Värmlandissa useita raiskauksia viime yönä

0

Kuvakaappaus 2017-07-09 10-40-55

 

Värmlandissa kiima sekoitti uusruotsalaisten päät viime yönä ja maakunnassa suoritettiin useita väkivaltaisia raiskauksia. Poliisin mukaan kolme toisistaan erillistä raiskaustapausta on tutkinnan alla.

Bergslagenin alueen poliisin kenttäpäällikkö Kenneth Johansson ei halua tarkentaa missä päin Värmlandia (maakunta) raiskaukset ovat tapahtuneet.

– Tässä on nyt paljon tekemistä ja tutkittavaa, joten tässä vaiheessa emme kerro enempää.

Yhdessä tapauksessa kolme henkilö on otettu kiinni ja neljättä etsitään. Poliisin mukaan kyseessä on ollut siis 4-5 hengen joukkoraiskaus, mutta koska tutkinta on täysin alussa tapaukseen saattaa löytyä vielä enemmänkin osallisia. Myös toisessa tapauksessa on yksi henkilö kiinniotettuna, mutta kolmas on täysin avoin toistaiseksi.

Poliisin mukaan kaikki raiskaukset tapahtuivat muutaman tunnin sisällä.

Seurataan tilannetta.

9 thoughts on “Värmlandissa useita raiskauksia viime yönä

 1. Minulle on joskus feministit kertoneet, kuinka raiskauksista tulee tietoon vain jäävuorenhuippu.
  Nyttemmin hokemaa ei julkisuudessa kuule, tilanne lienee muuttunut..

 2. Ja entä sitten? Jos saadaan kiinni ,ei muutakuin lepäämään Ruåtsalaseen vankilaan ,joka on kuin lepokoti..Ja sitten jonkinajankuluttua kun on saanut levätä ,takaisin raiskaushommiin.

 3. Äärioikeisto selvästi asialla koska ruotsistanin hyvät ihmiset ovat Hampurissa taistelemassa rasismia vastaan joten pahuuden natsit ovat päässeet vapaasti riehumaan.

 4. Tässä on vielä pari kuukautta hyvää ulkoraiskausaikaa, sitten siirrytään taas huonomman sään takia sisätilaraiskauksiin. Muistatteko vielä Mariannelundin tapauksen jossa 7-8 afghaania joukkoraiskasi ruotsalaisen pienten lasten äidin pakoloisasuntolassa 12 tuntia: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15081478.ab

 5. Ja Suomessa nämä salataan…
  – ja huono-osaisten alaikäisten kohdalla poliisi/oikeuslaitos tekee vain syyttämättäjättämispäätöksen…

  1. Poliisi ei tee syyttämättäjättämispäätöstä, koska syyttäjälaitos on toiminut poliisista erillään vuoden 1996 lopulta, jolloin nimismiespiirit lakkautettiin kihlakuntauudistuksella. Siihen asti nimismies oli toiminut piirissään sekä poliisipäällikkönä että yleisenä syyttäjänä. Poliisi voi tehdä vain tutkimattajättämispäätöksen.

   Mainittuun kihlakuntauudistukseen asti kaupunkien syyttäjätoimesta vastasivat raastuvanoikeuksien yhteydessä toimiessaan oikeuslaitokseen muodollisesti kuuluneet kaupunginviskaalit. Uudistuksen myötä luotiin itsenäinen syyttäjälaitos, jonka viranomaisten ajamat syytteet tuomioistuinlaitos voi hylätä toteennäyttämättöminä. – Toki syyttäjälaitoksen ja tuomioistuinlaitoksen voi katsoa muodostavan yhdessä oikeuslaitoksen kokonaisuuden, johon olisi silloin syytä katsoa lukeutuvan myös rikosseuraamuslaitoksen.

  2. Osaakohan Mariannelundin afkaanilauman raiskaama nainen olla puhumatta vihapuhetta raiskaajistaan.Sitä hänen ei Ruotsissa kestä tehä,sillä niin sanottu ”vihapuhe” on paaaaljon
   ankarammin rangaistava teko kun afkaanien muutaman tunnin joukkoraiskaus.

   Joukkoraiskauksesta selviää ehdonalasella pahimmassaki tapauksessa,mutt vihapuheestä häkki heilahtaa takuu varmasti.

   1. Näinhän se on, ikävä kyllä. Ruotsalaiset voisivat muuttaa asiantilan seuraavissa valtiopäivävaaleissaan äänestämällä Sverigedemokraternan yli 50 % puolueeksi, jolloin pääministeri Jimmie Åkesson saisi ihan laillisesti vapaat kädet aloittaa Ruotsin suursiivous.

    Mutta koska Ruotsin kansa ei näin tee, kaikki mitä tapahtuu heille nyt ja tulevaisuudessa on aivan heidän omaa syytään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.