissa tarvitaan näitä monitaitoisia käsipareja, jotka ovat hämmästyttäneet Suomessa monitaitoisuudessaan mm. YLE:n. Kauhavalla pistivät taikamatto kuotomon pystyyn kädenkäänteessä. Sillähän ei ole mitään merkitystä että tarvittavat paperit näiden kaverien monitoimiosaamisesta ovat hukkuneet välimereen, Irakista saa uudet tilalle.

 9. YLE:n toimittaja jätti mukavasti ”takaportin” mainitsemalla epäluulosta akselilla shiat – sunnit. Tätä epäluuloahan on ollut ”vasta” 1400 vuotta, mutta kelvannee edelleenkin medialle syyksi alkaa toitottaa palaamisen vaarallisuudesta….

 10. Joo, ei ananastukat voi täältä minnekään lähteä. Shiiamilitian vainoista sunneja kohtaan tai toisinpäin on itketty RHC-porukoissa jo viikkotolkulla. Ja mikä tärkeintä, Irakissa ei saa vaaleaihoista pillua sekä ilmainen sossurahakin jää saamatta. Töilläkin siellä uhataan ja sehän on arabille ollut aina myrkkyä. Ei voi lähteä, kuolemanvaara ja Irak Is Not Safe.

 11. Dodih, sinne vaan nyt jälleenrakennuspuuhiin koko konkkaronkka. Ei ole tarvetta minkään valtakunnan suojeluun enää. Tosin, pahaa pelkään, että nyt kun ISIS on lyöty ja ajettu Mosulista tiehensä, nämä täällä ja muualla Euroopassa notkuvat velliperseet vetoavat siihen, että heitä tullaan vainoamaan, kun eivät sotineet ISIStä vastaan maanmiestensä kanssa. Näin se lennossa muuttuu se suojelun tarve.

 12. Halla-aho tai vaikkapa Hakkarainen voisi nyt täräyttää jotain mehevää julkisesti? sanoo:

  Persujenkin on syytä valpastua NYT ja nostaa asia julkisesti esille!
  – muslimiarabit ja kurdit myös – niin todellakin äkkiä kotejansa jälleenrakentamaan, heitähän ihan oikeasti myös tarvitaan siellä.

  On myös täysin naurettavaa, että kolmasosa ainakin – on jo saanutkin käytännössä ikuisen oleskeluluvan – ja 4 vuoden asumisen jälkeen on Suomen kansalaisuuskin taskussa…
  – sairasta epärehellisyyttä ja tuhoisaa Suomelle, ainakin mikäli tätä virtaa ei saada pian poikki…

  Irak on koko ajan ollut täynnä alueita ja kaupunkeja, joissa on arabimuslimimaan mittapuulla täysin normaalia ja monin paikoin jopa suht varakastakin – ainakin verrattuna suurimpaan osaan maailmasta.

  Tänne tulevat hainoavat hormonien vetämänä länsimaisia huoria ja sitä ns. vapautta; nuoret MIEHET miehet tulevat kuin interrailille hurvittelemaan!
  – kuitenkin perhe-elämältään liki kaikki haluavat lopulta sitten jyrkkää islamia vaimon säkittämisineen ja lapset laitetaan tietysti koraanikouluun; siitä se toisen ja kolmannen polven radikalisoituminen sitten alkaa + identiteettikriisit päälle…
  – sekä tietenkin täysin velvollisuuksista vapaata ilmaista, joutilasta elämää; lomallahan nuo silti ramppaavat edelleen Irakissa ja Kurdistanissa, jopa kuukausikerralla ovat siellä ja moni muslimityttö naitetaan kotimaahansa jopa pysyvästikin…
  – mutta dhimmien kustannuksella on erityisen makeaa lorvia…

  TOKI aina pitää muistaa, että joukossa on myös joitakin OIKEASTI HÄDÄNALAISIA ja muuten KUNNOLLISIA IHMISIÄ – mutta kuten on nähty, niin harvassa ovat…

  1. Eiväthän nämä discoläpsyttelijät ole hädänalaista nähneetkään. Oikeat pakolaiset ovat pakolaisleireillä odottamassa sodan pättymistä tai pääsyä jonkin valtion pakolaiskiintiöön.

   He eivät voi edes kuvitella lähtevänsä matkustelemaan kymmenen turvallisen maan läpi vaatimaan antamaan heille heidän rahansa ja parempaa ruokaa: puurokin on niin paskaa että se pitää heittää roskiin, kun se kelpaa vain koirile ja naisille.

 13. Mosul on ainoa paskana oleva kaupunki, tosin sielläkin ilmeisesti joitain pikkuosia ehjempänä
  – ennen sotaa iso osa asukkaistaan oli kristittyjä, mutta eipä ole ainakaan Suomessa näitä kristittyjä näkynyt…

  Eikun pojat kotiin, nyt lähti viimeinenkin tekosyy!!!
  – Suomihan voisi myös kirjoittaa todistuksen sunnille, että eivät ole ISIS:ksen jäseniä olleet – ei ainakaan viime aikoina…

 14. Siellä jo RHC:c ämmien kännykät laulaa Marjaanan johtokeskukseen, että mitäs nyt tehdään, lemmikit voi joutua takaisin kotiin!

 15. Ehkä ne sotalapset vois ottaa muutaman lähiövalaan mukaan ,niitähän pelkää jopa jihadistitkin ,jos sattuu kaatumaan päälle ,siinähän litistyy.

 16. Muutamia hetkiä vielä, saadaan sitoa liinat hihaan ja putsata nurkat. Se tulee olemaan todella hienoa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.