Söderhamnissa ihmisryöstö- kokonaista perhettä vaadittiin vangittavaksi

0

Perjantaina käytiin Söderhamnissa mielenkiintoinen näytelmä, jollaiset yleistyvät Suomessakin lähivuosina. Muuan sotaa, vainoa ja kidutusta paennut perhe vangittiin epäiltynä ihmisryöstöstä. (Människorov)

Tapahtumat alkoivat jo kuukausia sitten, kun Söderhamnin sosiaalitoimi otti huostaan perheen kaksi varhaisteini-ikäistä tyttöä. Pelkona nimittäin oli, että tytöt olisivat joutuneet lähtemään kotimaahansa Lähi-itään avioon. Perhe siis aikoi myydä ja naittaa tyttäret entiseen kotimaahansa islamilaisten tapojen mukaisesti. Maahan, josta vanhemmat siis olivat sotaa ja hammastenkiristystä paossa.

Tyttärien vanhemmat saivat tyttöihin kontaktin perjantaina iltapäivällä kaupungilla ja sen jälkeen isä kahden poikansa kanssa pakotti tytöt autoon. Toinen istutettiin takapenkille, toinen peräkonttiin. Tapahtuma sai kaupungilla huomiota ja poliisi lähti seurueen perään. Auto pysäytettiin Söderhamnin ulosmenotiellä.

Tästä seurasi kauhea älämölö ja draama keskellä maantietä. Perheen vanhemmat isä ja äiti, sekä kaksi teini-ikäistä poikaa otettiin kiinni. Mötäkän yhteydessä tytöt päättivät häipyä paikalta ja he ovat nyt kateissa kokonaa.

Koko perhettä vaadittiin vangittavaksi tänään epäiltynä ihmisryöstöstä.

7 thoughts on “Söderhamnissa ihmisryöstö- kokonaista perhettä vaadittiin vangittavaksi

  1. Iljettävää rasismia että tuolla tavoin häiritään paremman kulttuuriin edustajien rikkaampia tapoja.Nyt on lähdettävä pikaisesti marssille rasismia vastaan ja äärioikeisto on laitettava keskitysleireille.

  2. Mutta tämähän juuri rikastaa ruotsalaista kulttuuria. Se on kokoaan uusi aluevaltaus kun tyttäriä voidaan myydä. Ei sellaista sovi tehdä ruotsittarille. Olisivat poliisit seuranneet vierestä ja kannustaneet riemunkiljahduksin.

  3. Kaunis osoitus Lähi-idän perhedemokratian toimivuudesta. Tyttäret hävisivät äänestyksen 4-2. Peli ei siis vielä ole pelattu. Kohta sulhaset suksivat Söderhamniin saadakseen kuikuilla morsiaimiaan.

  4. Minkähänlainen kanta tähän pitäisi ottaa? Olisko perheen tyttärien kotiin ja avioliittoon lähettäminen pakkopalautus vai hyötypalautus?

    Voisiko täällä loisivat matutkin naittaa jollekin homosulttaanille haaremiin? Ihan nimellistä myötäjäiskorvausta vastaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.