30 thoughts on “Päivän videot: Henkilöt yrittävät matkustaa pummilla ja väärillä lipuilla bussissa

 1. Muslimien armoton OVELUUS on huikeeta katsottavaa. Ihme ettei rasismikorttia väläytetty??? ”Joo sulla loppui akku, yksi olematon lippu oikeuttaa kahden hengen matkaan, sulla ei oo lippua ja valehtelit Allahin nimeen koska minä olen rasisti, niinkö?” Kalliit puhelimet löytyy ja pullukat näyttäisivät syöneenkin hyvin mutta jumalattoman kallis bussimatka on ylitsepääsemätön este?

  1. Eivät ne ole ovelia vaan LUULEVAT olevansa eli tyhmänovelaa porukkaa joka on aina valmiina vilppiin jos vain on tilaisuus. Valitettavasti vilppi usein onnistuu koska kuskeilla ei ole selkärankaa ja ryhtiä niinkuin tällä kaverilla.

  2. Olivat tosiaan niin hämmästyneitä, että rasismikorttikin jäi taskuun… 😉

  3. Täälläisiä Somalijtä tåytyy lähteä vanki leirihin pakotöihin.

 2. Pulloposket ja suu kuin persereikä… Ruotsissa on aivan sama juttu kännykkälippujen kanssa, siksi ne otaankin kokonaan pois vuodenvaihteessa 2017/2018.

 3. ”Mitä sinulla on siellä poskissasi? Tyhjennä posket! No sieltähän löytyi vielä kaksi kännykkää ja kasa varastettua tavaraa!!!”

 4. Hienosti toimittu, mutta taitaa video viedä työn alta. Koetetaan pitää huolta, että joku päivä patologista työn- ja vastuunvieroksuntaa ei enää kutsuta voimavaraksi ja kulttuuriseksi rikkaudeksi.

 5. Bussinkuljettajille pitää alkaa maksaa somalilisää. Aika kuluu turhaan kinasteluun, kun ei voi sanoa suoraan: NEEKERI ULOS.

 6. Tarvitseeko noiden erikseen tolloa näytellä? Ovat vaan omat itsensä.

 7. Videot kiistattomasti osoittavat ihanien pienokaisten kokeman julman rakenteellisen rasismin syvyyden.Suloiset söpöliinit joutuvat turvautumaan epätoivoisiin hätähuutoihin rasismia vastaan kun heiltä riistetään ihmisoikeudet.Mikä meitä Suomalaisia oikein vaivaa ja anteeksi.Kylläpä taas hävettää.

 8. Tänään on iltalehdistössä ollut uutinen, että IS:n emiiri Abu Bakr al-Baghdadi on kuollut.

  Sinänsä hyvä uutinen, mutta tätä menoa on vaara, että IS voi saada vielä jossain vaiheessa suomalaisenkin johtajan. Olisi se helvetin hienoa jos maailmalla joku Abu Ambassadeur al-Tampesteri. Saisi olla ylpeä siinä taas maastaan.

  1. JOS on Paratiisineitsyitä tölvimässä Abu, vaarantuu suurmoskeijahanke, koska Abu oli tulossa sinne vakiopuhujaksi? Kuka voisikaan veisata rakkaudesta yhtä voimallisesti? Kukapa tahtoisi hävittää kaikki homot maastamme samalla kiihkeydellä?

 9. Arvot rakkaus arvot välittäminen arvot ihmisoikeudet arvot demokratia arvot monimuotoisuu... avot! sanoo:

  Koska kuskien rasismi, kohta bussit palavat tai ainakin saavat kivityksen. Tai vallataan busseja. Ruotsissa jättävät vuoroja ajamatta tietyille alueille? Näin muistelen Paavon kertoneen.

 10. Bussikuski toimi juuri kuten piti. Todennäköisesti tästäkin alkaa armoton itku ja hampaiden kiristys, että liputtoman somalin heittäminen ulos bussista on rasistinen viharikos!

 11. MAHTAVAA TOIMINTAA – ja rohkeaa!!!!
  Ja tätä pitäisi saada lisää, vaikka suvakit uhkaisivatkin esim. potkuilla.
  Moni kansalainen eri palstoilla vihjailee, mitä kaikkea näkee työssään matujen suhteen – mutta ei vain uskalla kertoa yhtään mitään potkujen pelossa. Jopa Hommalla on tällaisia vihjailijoita.
  Ajatelkaapa, mitä kaikkea esim. poliisit tai sossut tietävät!

  Suomeen tarvittaisiin joku sivusto, jossa näitä paljastetaan ja mieluiten vielä todisteiden kera!
  – aina ei tarvitse paljastaa mitään nimiä tai kuviakaan – mutta tietoa olisi hyvä levittää siitä, mitkä ovat monikulttuurin seuraukset.
  MV LEHTIKIN voisi kaiketi pyytää tällaisia vihjeitä? Ja jospa vaikka Monokulttuuriinkin tulisi vihjeitä.

  Somalit muslimeina valehtelevat usein todella röyhkeästi, koska islamin mukaan se on täysin sallittua, kun vastapuoli on vääräuskoinen.
  Muistan kun useita vuosia sitten jossain radio-ohjelmassakin joku opettaja valitti, kuinka jopa nuoret somalitytötkin ovat erittäin kovia valehtelemaan koulussa, esim. laittamaan toisten niskoille omia tekojaan eli tällainen epärehellinen käytös ei koske vain muslimipoikia, kuten tuostakin näkyy. Nykyäänhän opettaja ei tuollaista voisi omalla nimellä sanoakaan…

  Somalitytöissä ja naisissa huvittaa tuo habituskin, että nunnamaiset säkit päällä ikään kuin hurskaina – valehtelevat minkä ehtivät ja vannovat Allahinsa nimeen…
  Koraanin mukaan kuunjumala-Allahinsa onkin suurin petkuttaja, mikä muuten on täysin päinvastoin Saatanan ominaisuus Raamatussa…

  1. Ministerinaitiossa eduskunnan kyselytunneilla tuo Sanni ei juuri koskaan vastaa itse kysymyksiin – mutta suoltaa kuin tykin suusta jonkun raportin selvästi ulkoaopeteltua tekstiä, vaikka se ei liittyisi mitenkään itse kysymykseen…

   Uutta ideaakin pukkaa koko ajan ja nainen uudistaa kovin – mutta mikä mahtaa olla seuraus muutenkin kuin mätien arvojen lisäksi…
   – Sannin mieshän oli ilmeisesti joku koulutusyrittäjä – aivan kuten Orpon vaimo oli mamuasioitakin hoitava lakimies…

  1. Lapset eivät kasva, mutta saadaanpa sirkuskääpiöitä jatkossa. Niistä onkin ollut pulaa, eikä kääpiönheittokaan ole päässyt urheilulajina yleistymään.

 12. Suomessa ei ole asiantuntijoiden (Sanni Grahn-Laasonen ym.) mukaan huonoja kouluja, on vain rauhallisia ja rauhattomia. Nämä asiantuntijat eivät tiedä, mistä se johtuu. Millähän mittareilla he sitten ovat asiantuntijoita? Tavalliselle kansalle asia on päivänselvä, samoin kuin se, että muuttotulvalle Afrikasta olisi syytä tehdä jotakin, ennen kuin peli on menetetty. Ellei ole jo.

 13. Nämä ovat saastaa. Takaisin kotimaata rakentamaan ja heti!

 14. Somput ovat Afrikan mustalaisia. Niihin ei ole sitä vähääkään luottoa. Yks noiden tapa matkustaa, on leimata toisen sompun kuukausilippu bussissa, ja heittää kortti vaihvikaa takaisin ulkona olevalle lipun haltijalle. Busseissakin vois olla enemmän tarkastajia.

  1. Miten agressiivisia ja vihamielisiä ihmisiä täällä kirjoittelee. Täysin laittomia kommentteja, vihapuhetta pahimmillaan.

 15. Helsingin joukkoliikennejohtajan mukaan kysymyksessä oli kuljettajan epäasiallinen toiminta kun hän kuvasi pummilla matkustusta yrittäneitä. Nyt täytyy osoittaa sormella johtajaa itseään. Aivan varmasti hän on saanut tietää, että tällaista harhauttamista tapahtuu, ellei, niin hänen johtajuutensa on pelkkää kulissia. Hänen tehtävänsä olisi ollut puuttua siihen kovalla kädellä, ja tuoda avoimesti esille mitkä ryhmät syyllistyvät tällaiseen epärehellisyyteen, ja tehdä asialle jotain. Nyt yksittäiset kuljettajat joutuvat toimimaan rehellisyyden vaatimuksen airueina, ja saavat siitä asiatonta kritiikkiä. Kuljettaja teki miehentyön. Kiitos siitä.

 16. Kunniakansalaisille tuli mutkia matkaan kun sattui Venäläistaustainen bussikuski! Röyhkeitä tyyppejä kyllä nuo sompulit!

 17. Matkustaa Hesingissä pummilla? Sitä tekee suuri osa ihmisistä ihan ihon väristä riippumatta.

Comments are closed.