Mainokset

Söderhamnissa ihmisryöstö- kokonaista perhettä vaadittiin vangittavaksi

Perjantaina käytiin Söderhamnissa mielenkiintoinen näytelmä, jollaiset yleistyvät Suomessakin lähivuosina. Muuan sotaa, vainoa ja kidutusta paennut perhe vangittiin epäiltynä ihmisryöstöstä. (Människorov)

Tapahtumat alkoivat jo kuukausia sitten, kun Söderhamnin sosiaalitoimi otti huostaan perheen kaksi varhaisteini-ikäistä tyttöä. Pelkona nimittäin oli, että tytöt olisivat joutuneet lähtemään kotimaahansa Lähi-itään avioon. Perhe siis aikoi myydä ja naittaa tyttäret entiseen kotimaahansa islamilaisten tapojen mukaisesti. Maahan, josta vanhemmat siis olivat sotaa ja hammastenkiristystä paossa.

Tyttärien vanhemmat saivat tyttöihin kontaktin perjantaina iltapäivällä kaupungilla ja sen jälkeen isä kahden poikansa kanssa pakotti tytöt autoon. Toinen istutettiin takapenkille, toinen peräkonttiin. Tapahtuma sai kaupungilla huomiota ja poliisi lähti seurueen perään. Auto pysäytettiin Söderhamnin ulosmenotiellä.

Tästä seurasi kauhea älämölö ja draama keskellä maantietä. Perheen vanhemmat isä ja äiti, sekä kaksi teini-ikäistä poikaa otettiin kiinni. Mötäkän yhteydessä tytöt päättivät häipyä paikalta ja he ovat nyt kateissa kokonaa.

Koko perhettä vaadittiin vangittavaksi tänään epäiltynä ihmisryöstöstä.

Mainokset

7 Comments on Söderhamnissa ihmisryöstö- kokonaista perhettä vaadittiin vangittavaksi

 1. YLE toimitus // 10/07/2017 13:40 // Vastaus

  Iljettävää rasismia että tuolla tavoin häiritään paremman kulttuuriin edustajien rikkaampia tapoja.Nyt on lähdettävä pikaisesti marssille rasismia vastaan ja äärioikeisto on laitettava keskitysleireille.

  Tykkää

 2. Uskomatonta, että ruotsalaiset viranomaiset rohkenivat puuttua tapaukseen.

  Tykkää

 3. Timppa // 10/07/2017 14:23 // Vastaus

  Toivottavasti perheenyhdistäminen toimii,ja koko pehe palautetaan kotimaahansa.

  Liked by 1 henkilö

 4. Monikulttuurillisuus on rikkaus // 10/07/2017 15:38 // Vastaus

  Mutta tämähän juuri rikastaa ruotsalaista kulttuuria. Se on kokoaan uusi aluevaltaus kun tyttäriä voidaan myydä. Ei sellaista sovi tehdä ruotsittarille. Olisivat poliisit seuranneet vierestä ja kannustaneet riemunkiljahduksin.

  Tykkää

 5. Nimetön // 10/07/2017 16:19 // Vastaus

  Kaunis osoitus Lähi-idän perhedemokratian toimivuudesta. Tyttäret hävisivät äänestyksen 4-2. Peli ei siis vielä ole pelattu. Kohta sulhaset suksivat Söderhamniin saadakseen kuikuilla morsiaimiaan.

  Tykkää

 6. metalman // 10/07/2017 19:58 // Vastaus

  Minkähänlainen kanta tähän pitäisi ottaa? Olisko perheen tyttärien kotiin ja avioliittoon lähettäminen pakkopalautus vai hyötypalautus?

  Voisiko täällä loisivat matutkin naittaa jollekin homosulttaanille haaremiin? Ihan nimellistä myötäjäiskorvausta vastaan.

  Tykkää

 7. Nimetön // 12/07/2017 10:32 // Vastaus

  räikeä ihmiskauppaa…..

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: