Propaganda ja kuinka sitä tehdään: Välimeren ressukat

13

Joidenkin tietojen mukaan kyseessä olisi BBC:n kuvausryhmä. Tosin tekijöistä ei ole varmuutta. Filmi on kuitenkin sivullisen kuvaama, sen huomaa kännykkäkuvan huonosta laadusta.

 

Advertisements

7 thoughts on “Propaganda ja kuinka sitä tehdään: Välimeren ressukat

 1. ”Pakolaisaalto” on pelkkää näytelmää kaikkinensa koska joku tekee sillä lujasti rahaa.
  Onhan meillä jo havahduttu kuinka valtiovalta oikein hamuaa tänne ”pakolaisia” koska päättäjien sukulaisia on aika paljon vokkitoiminnassa mukana. Myös ”pakolaisia” auttavat lakifirmat ovat paljolti näiden päättäjienoerhepiirin firmoja.
  Täytyyhän rahaa jostain tehdä ja kun on valta päättää on päätökset ymmärrettävästi itselle edullisia. Kuka hullu jättää miljoonat ottamatta kun voi itse ne tililleen ohjata.
  Voi vain kuvitella mikä on meno maailmalla kun katsoo tätä meidän maamme jopa tutkitusti väitettyä korruptoimatonta toimintaa.

 2. Suomenlahden ylityskö siinä oli kyseessä? Äärimmäinen hätätilanne päällä ja te rasistit toivotte näiden uppoavan raivoavan valtameren hyiseen ja pimeään syleilyyn. Ei tuosta mikään passikaan voi selvitä

  Videon naisille ja lapsille lämmintä syliä ja pehmeitä ajatuksia, jos edes hengissä selvisitte koettelemuksesta.

 3. Jos me kansana vaietaan on se merkki, hyväksymisestä vääryyys.
  On taisteltava sanan ja oikeamielisyyden asein, silloinkin kun pelkurit lymyävät tekaistujen niminen takan. Tämä kauhujen aika jolloin matut tulee viemään sen viimeisenkin leivät lapsiemme suusta. On niiden aiheuttama jotka myivät maan kansoineen

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.