Sotapakolainen RHC:ssä kertoo olevansa katkera suomalaisille

13

Muuan sotapakolainen on katkera Suomelle, kun suomalaiset satuttivat kunniakansalaisen herkkiä tunteita. Ei tullut mirhamia ja mammonaa, ei tullut ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa. Jäbä lompsi turvallisen Euroopan läpi Suomeen ja kysyy: ”Tiedättekö suomalaiset miltä tuntui lompsia yhdeksän maan läpi?”

Pt-media toivottaa hyvää kotimatkaa ja toivoo, että ei nähdä enää.

 

Kuvakaappaus 2017-07-09 20-12-25

 

 

Advertisements

27 thoughts on “Sotapakolainen RHC:ssä kertoo olevansa katkera suomalaisille

 1. Ennen kuin painut vittuun torakka voitkin maksaa loisimisestasi aiheutuneet kulut.Kiitos ja heippa.

 2. Vittuperkele, meni kommentti vahingossa väärään postiin.. kopioin tämän nyt sinne minne oli tarkoitus heittää aluksi….

 3. Jos on yhdeksän enimmäkseen turvallisen maan läpi päässyt tänne ehjin nahoin, niin varmaan on melko turvallista poistuakin, vaikka samaa reittiä. Ihminen kyllä voi kuolla ihan missä tahansa, että jos kuolemaa kulkee karkuun, niin saa kyllä kulkea ihan kuolemaansa saakka. Sitä kuolematonta paikkaa ja ikuista elämää ei taida löytyäkään.

  1. Ruotsi, Tanska, Saksa…
   – AIVAN JÄRKYTTÄVÄN VAARALLISIA OHITUSMAITA, piinallista ja kammottavaa, että joku on joutunut kulkemaan niiden kautta 🙁 🙁
   – ja ajatelkaapa, jos joutuu kulkemaan vieläpä niiden julkisilla liikennevälineillä, kuten junilla, maksutta ja syömään matkan varrella päivystäneiden suvakkien tarjoamaa evästä!!!
   – siis miten nuo MIEHET edes ovat selvinneetkään siitä?????

   1. Oli se Juneksenkin Euroopan retki vaan niin hurja…
    – että niin hurjaa on meno Euroopassakin, että jo sen takia pitäisi myöntää turvapaikka kaikille turvikselle…

 4. Jos jäppinen on perustellut turvapaikkahakemuksensa vieläpä yhdeksän hengenvaarallisen maan läpi kulkemisella ja jatkuvalla kuolemanvaaralla, niin on kyllä ihan varmasti on saanut menolipun, vaikka sen toimittaminen Suomessa valitettavan pitkään kestääkin.

 5. Vai on ”Nejmaldeen M. Saleh”, tai kuka todellisuudessa lieneekään meille katkera? Sittenhän hänellä on pienenpuoleinen häivähdys siitä, mitä me suomalaisten enemmistö häntä ja hänenlaisiaan kohtaan tunnemme.

 6. Jos kyseinen väärinkohdeltu vielä surunsa keskeltä huomaisi laittaa tukitilinsä numeron, niin joukkorahoitushengessä lähtisimme mukaan, jotta pääset, minne kuulutkin.

  1. Oli muuten hyvä huomio…voisiko tosiaan olla, että maahantunkeutujia on evästetty olemaan käyttämättä tuota vanhentunutta taikasanaa, koska se menettää kohta loputkin tehonsa?

 7. ”Do you know how much it takes to cross 9 safe countries just to come here and DEMAND free money!!!?” dear muslim asshole: DIE.

 8. Toivottavasti herra Saleh vie terveiset maamiehilleen päästyään takaisin kotimaahansa.

 9. Tiedämme tosi hyvin, mitä on ylittää 9 maata Suomeen päästäksesi. Se on sosiaaliturvan perässä juoksemista.

  Miksei Ruotsi kelvannut? Ovatko kaverisi paskoneet jo senkin maan pilalle ja sinä tekisit saman täällä?

  Kiitos, kun et räjähtänyt väkijoukossa ja nyt suksi mäkeen täältä. Vie ystäväsi mennessäsi, niin saat elää. Pelastin juuri henkesi, eikö olekin mukavaa?

 10. Ensimmäinen eu-maa, jonne tämä tyyppi lompsi, teki virheen ja rikkoi dublinin sopimusta, sillä sen maan olisi pitänyt ottaa tp-hakemus vastaan! Tälle maalle voisi laittaa laskun tai sitten tuon kotimaalle! Törkeän kalliiksi tulee suomalaiselle veronmaksajalle nämä sosiaaliturvan perässä juoksijat. HUOM! emme maksa vain tänne tulleita, vaan eu-maksujen kautta kaikkialle eu:n tulleiden kustannukset myös. Eu kyllä jakaa kustannustaakan meillekin.

 11. …………….. Flay, flay, flay virus back where you came from and fight for your country like FINISH PEOPLE DID .

 12. On paradoksaalista että RHC porukat ovat syöttäneet näille kultanmunille valheita ja tyhjiä lupauksia turvapaikasta ja nyt he syyttävät Sipilää hylsyn saamisesta. Allahin pappihan kehoitti heitä menemään suoraan Sipilän ovelle ”valittamaan”joka tosin kiertoilmaus kehoitus väkivaltaan lupausten rikkojaa kohtaan ja on kumma etti SUPO ole reagoinut mitenkään. Nuo ovat käyneet yhä röyhkeimmiksi vaatimuksissaan SUOMALAISILLE (ei vittu kun kuohataa kun kuulee tuon sanana, vaativat) Mistä helvetistä me suomalaiset olemme kiitollisuuden velassa näille turvapaikkasurffareille, menkää valittamaan suoraan putinille ja obamalle, he ovat pääsääntoisesti vastuussa, että maanne on pommitettu sekasortoon. Saddam olisi kyllä pitänyt teidät kurissa ja nuhteessa.

 13. Kaverin tunteita on loukattu!! Eikö suomalaisia nyt vähintään hävetä? EIkö edes vähän? NO EI!!

  Jos geelitukka on jaksanut lampsia tänne asti, jaksaa se lapsia partansa kanssa rakentamaan kotimaataankin. Sielä on oman säädyn naisia vaimoiksi ja henkilöitä jotka uskovat pedofiili-homon kirjoittaman kirjan olevan ainoa ja oikea uskonkirja. Sielä sallitaan insesti ja pedofilia. Sielä sillä on kaikki se mihin se uskoo ja mitä se haluaa toteuttaa. Onni ja autuus.

 14. Nejmaldeen M.Saleh on maltillinen verrattuna siihen Saksaan tulleeseen syyrilaiseen, joka vuonna 2016 lehtikirjoituksessaan ilmoitti hänen edustamansa ryhmän olevan kyllästynyt vihamielisiin saksalaisiin ja kehotti tyytymättömiä saksalaisia muuttamaan pois Saksasta.

  ”That same year, the German publication Der Freitag and Huffington Post Germany posted an article by an 18-year-old Syrian migrant who said his people were “fed up” with hostile Germans. “You can, and I think you should, leave Germany,” he wrote. “Germany does not suit you, why do you live here? . . . Look for a new home.”

  Lähde: https://www.amren.com/features/2017/07/the-strange-death-of-europe-migrant-crisis-islam-terrorism/

 15. Varma kuolema luvassa pelottais minuakin,kerro Jimi Hendrixille terveisiä ja kättele Aatua minun puolesta.

 16. Jos perillä odottaa kuolemantuomio sotarikoksista, niin se on sitten voi voi. Niin makaa kuin petaa.

 17. Käpykaartilaiset tuomitaan kenttäoikeudessa. He saavat valita niskalaukauksen ja rintaman välillä.
  Ei geeliä, ei läskejä siiderihuoria, ei valkoisen miehen elatusta, ei diskoja, ei 15 tuntisia kahvilla istumisia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.