Tanskassa valjastettiin vanhat ”Fergut” terrorintorjuntaan

13
84afaa3c-e14a-44d3-ad44-e2e3627c6c04
Muslimiterroria torjutaan museotraktoreilla.

 

Tanskassa otettiin terrorintorjuntaa hieman ”pehmeämpi” ja jopa hiukan huumoristinenkin ote. Nimittäin Juelsminden satamassa pidettävien satamafestivaalien yhteyteen valittiin betoniporsaiden sijasta vanhoja museotraktoreita. Massey Ferguson ehkäisee nyt islamilaista kuolonterroria idyllisessä satamassa.

Kaakkois-Jyllannin poliisi asetti hyvin tiukat turvallisuusvaatimukset järjestäjille mm. juuri terrorintorjunnan osalta erilaisten ajoesteiden muodossa.

Satamafestifaalitoimikunnan puheenjohtaja Jonas Nonbo kertoo:

– Traktorit ovat vähintään yhtä turvallisia kuin betoniporsaat. On valitettavaa, että tällainen on välttämätöntä, mutta tällainen maailmantilanne on juuri nyt.

Traktorit on saatu lainaan Tanskan Massey Ferguson-museolta ja kolmella tielle asetetulla traktorilla katsotaan saavan sen verran hidastusta muslimin mahdolliseen rekka-iskuun, että ainakaan täydellä vauhdilla ei voi ajaa väkijoukkoon.

 

Kuvakaappaus 2017-07-12 15-14-01

Advertisements

5 thoughts on “Tanskassa valjastettiin vanhat ”Fergut” terrorintorjuntaan

  1. Betoniporsaista pitää siirtyä betoninorsuihin joissa pitkät rautakeihäät rekkakuskiin päin sanoo:

   Ja paljon halvempi. Ei kannata hienoja, vanhoja traktoreita asettaa alttiiksi keharien kehareille.

 1. Toivottavasti ei kovin tiheää väkijoukkoa ole, nuohan lähtevät vaikka haarukalla käyntiin. Sitten heti Scanialla perään.

 2. ”On valitettavaa, että tällainen on välttämätöntä, mutta tällainen maailmantilanne on juuri nyt.”

  Luuleeko tuokin suoraan sanottuna IDIOOTTI että kaikki johtuu nykyisestä maailmantilanteesta ja että kaikki vielä kääntyy paremmin päin näiden Islamistien kanssa?

  En tiedä miksi mutta tällaisen kuvan sain tuosta noinkin lyhyestä lausahduksesta? Voi toki olla että kyse on omasta kyynisyydestäni myös joka on jo aikalailla koventunut entisestään sattuneesta syystä.

  Olisi sitten suoraan sanonut että kyseessä on ”väestönpohjan muutos” jonka vuoksi näin joudutaan toimimaan, sekin olisi ollut parempi ja ainakin antanut signaalin siitä että hän ei ole idiootti kuten epäilen nyt erittäin voimakkaasti?

  Fakta on se että tämä ei lopu ennen kuin koko Islam on hävitetty ja tuhottu kivijalkoineen koko Euroopasta ja jokainen sen kannattaja on ajettu pois tavalla jos toisella koko Euroopan mantereelta.

  – Tämä jos mikä on se ikävä fakta.

  Nykyinen tilanne jatkuu jopa vielä sen jälkeenkin kun kaikki kantaeurooppalaiset, heidän kulttuurinsa, sivistyksensä, tieteensä, historiansa, kielensä ja kaikki on tuhottu. Tämä sama touhu jatkuu jopa ihan Islamistien keskenkin.

  – Se jos mikä onkin absurdia kun miettii?

  Hieman Islamista asiaa ja pikku hiljaa… Yksi kerrallaan alkaa järki nostamaan kuitenkin päätään:

  https://www.suomenuutiset.fi/puhuu-islamin-jattanyt-suomalainen-kurdi-naispoliitikko-islamia-tulee-arvostella-rasismin-leimaa/

 3. Arvot rakkaus arvot välittäminen arvot ihmisoikeudet arvot demokratia arvot monimuotoisuu... avot! sanoo:

  Tod. näk. joka 2. jätkä tietää ton harmaan Fergun. Se on Harry Ferguson. Ei Massikka. Elämäni traktori. Se kävi bensalla. Naapurin äijä kutsuttiin kasarina oikein Coventryyn (ekaks muistin väärin, että Sheffieldiin), koska hänellä oli maan toiseksi vanhin yksilö. 1 tutulla sit toinen vähän nuorempi ja yhä iskussa ja taitaa olla dieseli.

  Tulipa lämmin ja nostalginen fiilis. Lapsuuden/nuoruuden heinätyöt.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.