Mainokset

RHC:n kotimajoittajan yksi laiton maskotti haettiin säilöön

Muuan Refugees Hospitality Clubin jäsen, joka majoittaa kotonaan useita laittomia afgaaneja, valittelee, kuinka yksi hänen ”pojistaan” haettiin ulkomaalaispoliisin toimesta säilöön ja palautettavaksi.

 

Kuvakaappaus 2017-07-09 08-56-01

 

Naisen hoteissa on kuitenkin vielä viisi afgaania ja toivotaan, että poliisi käy hakemassa loputkin säilöön ja palautettavaksi kotiin Afganistaniin, tai minne tahansa. Nainen toimii Loimaalla helluntaiseurakunnassa ja on hyvin aktiivinen piilottelemaan laittomia. Hänen sympatiansa ovat erityisesti afgaanien puolella.

Nainen kertoo useissa RHC:n päivityksissä, kuinka heillä kotona ”mummutellaan”  ja ”hellitellään” afgaanien kanssa.

Jos joku loimaalainen tietää asiasta enemmän niin laitappa meiliä:

tajukangas@mail.com

 

Mainokset

23 Comments on RHC:n kotimajoittajan yksi laiton maskotti haettiin säilöön

 1. Harjoitus tekee mestaajan // 09/07/2017 09:25 // Vastaus

  Oliko tuollakin jo pesimässä ja kasvamassa muslimien rikollisklaani Saksan malliin, järkyttävää!
  Kollaboraattori itse tunnusti avustaneensa klaania ja olen satavarma että kyseessä ei ole Ku Klux Klan.

  Tykkää

 2. Nämä helluntalaisten touhut // 09/07/2017 10:13 // Vastaus

  Mitä helvettiä on mummuttelu?

  Tykkää

 3. Priorisoisin irakit palautusten kärkeen... // 09/07/2017 10:16 // Vastaus

  Suomi saisi olla myös irakilaisten kanssa tehokkaampi!!

  En usko, että kristittyjen mummeleiden kanssa maaseudulla pyörivät afgaanit ovat pahimmasta päästä. Iranistahan esim. moni hazara on tullut – Iran on kutenkin lievästi järkevämpi maa kuin moni muu muslimimaa noin muulta kulttuuriltaan, joten se on vaikuttanut joihinkin afgaaneihin positiivisestikin. Vähemmistöasema siellä ja jo omassakin kotimaassa on myös lisännyt nöyryyttä asteen verran.
  Ja Iranista on tullut myös ihan oikeasti kristinuskoon kääntyneitä afgaaneja – vaikkakin RCH:n porukat ovat yllyttäneet turviksia myös huijaamaan, mikä sitten vain vaarantaa oikeiden ex-muslimien tilanteen tuhoamalla kaikkien uskottavuuden….
  Ei toki saa kaikille afgaaneille myöntää mitään turvapaikkaa, mutta palautusten kärkeen voisi priorisoida ihan muut ryhmät!

  Itseäni vituttaa kyllä eniten Hesassa ja muissa suurissa kaupungeissa teinijahdissa olevat irakilaiset geelitukat, olivat sitten muslimiarabeja tai kurdeja – ne joista kaikkinainen epärehellisyys ja ylimielisyys oikein säteilee naamastakin…
  – sietämätöntä, kun nämä niin selkeät elintasoshopparit ja seksituristit oikein uhkuvat asennetta, että he tekevät täällä Suomessa ihan mitä vain haluavat ja vääräuskoiset vaietkoon ja palvelkoot – ja niinhän suvakit palvelevatkin ja palvovatkin…

  Tykkää

 4. Caffè Corretto // 09/07/2017 12:09 // Vastaus

  Mikä hemmetin klaani tuolla muijalla on? Vielä viisi ”poikaa” jäljellä mokomalla roistolla, jonka vois karkoittaa noiden afgaanien mukana. Tuosta halipusi äiteilystä saa kuvan, että RHC:n akka on hakenut itselleen lapsia, joiden kanssa voi leikkiä äitiä. Onko hän edes täysijärkinen? Moinen puuhastelu tulee kalliiksi yhteiskunnalle, enkä minä halua olla siinä maksajana. En ole koskaan tilannut tuotetta nimeltä pakolainen. Mutta kyllä siitä porua nousis, jos me miehet hankittais ukrainalaisia halipusinaikkosia pakolaisiksi.

  Liked by 1 henkilö

  • Suvakit kotouttamaan urakalla! // 09/07/2017 13:06 // Vastaus

   Itse asiassa kannatan tuota, että suvakit kantavat vastuuta – vähentää kuluja muillekin.
   Toivoisinkin, että Sipilä, Orpo, Risikko, Soinikin – ottaisivat omaankin kotiinsa pari muslimimiestä…

   Tosin riskejäkin toki on – ja mieluiten pitäisin turvikset lukkojen takana, kunnes turvapaikkapäätös on tehty!
   Iso ongelma toki on myös se, että turvapaikkoja myönnetään liian lepsusti ja valheisiinkin perustuen…

   Tykkää

 5. your future if you let this virus to spread . // 09/07/2017 12:17 // Vastaus

  Mummuttelu tarkoita: Mammy , dady wants to fuck .

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 09/07/2017 15:28 // Vastaus

   Vai onko se sittenkin pilluttelua edeltävä aste: sen sijaan, että ihana suklaasilmä pääsisi panemaan pilluun, hän saa vielä toistaiseksi tyytyä panemaan mummunsa ikäistä ja kokoista suvakkimammaa tissien ja reisien väliin.

   Pilluttelun vuoro tulee siten, kun mummun ihanat suklaasimmut ovat saaneet pysyvän oleskeluluvan ja he ovat täällä ikuisesti tyydyttämässä mummun tarpeita…Ei! Voi ei! Suklaasimmut hylkäsivätkin mummun ja etsiytyivätkin teini-ikäisten pilluttelijattarien viereen!

   No, onneksi mummu saa vokkitätikaveriensa kautta saman tien uusia…

   Tykkää

 6. Klaanippa klaani // 09/07/2017 12:41 // Vastaus

  Suomalainen perhe on muuttunut afghaaniklaaniksi. Klaaniudutaan mekin! Virtasen klaani, Saarisen klaani, Stubbin klaani, Sipilän klaani ja Orpon orpo klaani.

  Tykkää

 7. Herra ottaa, Herra antaa // 09/07/2017 13:54 // Vastaus

  Jos laupeudentyö on kohdannutkin takaiskun, on lohduttavaa tietää, että laittomat eivät ole kuolleet sukupuuttoon. Reservistä virtaa täydennysmiehiä, kunhan muistaa pitää ovet auki. Määrästä ei sitten kannata mennä tinkimään, koska sillähän sitä laatua korvataan.

  Tykkää

 8. Nimetön // 09/07/2017 15:39 // Vastaus

  …ja ihan näin tyhmänä kysymyksenä mitähän ne ihmeelliset jutut jotka eivät VALITETTAVASTI pidä paikkaansa mahtavat olla?Varmaan hakivat sen pikku Mohammedin säilöön koska muutti veden viiniksi? – ”VALITETTAVASTI viranomaiset kuvittelivat että se oli 25% viiniä vaikka se oli nyt tällä kertaa VALITETTAVASTI vain 15%” ???

  Tykkää

 9. Turvallinen Irak // 09/07/2017 17:17 // Vastaus

  Irakilaiset ovoi kaikki palauttaa kotimaahansa ja jo myönnetyt turvapaikat voidaan perua. Tänään kun Irakin armeija kukisti viimeisetkin ISIS-DAESH rippeet niin maa on turvallinen. Tervemenoa omaa kotimaataan rakentamaan ja raiskaamaan paikallsia lapsia.

  Tykkää

 10. Ilkka Vaittinen // 09/07/2017 17:36 // Vastaus

  Helvi Klemetti Loimaalta tuo akka…palautettuZaki oli hänen ”poikansa”

  Tykkää

  • - Soomepois Eestist - // 09/07/2017 17:46 // Vastaus

   Heh, on se inhaa kun panokaverit viedään käsistä. Kysyy muuten nuorelta mieheltä suurenmoista pokkaa, jotta saa vanhemman naisen noin pois järjiltänsä. Kyseessähän ei ole muu kuin oleskelu/notkumisluvan saaminen Suomeen.

   Kuinka voivat jotkut olla noin v*tun sokeita, ilmeisesti ideologia tai maailmanparantaminen sekoittaa pään totaalisesti…

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 09/07/2017 18:13 // Vastaus

    Nähdäkseni tässä on kyseessä tyydyttymättömiksi jääneiden naisellisen hoivavietin ja seksuaalvietin yhdistelmä.

    Keski-ikäinen mamma elelee mukavan tasaista porvarillista elämää. Talous on kunnossa, koti velaton, lapset lentäneet.pesästä. Aahh, nyt olisikin aikaa makuuhuoneen iloille…mutta mies ei muka jaksa! Eikö jaksa vai ei edes halua?

    Mitäpä turhaa yrittääkään ottaa selvää, onhan tällä saralla avautuneet aivan uudenlaiset markkinat: maahan on alkanut tulvia kymmenintuhansin pieniä, pieniä hädänalaisia lapsosia vain äidin hoivaa ja turvaa vailla! Mitä siitä, että he ovat kookkaita, vahvarakenteisia miehiä, joiden leuassa on tuuhea sänkiparta; sen hauskempaahan tämä kaikki on:

    ”Voin alkaa tyydyttää hoivaviettiäni alkamalla hyysätä näitä laittomasti maahantunkeutuneita suklaasimmuja muka apua tarvitsevina lapsosina, joita he tietenkään eivät ole, mutta mikäs minua estää niin valehtelemasta, kun media ja ministeritkin niin tekevät?

    Voin alkaa tyydyttää selksuaaliviettiänikin näiden ”lapsosten” ”hoivaamisen” kautta ottamalla heitä kotiini muka hoivalapsukaisiksi. Jos jollekulle tulee jotain sanomista, kierränpä asian keksimällä mitään tarkoittamattomia mukasanoja, kuten vaikka ”mummuttelu”!

    Ja aiii että sitä minun äijääni vituttaa katsella, kun minä tänne hänen maksamaansa kotiin otan oikein paljon ihania pikku suklaasimmuja hoivaani ja mummuttelen heidän kanssaan oikein kovasti tässä olohuoneen sohvalla! Siitäpäs saa se surkea valkoinen heteromies tajuta oikein kunnolla, miten kelvoton hän ja hänenlaisensa ovatkaan.

    Tiedänhän toki, että nämä suklaasimmut ovat todellisuudessa perkeleen vaarallisia väkivaltarikollisia, mutta ai, kuinka kivasti se kostuttaakaan pimpsun! Sitäpaitsi olenhan nainen, ja voin hädän tullen koska tahansa juosta juuri sen halveksimani valkoisen heteromiehen selän taakse piiloon! Aiii ihanaa, miten mahtavaa onkaan tämä Pillun Ylivalta!”

    Tykkää

    • Allu Hukka // 09/07/2017 19:03 // Vastaus

     Hauska kuvaelma mummelista ja hänen impotentista elättäjästään. Papan kants hankkiutua eroon tuosta nymfomaanimummosta. 🙂

     Tykkää

     • Qroquius Kad // 09/07/2017 21:57 // Vastaus

      Yhdellä ja toisellakin kuvatunkaltaisen emännän isännällä on ollut avioon mennessä omaisuutta rutkasti enemmän kuin nuorikollaan, jolta ei aikoinaan osannut edes miettiä vaativansa avioehtoa.

      Suklaasilmien kanssa mummuttelemaan ryhtyneestä vaimokullasta eroaminen kirpaisisi siis kolmellakin tavalla:
      ensin lähtisi puolet omaisuudesta entisen mammakullan nykyisille suklaasilmäkullille (kirjoitusasu tuli taivutettunakin oikein!),
      seuraavaksi tulisi yhteiskunnan ikääntyvälle miehelle langettama ivallinen halveksunta vaimonsa menettämisestä kyvykkäämmille nuorille miehille.
      Vaikka hän yrittäisi tämän kaiken jälkeen niellä nöyryytyksensä ja nuolla haavansa vetäytyen kuin peto kuoleva luolansa viileyteen, johan valemedia repisi hänet sieltä esiin malliesimerkiksi ilvoksuttavasta rrrassistista, joka niin törkeästi hylkäsi rakkaan vaimonsa vain ja ainoastaan siksi, että tämä oli osoittanut vähän myötätuntoa hädänalaisille pakolaislapsukaisille.

      Eipä miesparalla siis ole oikein vaihtoehtoja.

      Tykkää

 11. Nimetön // 09/07/2017 18:43 // Vastaus

  En tiedä, ainakin minun uskoni (suomalaisiin) naisiin ja heidän älykkyyteensä on kokenut ison kolauksen tämän kansainvaelluskriisin myötä. On hemmetin fiksujakin naisia, kuten kaikki olemme varmasti huomanneet mutta on sanottava, että näitä ajatuksenjuoksultaan lähinnä lapsen tasolla olevia on aivan järkyttävän paljon. Niin paljon että heitä on riittävästi ajamaan maa vielä täyteen kaaokseen. Naiiveja miehiäkin on mutta ei suhteessa näin paljon.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 09/07/2017 22:52 // Vastaus

   Eihän tässä olekaan kyse älykkyydestä, vaan ylikorostuneesta tunne-elämästä, tarkemmin sen suuntautumisesta naiselliseen hoivaviettiin miehisen taistelu- ja metsästysvietin sijasta. Viimemainitulla ominaisuudella varustetuista naisista on malliesimerkiksi kohotettavissa koska tahansa Eila Kännö: sisäasiainministeriön poliisiosaston ulkomaalaistoimiston päällikkö.

   Hänen jälkeensä ko. yksikkö erotettiinkin sitten temmeltämään yhä vallattomammin naisellisen hoivavietin ohjaamana ihan omaa elämäänsä, jossa siitä on tullut meille kaikille niin rakas Migri…

   Tykkää

 12. Huh huh... // 09/07/2017 19:34 // Vastaus

  Marjaanalla menee taas huolestuttavan lujaa…
  Ambulanssiakin yritti varata lääkärikäynnille käsikipujen takia ja RHC-ystävänsä selittävät, ettei sitä tilata kuten taksia …
  – ja… :

  Marjaana Toiviainen: ” M. Achneepineskum, can you please ask Xavier to make a sweatlodge seremony for me, I am soooo far from my bear clan, all alone. Crying every day. Pray for me, mother! Please!”

  Toiviainen ei enää muista, että Anttilakin meni konkkaan – ja vain 5-6 elokuvaa?? :

  Marjaana Toiviainen: Mistä sen voi ostaa? Haluaisin katsoa joskus elokuvan!

  Marjaana Toiviainen: Anttilasta?

  Selja P. : Varmaan mistä vaan isommasta kaupasta, sittarista tai semmosesta!

  Marjaana Toiviainen: Jee! Kiitos käyn etsimässä. En olekaan katsonut kuin viisi elokuvaa aiemmin. Muistaakseni. Tai kuusi. Mulla on kuusi lempielokuvaa!

  https://hommaforum.org/index.php/topic,109108.8160.html

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 09/07/2017 23:05 // Vastaus

   Kyllähän Marjaana-rassukalla on aivan ilmeisiä mielenterveysongelmia. Hänen työnantajansa kirkko ei niistä voisi vähempää välittää nyt, kun niiden oireilu edesauttaa kirkon tahdon mukaista toimintaa.

   Jos Marjaana-rassukka ilmaantuisi huomenna klo 08.00 Rautatientorille julistamaan kansallismielistä sanomaa, en epäile etteikö kirkollinen käsivarsi huitaisisi häntä saman tien työterveyshuollon kautta tahdonvastaiseen mielenterveyshoitoon.

   Pelkäänpä pahoin, että sinne tämä tyttörukka, rupinokka ruttana kuitenkin lopulta päätyy sitten, kun kirkolla ei ole enää käyttöä hänelle.

   Tykkää

 13. Joe Langley // 10/07/2017 00:50 // Vastaus

  Voi sääli, ei enää ole kuin viisi poikaa jotka muoria nussivat kaiket yöt. Käy todella sääliksi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: