Pakolaispropaganda, kuinka se tehdään ja kuinka sitä katsotaan

0

Ei liene mikään ihme, että osa ihmisistä vilpittömästi haluaa auttaa Eurooppaan lonnineita sotamiehiä. RHC:ssä tällaista propagandaa katsotaan luultavasti silmät turvoksissa. Syyrian sodan mielikuvalla kuvitellaan koko kehitysmaailmalle ilmainen loppuelämän kestävä ylläpito Euroopassa.

Emma Karin sanoihin: ”Täällä on naisia, täällä on lapsia.”

 

3 thoughts on “Pakolaispropaganda, kuinka se tehdään ja kuinka sitä katsotaan

  1. Hyvin hallitaan vaikuttamisen keinot. Esimerkiksi Plan – kummilapsilähetysten tai Unicef -konserttien aikana Nessu nenäliinojen kysynnässä katon läpi menevä piikki.

  2. Hyvä juttu taas Paavolta, kitos! Tuossa videossa mainittu ns ”vapahtaja” kuulostaa yhtä hienolta kuin haarukkaa raaputettaisiin lautasen pintaan. Kristinuskostahan puhutaan, että se olisi muka meidän alkuperäinen uskonto. Höpö höpö. Se on alkuaan itämäilta kotoisin, samoin kuin muslimiuskontokin. Meidän alkuperäisuskontoa ovat lähinnä eri luonnonuskomukset. Kristinusko vain tuomitsi meidän omat juttumme kerettiläisyydeksi ja noituudeksi. Siinä sitä itämaista vapahdusta ja nyt ollaan niin hukassa oman identiteettimme kanssa, ettei enää tiedetä kumpaan vessaan pitäisi mennä. Ainut asia mistä meidät on vapahdettu on puolustustahto. Opeteltu vaan kääntämään se kuuluisa toinenkin poski ja sitten se oma puolustustahtokin on nollan tietämillä. Hyvää kasvualustaa propagandalle ja toisen itämaisen uskonnon sisäänmarssille. Väinämöisiä me ollaan eikä mitään jeesuksia tai muhametteja.

  3. Naistenvaatteet heitetään heti roskiin, mutta värityskirjat ovat sopivan haastavia. Semmoisia ne nykyajan evakot…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.