22 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 19.00

 1. Monokulttuuri voisi soittaa suorassa lähetyksessä Salon ihmiskauppiaille, useisiin yrityksiinsä?!
  – vai onkohan sittenkin liian riskaabelia, kun kaipa nuo saisivat siitä jotain korvauksia sitten, muka kunnianloukkauksesta tms.

  1. Voi juku, rohkea Junes!!

   Mielestäni nuo vastaajat selkeästi teeskentelivät…

  2. Ei kyllä vakuuttanut, vaan kuulostaa aikamoisilta seliseliselityksiltä, joita on jo höpötetty jossain kuulusteluissa…
   Pitää huomioida, että ylipäätään nuo kurdit ja muutkin muslimit ovat piinkovia valehtelemaan, nyyhkytarinaa piisaa tarpeen vaatiessa, vaikkei totta olisikaan.
   Eivätkä nuo yleensäkään edes tajua, kuinka väärin hyväksikäyttö on – kuten Paavokin aiemmin yleisesti totesi mamuista…
   Ei muutoinkaan mitenkään normaalia, että kurdimieslauma on tekemisissä jonkun palveluasuntolassa asuvan kanssa…
   Suomessa ei muutoinkaan nosteta helposti syytettä.

   Sellaiset väkivaltaiset puskaraiskaajatkin, jotka ovat hakanneet jonkun työmatkalla olleen naisen henkihieveriin, saattavat kiven kovaan väittää, ett uhri suorastaan vaati heiltä seksiä. Tämän ovat poliisit todenneet monesti.

   1. Epäilemättä riskinsä ja ei pidä lähteä ns. sosiaalipornoon. Mahdollinen hyväksikäytetty on ilmeisesti kehitysvammainen, joten armoa.

   2. Jättäkää koko oikeusjuttu nyt rauhaan, kun se on vielä pahasti keskenkin – sillä muuten oikeus voi jäädä toteutumatta!
    Älkääkä vaan häiritkö uhria, ihan oikeasti nyt jotain rajaa.
    Olisi kyllä oikeastaan valtamediakin, esim. IL, saanut jättää jutun tekemättä ennen oikeusprosessin loppuun viemistä.

 2. Voi myös olla, ettei kuvia epäillystä julkisteta – ettei löydy lisää uhreja…
  – sillä tuollaisilta puskaraiskaajilta puuttuu impulssikontrolli kyllä ihan kokonaan eli jos vain tulee pieneen mieleensäkin, niin mikään ei heitä pidätä…

  Osa poliisista ja oikeuslaitoksesta on täysin mädännäistä – osallistuvat juurikin esim. seksuaalirikollisuuden peittelyyn ja vähättelyyn.

 3. Prideen osallistuneilta laittomilta pitäisi kysyä, että miten he suhtautuisivat siihen, jos heidän oma poikansa olisi homo tai tyttärensä lesbo – tai joku muu sukulainen, niin kyllä vastaukset voisivat olla aika kiinnostavia…

 4. Junes
  Opettele selkeää Suomen kieltä tai anna Tiinan esittää kysymykset.
  Puhelinkeskustelu ulkomaalaisen kanssa olisi pitänyt lopettaa 2min sisään, pelkkää takiaista.
  Munakulttuuri sano Ahmeedi.

 5. Kiitos. Asialliset puhelut ja kommentit niiden jälkeen, paitsi Tiinakin olisi voinut olla asiallisempi. Aina ei tarvitse parjata matuja eikä varsinkaan vain siksi, että edustavat toista kulttuuria. Aina on mahdollisuus, että epäilty on syytön ja ainakin syytön siihen asti ennen kuin tuomitaan, joten sen mukaan pitää suhtautua. Se on fakta, että valtamedia kirjoittelee miten sattuu. Iät ajat on ollut sitä, että nuoret ja vanhemmatkin miehet haeskelee nuoria naisia ja tarjoaa ensin kyytejä, kahvit tai muuta, sen jälkeen ehkä ehdotellaan ja tapahtuu muutakin, ihan tytön suostumuksella.

  Nykyään ulkomaalaisten kohdalla on se riski, että tulee perään katkerien naisten ihmiskauppasyytöksiä. Kyllähän tuollaisiin yleensä hyväuskoisten ja seurankipeiden naikkosten hyväksikäyttöä liittyy, sellaisia miehet saa helposti baareistakin matkaan, mutta ei tosiaan aina ole ihmiskaupasta kyse ja hyvä, että monokulttuurissakin tämä huomioitiin. Tapaukseen ottamatta mitään kantaa vaan yleisellä tasolla: Jos nuori nainen huomaa olleensa vain jokin satunnainen hoito, jos itse on lähtenyt mukaan siinä uskossa, että jutusta voisi tulla jotain isompaa, siitäkin voi tulla kokemus, että on käytetty hyväksi ja se voi sapettaa ja suututtaa. Joku läheinen voi tulkita myös tilannetta ja tapahtunutta toisin kuin miten asianosainen itse. Tietyt vähemmistöryhmät on melko ohjailtavissa ja kaikenlaisten vaikutusten alaisena myös läheisten ja omahoitajien toimesta. Tuollaisille voi helposti syöttää tarinan siitä, kuinka asianosainen on joutunut hyväksikäytön, ehkä jopa ihmiskaupan, kohteeksi.

 6. Paavo Taju-koo.
  Vaihtoehtomedian tunnusmerkistöön kuuluu kaksisuuntaiseen kommunikaatioon perustuva mielipiteiden vaihto. Suos. vilkaisemaan Vastavalkeaa, Sanden blogia, Jaskan pauhantaa ja nykyisin etenkin IL-blogisti Pauli Vahteran kommenttiosuuksia http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/07/06/taalla-on-hyva-olla-mukava-paikka-kiva-tunnelma/ Siinä on jo yli 340 kommenttia. Blokikommentoijat ehkä haluavat kolehtikeruun pontimeksi kaksisuuntaista mielialahäiriön vaihtoa!?

 7. Veijo Hoikka. Myös kansallismielisellä voi olla järkeä päässä. Se, että jollakin on erilainen kulttuuritausta, ei vielä kenestäkään rikollista tee ja tuomitseminen on oikeuslaitoksen tehtävä. On myös ihan kohtuullinen vaatimus, että kaikkiin ihmisiin suhtaudutaan asiallisesti, toisin kuin suvakit. Nehän leimaavat ja tuomitsevat kaikki toisinajattelijat sekä esittävät julkisesti perättömiä syytöksiä kansallismielisistä. Valtamedian juttujen perusteella ei vielä kannata ketään tuomita. Suomessa on onneksi länsimainen oikeusjärjestelmä eikä mikään sharia-oikeus, jonka nojalla voidaan tuomita täysin syyttömiä toisten tekemistä rikoksista vaan sen perusteella, että jostakin tyypistä väitetään jotain. Esimerkiksi muslimimaissa naisia on kivitetty miesten tekemistä ”aviorikoksista”. Länsimaisten ei pidä samalle linjalle lähteä eikä yhtään ketään pelkkien väitteiden perusteella julkisesti leimata tai tuomita yhtään mistään kuten islamisteilla on tapana vain siksi, että tyyppi on jollakin tavalla erilainen, esim. eri uskonto- tai kulttuuritaustasta. En todellakaan ole suvakki, vaan kansallismielinen, mutta jos kansallismieliset alkaa urpoilemaan erilaisia ihmisiä kohtaan täällä Suomessa kuten islamistit ja muslimit joissakin muslimimaissa, niin voisin painua vaikka Ruotsiin.

 8. Nimetön

  ” Se, että jollakin on erilainen kulttuuritausta, ei vielä kenestäkään rikollista tee”. Eipä tee, mutta on hyvinkin lieventävä tekijä rikosta ja rangaistusta pohtiessa. Kyse on siitä, että erilaisen kulttuuritaustan omaavat henkilöt tekevät rikoksia enemmän kuin kantaväestö ja osa heistä jopa tuomitaan niistä.
  ”että kaikkiin ihmisiin suhtaudutaan asiallisesti,” Tarkoitat mitä?
  ”mutta jos kansallismieliset alkaa urpoilemaan erilaisia ihmisiä kohtaan täällä Suomessa kuten islamistit ja muslimit joissakin muslimimaissa, niin voisin painua vaikka Ruotsiin.” Sehän on mahdotonta, kantasuomaiset, ei edes urpot, ala urpoilemaan kuin muslimit, ei ole impivaaralaista toimintaa.

  Väliosuuden kohdalla tuli tunne, että haluaisit olla ei-suvakki.

  Paavo
  Tätä tarkoitin.
  Katson munakultuuria (irakia, tarkoittaa monovastaavaa paksulla teellä) vain PTajuKoon ja Tuukan vuoksi.

  mvv, mikä lienee lyhennys sekin

 9. No. Suvaitsevainen erilaisia ihmisiä kohtaan olen ollut aina, kuten myös kansallismielinen ja isänmaallinen lapsesta saakka perheen perinteiden mukaisesti. Se, mikä jonkun kulttuuritausta on, ei vaikuta siihen, että pyrin kohtelemaan kaikkia ihmisiä ja suhtautumaan kaikkiin muihin yhdenvertaisesti, samojen lakien ja käytäntöjen mukaisesti ja asiallisesti ja siinä aivan kaikki on samalla viivalla, niin tutut kuin tuntemattomat. Jos muut kansallismieliset tuomitsee tällaisen suvaitsevaisuuden muita ihmisiä kohtaan, niin voinpa hyvinkin alkaa liputtamaan suvakkien puolesta ja jättää kaiken suomalaisten kansallismielisten tukemisen, mikäli ei saa olla eri mieltä ilman, että leimataan suvakiksi ja kehoitetaan muuttamaan Ruotsiin. No, ihmisiä on jokalähtöön ja onneksi kaikki ei ole yhtä tiukkapipoja kuin joku kommentoija täällä. Olen jokatapauksessa ollut maahanmuuttokriittinen viimeiset 15 vuotta ja siis paljon ennen mitään matuaaltoa. Että sellainen suvakki.

 10. Täsmennän vielä, että pidän itseäni huomattavasti suvaitsevaisempana kuin mitä ”suvakit” ja vihervasemmisto on ja käsitykseni mukaan kansallismielisissä on paljon hyvinkin suvaitsevaista porukkaa, jotka ei käytännössä syrji ketään tai kohtele muita eriarvoisesti minkään taustan perusteella, vaikka suhtautuukin kriittisesti vallitsevaan maahanmuuttopolitiikkaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.