Sotapakolaiset pitivät nuorta vammaista naista seksivankina Salossa

0

Sotaa, vainoa ja kidutusta paenneiden miesten kiima menee entistä ällöttävämmäksi. Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa yritettiin käydä juhannusviikolla käräjiä neljää sotapakolaista vastaan, mutta oikeudenkäyntiä lykättiin, kun yksi neljästä miehestä ei saapunut paikalle oikeuteen. Oikeus määräsi miehen haettavaksi syyskuussa uudestaan pidettävään istuntoon.

Salon Seudun Sanomien mukaan neljä ulkomaalaista miestä piti nuorta naista seksivankina Salossa. Miehet olisivat itse käyttäneet naista hyväksi ja myyneet seksiä edelleen kavereilleen.

Uhri on jollain tavalla vammainen, hän asui Turussa palveluasunnossa. Palvelutalon henkilökunta huolestui kun nainen oli hävinnyt asuntolasta ja tekivät poliisille ilmoituksen asiasta. Tekijät olivat sen jälkeen jollain tavalla houkutelleet uhrin Saloon.

Seurataan tilannetta.

14 thoughts on “Sotapakolaiset pitivät nuorta vammaista naista seksivankina Salossa

 1. Varmuudella voi tässä vaiheessa sanoa ainoastaan että kyseessä oli rasismin vastainen taistelu ja että akka on fasisti.Toivottavasti pienokaisille saadaan pikaisesti terapiaa ja natsisika saa kovan tuomion pillun vihajakamisestaan.

  1. Naisasialiitto unioni, Feministinen puolue, Katju Aro, Veronika Honkasalo ja kumppanit jo varmaankin miettivät puolustuspuheita?
   – jotta tämäkin saadaan suomalaisten syyksi, ainakin jos kyse muslimeista…

 2. Ettei vain lopputulos olisi sama kuin Gotlannissa – että korvauksia haetaan kun on rodun tai uskonnon takia niin rumasti julkisuudessa puhuttu:
  http://kriminellt.com/invandrare-bakom-gruppvaldtakten-pa-gotland/
  Lienevätkö samoja tyyppejä vai onko kyseessä porukan yleinen geenivika?
  Tuo Gotlannin – aivan vastaava tapaus – jakoi saaren väestön niin rajusti, että paikalle piti hankkia manner-Ruotsista lisävahvistuksia suojaamaan, niin, ei uhria, vaan näitä sotaa ja vainoa paenneita..
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/blG6d/misstankt-for-gruppvaldtakt-pa-gotland-begar-skadestand

 3. Sotaa ja vainoa paenneilla pilluvarkailla on vain ollut se normaali seksuaalinen hätätila päällä. Ei tuomioita tai karkoitusta.

 4. mmmm..ihanan seksikästä multikulttuurista rakkautta jälleen kerran. Näin paljon konstailematonta rakastelua Suomineidot eivät ole ennen kokeneetkaan. Ihanan estotonta, avatkaa reitenne ja lompakkonne! Tämä on paras rakkauden kesä sitten vuoden 1969!

 5. Mitä sanovat Emma Kari, Tarja Halonen, Sauli Niinistö, Liisa Jaakonsaari jne.
  Eivät mitään.

 6. Matut ovat sisäistäneet isis-opit, täältä ei jesidejä löytynyt joten päättivät tehdä kehitysvammaisista seksiorjia.
  Kyllä on rikastavaa kulttuuria kun voi myydä seksiorjaa.
  Joko Sale varasi jopot seksiorjille lähetettäväksi nyt olisi nääs ihan oikeasti pöyristeltävää…

  1. Juuri noin voi käydä. Pussit tyhjinä on kevyt juosta karkuuun. Mutta kyllä me käräjille joku raahataan. Ja se joku oli erehtynyt sanomaan näistä herrasmiehistä karkeakielisesti kunniatonta.

 7. PItääkö tässä nyt kehittää uusi synonyymi? Kiimatukat? Tai tehdä ihmiskaappauksesta ja pakottamisesta seksin myyndiin adjektiivi:”Teki Irakilaiset”?

  Parran pärinäähän meillä on jo sekä karvaranteet. Mutta lisää kehittämisen arvoisia synonyymejä aj adjektiiveja olisi vaikka millä mitalla. Siis sellaisten jotka kuvastaisivat jotain tapahtumaa tai ryhmää. Olisiko kilpailun paikka?

 8. Väkivallan uhrit tuolla vain oireilivat, he eivät kuitenkaan tehneet väkivaltaa, koska Sanni Grahn.

  Muuten en raiskaajia puolustelisi, mutta kerran kyse on erivärisistä ystävistämme, naisista ja lapsista, niin on pakko. Muuten joutuu rasismista lusimaan?

  Sipilöille onnea! Heillä on taas aihetta juhlaan ja parasta pöydässä?

 9. Ennen vanhaan otettiin raiskaajilta munat valtiolle. PERKELE, niin pitäisi tehdä nytkin, silloin varmaan raiskaukset vähenisivät. Onko kukaan samaa mieltä?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.