Ruotsalaisia uussanoja: ”Dansring” = taharrus/ ahdistelu

13

Ruotsissa syntyy tarpeen mukaan uussanoja eli uusiokieltä. Yleensä tällaiset uussanat liittyvät maahanmuuttoon ja sanoilla jollain tavalla yritetään ”miedontaa” asioiden oikeaa luonnetta.

Tällaisia jo yleiseksi tulleita sanoja ovat mm ”Nyanländ = vapaasti suomennettuna ”juuri-maahan-saapunut”. Termiä käytetään kun puhutaaan sotapakolaisista, jotka ovat juuri tulleet maahan. Termi koskee vain sotapakolaisia ja sitä ei voisi käyttää vaikkapa suomalaisesta, joka muuttaa Ruotsiin. Termi miedontaa tulijan käsittämään uutta tulijaa vähän samaan tapaan kuin työpaikalle tullutta uutta henkilöä. Taustaisuus häviää ja tulija on vain uusi tulija.

”Utsatt områden” = vapaasti suomennettuna ”kovia kokenut/ haavoittuva/ herkkä alua” eli syrjäytymislähiö. Jonka oikea puhdas nimi olisi muslimighetto.

Nyt tällaisten uussanojen joukkoon on lanseerattu ”Dansringar” = vapaasti suomennettuna ”Tanssirinki”. Aiemmin tätä on kutsuttu puhtaasti joukkoahdisteluksi tai taharrukseksi. Nyt ahdistelu on kuitenkin muuttunut tanssiringiksi, jonka keskelle tanssiva nainen saattaa vahingossa joutua. Ringin ympärillä tansii henkilöitä ja ringin keskelle joutuneelle on riski joutua seksuaalisesti ahdistelluksi. Rinkulan keskelle joutunut saattaa kokea tilanteen ahdistavana.

Joten ei huolta, ei tarvi pelätä tyttärienne puolesta. Se on vain tanssiringitystä. Ei afrikaanojen ja arabien harrastamaa ahdistelua.

 

 

Advertisements

12 thoughts on “Ruotsalaisia uussanoja: ”Dansring” = taharrus/ ahdistelu

 1. Swedistan se keksii aina. Vaikka Ruotsi on ollut pelkkää rappiota jo reilut parikymmentä vuotta niin nyt viimevuosina on maa ottanut todellisen harppauksen kohti kulttuurimarxismin multihuipentumaa.

  Neekerit ja kebabit tekee mitä tahansa -> ”nuoriso keppostelee, täytyy ymmärtää, muh kulttuurierot, muh traumat, kyllä ne valkoiset ruotsalaisetkin nyyh nyyh…”

  Nyt viime vkonloppuna Almedalen tapahtumassa ruotsin ainoa oikea oppositio NMR mustamaalattiin KAIKKIEN valtapoliitikoiden ja jokaisen valtamediatuutin kautta terroristijärjestöksi ja kaikeksi mahdolliseksi, mutta silti, koko tapahtuma oli kuin luoti eliitin sydämmeen:

  http://www.vastarinta.com/vastarintaliike-almedalenissa-ensimmainen-paiva/

  http://www.vastarinta.com/vastarintaliike-almedalenissa-toinen-paiva/

  http://www.vastarinta.com/vastarintaliike-almedalenissa-kolmas-paiva/

 2. Ilmeisesti kyse kuitenkin eräänlaisesta viattomasta, leikinomaisesta muslimitanhusta. Sopisi ohjelmanumeroksi vaikka nuorisoseurain kesäpäiville.

  1. Muslimit aivan viattomasti näyttävät dominanssia vääräuskoisille ja käännyttävät näitä hienoon rauhanuskontoon kymmenen muslimimulkun perinteikkäällä traditiolla ja mokomat vääräuskoiset kehtaavat protestoida asiaa.
   Muslimin kunniaa on loukattu vähemmälläkin ja päiden irrotusta tarvittu muslimin kunnian palauttamiseksi…

 3. Näinhän se menee. Pakolainen = kuka tahansa rajanylittäjä, jolle täytyy tarjota ylläpito. Maahanmuuttaja = ks. ed. Traumatisoitunut varman kuoleman pakenija = ks. ed. Kuolonrekkailija = ks. ed. Maksaja = natsi.

  1. Kun on nähnyt yhdenkin äärimmäisen väkivaltaisen raiskausringin toiminnassa, ei voi kuin säälitellä ruotsalaisia naisia ja pikkutyttöjä. Heitä odottaa kaamea tulevaisuus shariassa…

 4. Breaking news – superrikkautta!
  – varmaan RCH:n ja Marjaanankin makuun tai jos ei ole, niin syy on suomalaisissa valkoisissa ja rasistisissa heteromiehissä… :

  ”Neljän miehen uskotaan pitäneen nuorta naista seksivankina Salossa, kertoo Salon Seudun Sanomat. Lehden mukaan neljää henkilöä vastaan on nostettu syyte törkeästä ihmiskaupasta.

  Salon Seudun Sanomien tietojen mukaan uhri asui Turussa palveluasunnossa. Tapaus tuli poliisin tietoon, kun asuntolassa oli huolestuttu naisen katoamisesta.

  Lehden mukaan epäillyt ovat maahanmuuttajia, joiden mukana uhri oli tullut Saloon, missä häntä pidettiin vankina asunnossa.

  Salon Seudun Sanomien tietojen mukaan miehet olisivat käyttäneet naista seksuaalisesti hyväkseen ja myyneet häntä myös muille.”

  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201707102200256430_u0.shtml

  1. Toivottavasti MV lehti tiedottaa lisää – ellei tämä sitten ole jo ollut julkisuudessa?!
   – en ole kyllä kuullut, joten liekö salattu monikulttuurin palvonnan nimissä…

   1. Äläs nyt! ”Kaupallinen” on poliittisesti epäkorrekti sana, oikeampi sana tässä yhteydessä taitaa olla ”yhteisöllinen”.

 5. Juuri muutama viikko sitten valitti kansallispukuinen kansantanssija uutisissa ettei nuoriso ole enää kiinnostunut kansantanssista eli tanhuamisesta ja se harrastus on täysin häviämässä. Niinpä. Nyt tanssitaan importeerattua seksitanhua eikä poliisi näe mitään eikä päättäjät tee muuta kuin puhuvat.

 6. Ei voi kuin odottaa pikaisia uusia vaaleja ja joka kerta osoittaa, ettemme kannata tätä nykypolitiikkaa, jossa kumarretaan vieraille, kuten eurostoliitolle ja musulmaanikoille, samalla pyllistäen kotimaalle.

 7. Opettaakohan Aira Samulin joukkoraiskausta koululaisille, vai putosikohan jo kelkasta? Ehkä tuota ei meillä vielä pidetä tanssinakaan, ruotsalaiset ovat edelläkävijöitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.