Inkeroisten sotapakolaiset edelleen tyytymättömiä palveluun

13

 

10982263_654739384655965_5918114055141020665_n
Lakkokenraali virka-asussaan Afganistanissa.

Inkeroisissa entisen Hotelli Kantrin tiloissa asuvat viime keväänä lakkoilleet sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet sotapakolaiset eivät edelleenkään ole tyytyväisiä palveluun. Sotapakolaisten mukaan mikään ei muuttunut, vaikka sitä heille luvattiin.

 

Barakzain afgaaniperheessä ei olla sitten kertakaikkiaan ollenkaan tyytyväisiä suomalaisten tarjoamaan kestitykseen. Vanha lakkokenraali isä Aimal Walilla on vaikka mitä sydämellään:

– Meille luvatiin parempaa ruokaa, jotta lapset söisivät sitä ja kasvaisivat isoksi. Mutta ruoka on edelleen paskaa. Kaikki on mennyt vain huonommaksi. Kaikenlisäksi vastaanottokeskus sijaitsee aivan väärässä paikassa. Pihalla maantiellä kulkee autoja ja lapset eivät voi leikkiä maantiellä, muslimi summaa.

Kaikenlisäksi sotapakolaisten mukaan henkilökunta ei pokkuroi heille kuten kunniakansalaiselle kuuluisi tehdä.

– Jos vaadimme jotain, he vetoavat kiireeseen. Ei ole aikaa, tule myöhemmin. Kun tervehdimme he eivät vastaa meille mitään vaan kävelevät pois.

Lakkokenraali Mohammad Aimal Wali Barakzai työskenteli Afganistanissa YK:n palveluksessa turvallisuusasioissa, mutta mies kyllästyi työntekoon ja lähti Suomeen sotapakolaiseksi.

Toivotaan, että perhe pakkopalautetaan pian Afganistaniin.

Advertisements

26 thoughts on “Inkeroisten sotapakolaiset edelleen tyytymättömiä palveluun

 1. Kotiin on aina hyvä palata. Voi mennä sinne Afganistaniin syömään tyypillistä ruokaa eli lampaansuolta riisillä. Näin kiittämättömät ihmiset eivät tule minkään hädän keskeltä, vaan ovat kriminaaleja viedessään paikan oikeasti apua tarvitsevilta.

  1. Vaikuttaa siltä, että kaikilla elintasoshoppareilla ei selvästikään ole mitään ajatustakaan siitä, mikä edes on turvapaikanhauan varsinainen tarkoitus…
   – toki suvakit ovat valitettavasti paljastaneet sen turhan monille sellaisistakin tapauksista…

   Mutta tuollaiset puheet ja teot kyllä kertovat hyvin paljon, kun eivät osaa edes esittää…

   1. Yksinkertainen ja kaikille edullisin ratkaisu ongelmaan: ostetaan vastaanottojen palvelut Venäjän Siperiasta. Sama pätee myös vankilapalvelujen ostoon maahanmuuttajia varten. Veronmaksajat kiittävät!

   2. Hyvin sanottu! Barakzailla ei tunnu olevan pienintäkään käsitystä siitä, että hän ei ole varsinaisesti yläluokan hotellissa, jossa lakeijat käyvät kumartelemassa. Jos kokonaistoiminta on rikkautta, Barakzai on upporikkautta. Mutta ehkä nämä kaikkein törkeimmät siat avaavat edes jonkun silmät.

 2. Muslimilapset eivät voi leikkiä kauempana – koska musliminaiset eivät saa mennä yksin ulos ja muslimimiehet ovat liian laiskoja mennäkseen mukaan?

  Kyllä vain noiden lakkoilijoiden olisi jo syytä suunnistaa omaan kotiinsa, notkuvien herkkupöytien ääreen.
  Tuokin mies on aika paksu afgaaniksi, joten lähtis jo…

 3. No voi voi sentään..ompas taas , menkää valittamaan Risikolle niin varmasti auttaa ! Otetaan suomen köyhiltä jokaiselta joku kymppi taas vaihteeksi pois ja annetaan heille ,hehän on sen ansainneet , tehneet niinpaljon tämän maan hyväksi.

 4. Kabulissa on tunnetusti hyvät psykiatrit ja terapeutit. Siitäkin syystä pikainen palautus toivottavaa, että Suomi-trauman hoito voitaisiin aloittaa välittömästi.

 5. Tapaus hyytävästi osoittaa Suomalaisten geneettisen pahuuden ja natsismin loputtoman kylmyyden.Pelottava uuninluukkujen kolina siintää jo kaukaisuudessa tuoden hirvittäviä kaikuja 30-luvulta.Nyt on otettava pikaisesti kovat otteet käyttöön äärioikeistoa vastaan.

  1. Kas kummaa valemedia tuli tännekin jakamaan valheellista rasismiaan kantasuomalaisia kohtaan.

 6. En yleensä kiroile, mutta mitä tähän on sanottavaa, Lammio sanoi, jos ruoka ei kelpaa, sen voi jättää syömättä, se ei ole velvollisuus. p**kele, s*”tana, juma**ta, v”ttu, kylä näin on jämpti! Tuollaiset narisijat voivat mennä lehmien kanssa laitumelle syämään ruohoa ja p*skaa, hyi** s*tana ja painua h’von p*siisen ja v’ttuun!!!!

 7. Hotellin ravintolan nimi on ”Keltainen Kulaus”. Mikä siis paremmin sopii lautasella tarjottavaksi asukeille kuin ”Ruskea Pläjäys”.

 8. Ruotsalaisille luvatut raketti-insinöörit ja neurokirurgit ovatkin osoittautuneet kroonisiksi analfabeeteiksi eivätkä opi ruotsia kirveelläkään. Vain 5% kouluttamattomista oppii kielen 2-3 VUODESSA, 95% ei opi. Nyt on Värmdön kunta kiristänyt opiskelutahtia ja opettajat alkavat sanoa sitä syystä itsensä irti. Eihän opiskelu tietenkään onnistu ihmisiltä jotka eivät osaa lukea ja kirjoittaa edes omaa kieltään ja jotka käyvät kursilla istumassa tunnit vain saadakseen rahaa. Eivät ole kotimaassaankaan halunneet opetella mitään niin miksi sitten täällä? Ja se rasismikin ja ruotsalaisten ystävien puute… Ja kun kerran oli luvattu ilmainen ylöspito ja elinikäinen palkka pelkästä fyysisestä olemisesta täällä ainakin maksupäivinä.

  http://www.nvp.se/Varmdo/Varmdo/larare-sager-upp-sig-i-protest-mot-sprakkrav/

 9. Afgaanit kotiinsa marisemaan!!!! Helvettiäkö tänne tungetaan??!!!! Tämäkin pullukka joku sotilas vai mikä agitaattoripiru lieneekään. Go home!!!! Go home!!!!

 10. Itse olen nähnyt usein, miten suomalaiset vanhukset ova tonkineet roskiksia, saadakseen edes jotain syötävää tai tyhjiä pulloja löytääkseen, ruokaostojaan varten. Kun vertaa maatamme monen sukupolven ajan rakentaneita suomalaisraukkoja noihin pulskiin ulkomaan eläviin, ei voi kuin surkutella sitä hautuumaiden kohinaa, mikä kuuluu veteraanien kääntyillessä haudoissaan. He eivät olisi kuunaan päivänä uskoneet, että kaikki uhraukset syötetäänkin vieraiden valtojen käpykaartilaisille.

 11. Saatanan ruikuttajat. Elin itse todella köyhän lapsuuden sotaveteraani perheessä ja joskus ei ollut kuin kaurapuuro syömiseksi. Isä sairasteli keuhkotautia ja yritti käydä töissä talvipakkasella mopolla liikkuen jopa 20 km:n ajomatkoja. Silloin piti kuitenkin tulla omillaan toimeen ja ainut ilonaihe oli jouluna joku seurakunnan ruokalähetys. Jos ennen olin välinpitämätön näitä ”pakolaisia” kohtaan, on minusta tullut oikea rasisti vuoden 2015 jälkeen kun lukee näiden loputtomia vaatimuksia ja valituksia Suomalaisille. Helvetin röyhkeitä ovat ja osaavat valittaa heti oikeaan paikkaan, kiitos suvakki hullujen osaavien neuvojen.Menisivät takaisn kotimaahansa syömään sitä paskaa mihin ovat tottuneet jos palvelu on huonoa, ei täällä kukaan heitä pakolla pidä.

  1. Tunnen vihaa Suomen puolesta. Sodista on loppujen lopuksi niin vähän aikaa että elossa on suuri määra ihmisiä jotka muistavat köyhän lapsuutensa joka ei aina niin onnellinenkaan ollut juuri köyhyyden ja sairauksien takia. Suomella ei ole muutenkaan ole mennyt niin hyvin, on työttömyyttä, köyhyyttä ja soppajonoja. Oli anteeksiantamatonta Suomen päättäjiltä sallia pulloposkien ja geelitukkien maahanvaellus. Kyllähän niitä riittää vaikka miten paljon jos maan johto on noin avuton ja kädetön. Mutta mikäs heidän on ollessa, ei heidän tarvitse matuongelmien kanssa painia kuin korkeintaan paperilla. Ja sitten yritetään vielä voittaa poliittisia pinnoja ja gloriaa. Enpä taida tulla Suomeen koskaan enää, en halua nähdä sitä alennustilaa mihin Suomi on ajettu siitä kun viimeksi kävin noin 10 vuotta sitten? En halua pulloposkien tai geelitukkien väkivallan uhriksi omilla entisillä lapsuuden kotikaduillani enkä halua kuunnella minkäänlaista kälätystä siellä. Joten goodbye Suomi. Yritä pärjätä ja parantua, muuten emme enää tapaa.

 12. Ei täällä lapset saa kadulla leikkiä. Aina voi poistua maasta jos ei miellytä.

 13. Vanhainkodin työntekijämatu murhasi ja paloitteli asukkaan saadakseen tämän rahakokoelman. Matu väittää asukkaan halunneen tulla tapetuksi ja että rahakokoelma oli maksu siitä. Ruumis löytyi paloiteltuna autosta vuoden kuluttua tapahtumasta koska ihmiset alkoivat valitaa hajusta:

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/rqer0/forsvann-fran-boende–hittades-mordad-i-tidigare-anstallds-bil

  https://cdn-01.minfil.org/lce7Rcb4b2/1e441393-1499848423/Attunda_TR_B1402-17_Aktbil_5.pdf

 14. Matujen perseennuolijatko ovat jo järjestämässä inkvisition ja natsi-Saksan tapaan kirjarovioita ettei muslimin tarvitse vaivautua, kyllä muslimi rapsuttaa ja kehuu miten hyviä orjia perseennuolijat ovat.
  Kaikenmaailman vähäjärkisiä sadomasokistisia matuperseennuolijaorjia sitä löytyykin!

 15. On se kumma, jos päättäjät eivät huomaa, selvää sodanjulistusta pakolaisten taholta. He yrittävät väenväkisin saada aikaan riitaa, jotta voisivat aloittaa agendansa, jonka vuoksi ovat Eurooppaan tunkeutuneet.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.