Ruotsin Moderaatit: Vuoden 2015 invaasio voi toistua tänä syksynä

13
Km4lyXK_zGtriJbg-CoCyUuXmY0
Kesäkuun puolessa välissä Välimereltä poimittu kumivene. Etsi matkustajien joukosta nainen.

 

Ruotsin Moderaatti-puolueen johtaja Anna Kinberg-Batra arvioi, että Ruotsi saattaa joutua lähiviikkojen aikana samanlaiseen tilanteeseen kuin oli loppukesästä ja syksyllä 2015. Kinberg-Batra on myös kriittinen rajapoliisin huutavalle resurssipulalle.

– Mielestäni tilanne on hyvin vakava. Eurooppa ja EU eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen vastuunjaosta. Ongelma siis on jäljellä.

Syksyn 2015 aikana Ruotsiin tuli neljän kuukauden aikana 80 000 tulijaa ja hallituksen mukaan sillä ei ollut minkäänlaista aavistustakaan, että sellaista voisi tapahtua. Tilanne on Kinberg-Batran mukaan nyt aivan samanlainen kuin 2015. Tuolloin kymmeniätuhansia tulijoita tuli Turkista Kreikkaan, joilla oli päämääränä pohjoinen. Tällä hetkellä yhtä paljon tai enemmänkin tulijoita hakeutuu Pohjois-Afrikasta Italiaan. Myös heillä on päämääränä pohjoinen.

Kinberg-Batran mukaan on todella huolestuttavaa, että hallitus on tässä tilanteessa lopettanut henkilötarkastukset Tanskan vastaisella rajalla.

– Edelleen yli 60 miljoonaa ihmistä on pakosalla maailmassa. Päivittäin raportoidaan Välimeren veneliikenteestä.

Moderaattijohtajan mukaan tämän hetkisessä tilanteessa on suuria riskejä Ruotsille. Vuonna 2015 tulijat tulivat muutamassa päivässä Turkista Ruotsiin. Matka Italiasta Ruotsiin on vielä lyhyempi.

– On olemassa suuri riski, että sama tilanne toistuu, jos rajavalvonnassa laistetaan. En halua enää samaa tilannetta, että ihmisiä vain kulkee rajan yli maahan, että he joutuvat nukkumaan taivasalla ja lapsia katosi.  Se ei ole inhimillistä.

Maahanmuuttoviraston mukaan Kinberg-Batran lausunto ei täysin pidä paikkaansa. Maahanmuuttovirasto perustelee asiaa sillä, että tulijat tulevat tällä hetkellä sellaisista maista kuin Bangladesh ja Pakistan sekä Länsi-Afrikan maista.

– Näistä maista tulleet tulijat eivät normaalisti hakeudu Ruotsiin. Siksi Välimeren tilanne ei kosketa suoraan Ruotsia, kertoo Cecilia Tuvesson Maahanmuuttovirastosta.

Advertisements

12 thoughts on “Ruotsin Moderaatit: Vuoden 2015 invaasio voi toistua tänä syksynä

 1. Paremmat ihmiset tarvitsevat lisää lebensraumia – mars uuniin siitä rasistit jotta saadaan ihmisoikeudet nyt vihdoinkin turvattua voimavaroille.Ajatelkaa lapsia!!!

  1. Mustaa miestä marssii juuri niin kun haluavat Haaparannalta Tornioon.
   Minkään laista valvontaa rajalla ei ole.

 2. Tunteisiin vetoava kuva kuolleesta lapsesta ykkösuutiseksi, niin taas saa tulla vaikka Norjasta turvapaikanhakijaksi.

 3. Kinberg-Batran olisi heti pitänyt olla tiukka ja aloittaa yhteistyö SDn kanssa eikä heilua sinne tänne ja muuttaa mielipidettään viikottain. Hän on ollut aivan liian epävarma ja sitä nimenomaan ei saa olla, ajoi sitten mitä linjaa tahansa.

 4. Toisin sanottuna Ruotsin poliittinen johto ottaa tahallaan ja oikein roiman annoksen lisää ”Monikulttuuria” nimenomaan Afrikan maista kuten suunniteltua.

  Ihmisvirrat on jo Euroopan sisällä liikkeellä mutta valtamediassa ei tällä kertaa asiasta paljoakaan hiiskuta, koska kyseiset toimijat eivät pysty enää myymään mitenkään ihmisille minkäänlaisia nyyhkytarinoita vaan tällä kertaa pyritään pimittämään mahdollisimman tehokkaasti kaikki asiat ihmisiltä.

  Syksyllä/ Alkutalvesta onkin uusi ”Hulabaloo” pystyssä sitten Tornion rajalla taas kerran ja taas kerran sinne viedään väkeä aivan suunnitellusti loppumattomina juna ja bussikuljetuksina jotka hoitaa Ruotsin julkinen verkko ja taas kerran sieltä tullaan Suomeen loppumattomana virtana.

  En yhtään ihmettelisi mikäli uusi massa padottaisiin nyt valmiiksi suurimmilta osin Italiaan odottamaan ja kun Saksan vaalit 2017 syksyllä olisivat turvallisesti ohi niin sitten Syyskuun lopussa tai Marraskuun alussa virta tuotaisiin koko Pohjoisen-Euroopan läpi Ruotsiin ja siitä etenkin Suomeen joka on pahasti jäljessä ”Monikultturisuus” vaatimusten kanssa, jotka EU haluaa täytettäväksi enkä puhu nyt virallisesta kiintiöpakolaisjärjestelmästä eli taakanjaosta.

  Suomen hallitus sitten levittelee käsiään tai valehtelee avoimesti kansalle ”Ei sieltä mitään ole tulossa, eikä siellä Torniossa mitään tapahdu” vaikka kaikki Youtube videot (suurin osa poistetaan heti) puhuvat muuta kuten myös ihmisten valokuvat ja ”valemediat” jotka tulevat seuraamaan tilannetta.

  Ehkä hallitus saattaa todeta: ”Nyt on suomalaisten aika kantaa hieman vastuuta” mutta siihen se jää…. Epäilen että kaikki pyritään leimaamaan: ”Huhuiksi, Venäjän informaatio kamppanjaksi ja rasistien valehteluksi.”

  Asevelvolliset kantavat siellä sitten taas kuukausikaupalla matkalaukkuja ja joka ainoa kunta, asunto, hotelli tai mikä onkaan kiinteistö muutetaan VOK:ksi uudestaan.

  Näitä VOK:eja nousee kuin sieniä sateella taas läpi koko maan läpi.

  Tällä kertaa varmasti ”virtaviivaistetaan” systeemiä jotta saadaan mahdollisimman nopeasti kaikille oleskeluluvat automaatti perusteluin jotta nämä saadaan mahdollisimman nopeasti upotettua jokaiseen lähiöön, asuinalueelle ja minne tahansa vaan mahtuu koska tällä kertaa ei varmasti suojeluperusteisiinkaan voi vedota kenenkään kohdalla johtuen siitä että tulijoista suurin osa on täysin turvallisista maista missä ei ole sotia nähty aikoihin.

  Näin tulee käymään.

 5. Vastuunjako on erikoinen sana liittyen noihin veneretkikuntiin. Emme me suomalaiset ole vastuussa välimerellä huonokuntoisilla kulkupeleillä seilaavista taalapakolaisista. Meille on siis turha jakaa vastuuta moisista. Maamme epäkelpo hallinto on ikävä kyllä toista mieltä. Saamme kuulla vielä monta tarinaa, miksi hotelleja muutetaan vokeiksi, ja miksi asuntojonojen ohi kiilaa geelitukkaisia ja parrakkaita RHC:n lemmikkejä.

 6. Koko karmea tilanne johtuu yksinomaan aiitä, että EU:n päättäjät ovat yksinkertaisen naiiveja ja saamattomia, heiltä puuttuu kyky hahmottaa seurauksia pitemmällä aikavälillä ja heiltä puuttuu VASTUU omista kansalaisista ja eurooppalaisesta kulttuurista. Ja sitten on vielä oma joukkonsa, jonka lompakossa tämä kansainvaellus näkyy ja heidän hyvän ihmisen kaapuun piilotettu mottonsa on ”raha ratkaisee”. Heitä halveksin eniten.

  1. Näinhän se vaan on ja kun monet tahot ovat vuosien ajan puhuneet afrikkalaisten liikkeelle lähdöstä ja lähi-itä laukaisi tilanteen, niin siinäpä kyykitään housut nilkoissa. EU pystyy huononpuoleisesti ratkomaan raha-asioita, mutta poliittisia kysymyksiä ei ollenkaan. Saksa olisi ollut historiallisesti se toimimaan kykenevä, mutta kun heillä nyt on tämä ww2 jälkeinen trauma josta ei tunnuta pääsevän eteenpäin sitten millään. Rahalla hoidetaan traumaa.

 7. Joo, kyllähän vuoden 2015 invaasio voi hyvin toistua, kun hoitamatta jätetyt asiat menevät yleensä vain pahempaan suuntaan. Mistä tälle VASTUUSSA olevalle EU:n eliitille maksetaan huippupalkkoja? Heidän julkisuuteen tulevat aivopierunsa saavat aikaan myötähäpeää ja muistamaan sen vanhan kuninkaan sanat: ”Voi poikani, kun tietäisit, miten vähällä järjellä tätä maailmaa hallitaan”.

  Tämä VASTUU on muuten hieno sana, jota käytetään varsin tarkoituksenhakuisesti. Meillä on VASTUU kaikesta mahdollisesta, mutta tänne eläteiksi tulevilla muukalaisilla ei ole VASTUUTA mistään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.