Mainokset

Jenni ja Paavo livenä klo 19.00

Tänään klo 19.00 äänessä kanssani Jenni. Lätistään mm. Helsingin Pridestä ja Hampurin mellakoista. Viikonlopun jatkot. Vieraana ylläri…

Siis klo 19.00

 

Mainokset

8 Comments on Jenni ja Paavo livenä klo 19.00

 1. Ootellaan... // 09/07/2017 16:31 // Vastaus

  Hieno kuulla Jenniäkin taas pitkästä aikaa! 🙂

  Ja ylläri??????

  Tykkää

 2. - Soomepois Eestist - // 09/07/2017 17:30 // Vastaus

  Jaahas, taas saa roudata oluita kylmään ja joutuu käymään jääkaapilla (tällä kertaa Sakua). Ei siinä mitään Jenni rulez!

  Tykkää

 3. Arvuuttaja // 09/07/2017 20:07 // Vastaus

  Jennille tiedoksi Lauren Southern on syntynyt pojaksi.Tuli jo kerran kaapista ulos mutta poisti videon vuorokaudessa eikä ole sen jälkeen maininnut.tätä ei moni rupea ymmärtämään.

  Gad Saad siis oli nähnyt kyseisen videon ja tämä video on kuvattu 6.1 1-2 päivää ulostulon jälkeen.Alku ja loppu kertoo tarvittavan.
  On söpö mutta älkää kuolatko perään.

  Tykkää

 4. Vitjaantunu Stadilaine // 09/07/2017 20:44 // Vastaus

  Totanoin, olisi ollut kiva kuulla enemmän vieraan mielipiteitä siitä, miten hänen mielestään seksuaalivähemmistöyhteisö kokee massamaahantunkeutumiset tai minkälaisia kontakteja tai kokemuksia heillä on ollut niiden kanssa.

  Koetaanko seksuaalivähemmistöissä laajemminkin että matut olisivat ainakin potentiaalinen uhka heille? Onko ollut mitään konflikteja näiden ryhmien kesken, jne…

  Ymmärretäänkö tällaisissa ryhmissä, että kuuluminen johonkin vähemmistöön ei välttämättä tee heistä kaikista luonnollisia liittolaisia?

  Muuten on ihan hyvä idea yrittää pitää lähetykset aika tiiviinä paketteina, käydä aiheet järjestyksessä läpi ja lopettaa sitten kun homma alkaa mennä turhaksi lässytykseksi, johon suuntaan on välillä hieman menty.

  Tykkää

  • Juu, olis voinut laajemminkin aihetta käsitellä, mut haluttiin pitää kompaktina live ettei ihmiset nukahda. Hampurin mellakoista ois voinut lätistä enemmän ja unohtui myös käsitellä sitä, että Herkules-baarin omistaja ilmoitti ettei baari osallistu Hki Prideen Setan edustajan haukuttua häntä maahanmuuttokriittisten mielipiteiden vuoksi, mut aina unohtuu juttuja näistä kun ilman käsikirjoitusta mennään. Cheers.

   ”Koetaanko seksuaalivähemmistöissä laajemminkin että matut olisivat ainakin potentiaalinen uhka heille? Onko ollut mitään konflikteja näiden ryhmien kesken, jne…”

   Oma kokemukseni sateenkaariväestä on se, että todellakin ovat sangen maahanmuttokriittistä porukkaa. Kokemuspohjaisia mielipiteitä tuntuvat olevan, ikävä kyllä.

   Tykkää

   • Vitjaantunu Stadilaine // 10/07/2017 18:34 // Vastaus

    ”Oma kokemukseni sateenkaariväestä on se, että todellakin ovat sangen maahanmuttokriittistä porukkaa. Kokemuspohjaisia mielipiteitä tuntuvat olevan, ikävä kyllä.”

    Ok, vaistomaisesti olen olettanutkin hieman jotain tuon tapaista, koska:

    Kyseessä on yhteisö, jonka varsinkin vanhemmat jäsenet ovat aikoinaan kokeneet aivan oikeaa syrjintää ja pilkkaa, myös virallisilta tahoilta. Ei mitään SJW:n ”piiloisia rasismikokemuksia”. Olen olettanut, että heidän piirissään kyllä tunnistetaan hyvinkin tarkkaan milloin heidän vastaisensa esim. moralisointi alkaa saamaan ikävämpiä, pimeämpiä sävyjä.

    Mitä mieltä ”homosaatiosta” ja näiden asioiden pakkoruokinnasta ihmisille olenkin, on ollut aikanaan pakko myöntää: seksuaalivähemmistöjen asema eri maissa toimii loistavana kanarianlintuna kyseisen yhteiskunnan muustakin ilmapiiristä ja sallivuudesta – kuinka paljon yhteisön jäsenet tai valtio voivat katsoa puuttuvansa ihmisten yksityisasioihin, varsinkin makuuhuoneen puolella.

    Tykkää

 5. anonyymi // 10/07/2017 15:27 // Vastaus

  Lähetyksestä jäi mieleen Paavon avautuminen. Hän kertoi, ettei loppuaikoinaan Ruotsissa enää käyttänyt julkista liikennettä. Niin paljon harmittivat rikastajat. Nyt Paavo on löytänyt rauhan Virosta. Onneksi olkoon hyvästä valinnasta.

  Avaudun nyt vastavuoroisesti.

  Asun pk-seudulla. En käytä enää julkisia. En mene keskustaan katsomaan älämölöä. Vältän myös geelipäiden kansoittamia kauppakeskuksia, jotta säästäisin itseäni vitutukselta. Jumbossa päivystää koko ajan noin 20 geelipäätä.

  Silloin tällöin lasken näköhavaintoja rikastajista. Joku Prisma voi tuottaa helposti parikymmentä havaintoa varttitunnin reissun aikana. Kun rikastajia näkee perhekunnittain, niin kerralla laskuriin tulee yleensä kuusi havaintoa. On v-maista nähdä suomalaisia kohtaan vihamielisten ihmisten tekevän ostoksia, jotka rahoitetaan suomalaisten verotuksella.

  Lähtiessäni kotipihalta puolen kilometrin matkalla havaintoja tulee helposti 5-6. Puoli kilometriä riittää.

  Tallinnassa käynti tuntuu aina mukavalta. Olen tuossa jopa googlannut Venäjän kaukoidän kaupunkien katunäkymiä ja katsonut asuntojen hintoja.

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: