Arabeilla uusi villitys: kuvaavat asemalla tavallisia ihmisiä ja laittavat kuvia nettiin

13

Kuvakaappaus 2017-07-10 21-58-19.png

 

Refugees Hospitality Clubin arabeille on syntynyt uusi villitys. Nimittäin arabit kulkevat nyt pitkin Helsingin keskustaa kuvaamassa ihmisiä, jonka jälkeen kuvia tai videoita jaetaan Facebookiin ja aloitetaan rasisti-jankutus. Yksittäinen tavallinen sivullinen ihmien saattaa joutua tällaisen ”rasismi-kohun” keskelle.

Aiemmin muuan laiton muslimi ahdisteli naista, joka ruokki lintuja. Arabi seurasi naista kameran kanssa pitkin aseman ympäristöä ja lopulta jakoi kuvaamiaan videoita Refugees-ryhmään viittauksella rasismiin. Filmellä nainen ei kuitenkaan tee mitään sellaista, joka viittaisi rasismiin, hän ei edes puhu arabille kuin vasta lopussa, jolloin on selvästi suuttunut arabin seuraamisesta. RHC:n naiset eivät millään tavalla kyseenlaista sivullisen ihmisen kuvien lataamista nettiin vaan lähtevät rasismijankutukseen, jonka arabi aloitti.

Nyt muuan Rasu Khorram-nimien laiton muslimi jakaa kuvan, jossa seisoo kaupungin liikennelaitoksen lipuntarkastajia. Arabi on luultavasti saanut sakon liputtamatkustamisesta, tai muuten poistettu junasta. Tästä suivaantuneena hän jakaa lipuntarkastajista ottamansa kuvan ryhmään ja alkaa rasistijankutus.

 

Advertisements

13 thoughts on “Arabeilla uusi villitys: kuvaavat asemalla tavallisia ihmisiä ja laittavat kuvia nettiin

 1. Herrarodullemme kaiken on oltava ilmaista, rasistista vaatia maksua mistään. Mitään muutakaan on turha vaatia ylimyksiltä.

  1. Vaatia saa luinnollisesti. Se kuinka vaatimuksiin vastattan on oltava ihmisarvojen mukaista. Eli, muslimit hävitettävä ensi tilassa, niin vaatimukset vähenevät eksponentiaalisesti. Tietysti sitä ennen suvakkivajakkiäärirasistikommarit on poistettu planeetalta. Helppoa eikö totta!

 2. Refugees hostility clupin mahdolliset kunnianloukkaukset pitää viedä oikeuteen joka kerta, jotta loppuu suomalaisten ilmainen haukkuminen. Kun valtaan tulee aitosuomalaiset eli aitosuomalaisten persupuolue, loppuu tämä mielitautisuus ja ajetaan maasta ulos laittomat loiseläjät. On saatava maahan laillisuus takaisin, kuten sitä tehtiin Svinhufvudin aikana.

 3. Rasu turhautuu ja tuohtuu, jos elämän vapaalippu ei katakkaan kaikkea. Periaatteenmiehenä jättää tarkastusmaksut rasistien maksettavaksi.

 4. Naamakuvista tehdään sitten aikanaan väärennettyjä henkkareita ja passeja siellä Itämaan kuuluisissa väärennyspajoissa.

 5. Nämä pitäisi poistaa niska-perse-otteella Ruotsiin, josta ovat tulleet. Tosiaan partalapsellista touhua, aivan sairasta kakaramaisuutta.

 6. Joku on kolhaissun muslimin hyvänolon keskusta ja se on saanut itku-potku-raivarin. Geelitukkakin on siinä sivussa mennyt sekaisin.

 7. Jos RHCssä on opastettu laittomia tällaiseen puuhasteluun, niin eikö kyseessä ole kiihottaminen kansanryhmää vastaan? Meinaan tuskin näillä älykkyysosamäärä tällaiseen ominpäin piisaa, jonkun on täytynyt niitä ohjeistaa, että saadaan kantasuomalaiset leimattua läpeensä rasisteiksi. Suvakilla taas mikään ei ole laitonta tai sopimatonta, jos se edistää laittomien maassaoloa.

 8. Laativako matumuslimit kantasuomalaisista laittomia rekistereitä rikollista toimintaa tai jopa orjakauppaa varten?
  Tilaavatko pedofiiliraiskaajat matuilta seksiorjia musliminetin kataloogeista?
  Onko tulossa Rotherhamin Suomiversio sharia-gestapoliisin suojeluksessa?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.