Malmössa ammuskelu- tekijä kiinni, mutta uhri vapaana

13
0rGt3FlvYvEldEpyyKtflIjC_5A
Epäillyn kiinniotto Rosengårdin keskustassa.

 

Ruotsin poliisilla on yleensä rikoksen tekijä hukassa, mutta tällä kertaa on päinvastoin, uhri on hukassa. 

Eilen tiistaina klo 16.00 aikaan saatiin hälytyskeskukseen useita soittoja, että Malmössä Bergsgatanin ja Möllevångsgatanin risteyksessä paukutetaan lipasta tyhjäksi. Poliisi saapui nopeasti paikalle, mutta yhtä nopeasti olivat sotamiehetkin poistuneet paikalta.

Silminnäkijälausunnon perustella poliisi sai kuitenkin tunnin päästä Rosengårdin keskustassa näköyhteyden autoon, joka sopi silminnäkijän antamiin tuntomerkkeihin. Rattimiehenä toimi muuan kortiton uusruotsalainen. Autosta löytyi myös pistooli ja lipas sekä vähäinen määrä kokaiinia.

Mies otettiin kiinni ja vaadittiin tänään vangittavaksi. Sen sijaan uhrista ei ole tietoa. Poliisi on haravoinut kaikki Skoonen sairaalat, mutta ketään ampumahaavapotilasta ei ole ilmoittautunut sairaaloihin.

 

9o3YR5Gl0Pbc6GWqC2ahmo6U0Q4

Advertisements

1 thought on “Malmössa ammuskelu- tekijä kiinni, mutta uhri vapaana

  1. ”Pata kattilaa soimaa, MUSTA kylki kummallakin.”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.