Laiton muslimi uhkaa RHC:ssä tappaa jonkun saadakseen jäädä Suomeen

0

Muuan laiton muslimi päivitti hetki sitten Refugees Hospitality Clubiin seuraavanlaisen viestin:

20030653_1441648145952172_1822626467_n

 

”Toinen päivä kodittomana. Minulla ei ole paikkaa kotonani. Minut poltettiin loppuun. Halusin tappaa heidät. Missä ovat ihmisoikeusjärjestöt? Pelkään, että hänet pidätetään. Jos tapan perheeni, jään Suomeen. Poikani myös. Auttakaa ennenkuin tapan.”

Onko nyt niin, että RHC:n naiset ja lakimiehet kehoittavat laittomia muslimeja tappohommiin, jotta nämä saisivat jäädä Suomeen? Arabilla tulisi tuskin oma-aloitteisesti niin järjetön idea mieleen. Onko odotettavissa ”otanmäet”?

Pitkälle ovat menneet Refugees Hospitality Clubin jäsenet.

Viesti poistettiin hetki sitten ryhmästä.

 

32 thoughts on “Laiton muslimi uhkaa RHC:ssä tappaa jonkun saadakseen jäädä Suomeen

 1. Kuten aikaisemminkin olen maininnut niin pelkkä uhkailu väkivallasta kuuluu näiden loisten keinovalikoimaan. Aikuinen jätkä ulisee kuin pikkutyttö. ISIS on nujerrettu Irakissa, menisi vajakki rakentamaan maataan saatana.
  Nou hätä, joku RHC:n vajakkitäti ottaa kyllä ressukan viereensä kun ihan tappaa uhkailee, onhan kyseinen loinen hänen silmissään vain uhri.
  Kyllä pistää vituttamaan tämä touhu, noin niinku pääsääntöisesti.
  Eikös RHC:n pitäisi toi matu ilmoittaa poliisille? Tietävät kuitenkin kuka on kysymyksessä, tekeekö tekemättömyys heistä kanssarikollisia?

 2. Sen verran vielä lisäystä, että toivottavasti matu tappoaikeissaan osuu minun tai kaltaiseni ovelle yrittämään niin ilmainen elämä muuttuu paratiisipassiksi samantien. Tämä ei sitten ole uhakilua vaan puhdas lupaus.
  Toki äpärämatu listinee jonkun puolustuskyvyttömän, ei noista sotilaskarkureista muuhun ole.

 3. …ja sitten kun tuo saatanan paska tai vastaava jonkun tappaa niin HÄN on se todellinen uhri ja tapauksella tullaan idioottien toimesta perustelemaan koko planeetan jokaisen muslimin oikeus tulla loisimaan koska nyyhnyyh ihmisoikeuksien puute aiheutti koko jutun.Perkele..

 4. Nimetön osui asian ytimeen. Suvakit tekevät jätkästä marttyyrin vaikka olisikin täysi kusipää. Sillä saadaan oikeutus muiden kusipäiden ilmaiselle elämälle.
  Jos ymmärsin oikein niin kyseinen matu on lentänyt ulos jostain? Eikös RHC:n ryhävalaat ole jo käynyt pelastamassa poloisen vai odottaako ne humanitaarisuuttaan rasistien aiheuttamaa tappoa?

 5. Olen ollut noiden kähtävien kanssa tekemisissä myös heidän kotimaissaan. Isot miehet pillittävät teatraalisesti jos siitä on niille hyötyä. Kun huomaavat ettei meihin se paska uppoa niin alkaa uhoaminen, se kyllä lopetaan aika noepasti. Sitten alkaa ns ” vonkaaminen” . Siinä vedotaan tyttärestä, pojasta vuoheen ja kaikki sattuu olemaan kipeenä ja rahaa tarviis.
  Pikkasen kun penkasee niin ei se ihan silleen mennytkään.
  Mitä tulee afgaaneihin niin sieltä löytyy todella vaarallista porukkaa. Irakilaiset ovat nöösipoikia niihin verrattuna.
  Jonkun verran niiden kanssa joutunut tekemisiin.

  1. ”pillittävät teatraalisesti jos siitä on niille hyötyä”. Muistuttaa kenestä? No todella monesta suomalaisnaisesta! Niistä pappa betalar -prinsessoista. Onko siis ihmekään että nämä niin viihtyvät yhdessä ja kokevat sielunkumppanuutta. Keskenkasvuiset.

 6. Ja tämä on vasta alkusoittoa. 10- 20 vuotta, niin sitten sitä tunkua Eurooppaan vasta alkaakin olla. Ja meille siinä sivussa.

  Ei Osmo Soininvaara ole väärässä esittäessään skenaarion tulevasta siirtolaistulvasta. Hän on kuitenkin varovainen lausunnossaan. Kaikki kuitenkin tietävät tasan tarkkaan että yhteiskunnat sortuvat, jos rajat ovat vapaasti ylitettävissä ja yli tulee miljoonittain väkeä.

  Ilman asenteiden kovenemista koko Euroopan alueella hukka perii koko maanosan.

 7. Nythän pitäisi tehdä ”Afrikan muuri.”stoppi meripelastustaksille. Ei yksikään politikko tee sitä, ne tienaa sillä. Laillinen järjestelmä on osa ahneutta ja omaa hyvää. Jos on löysää rahaa niin iskekää kiinni. Vyöry tulee

 8. Ei tuosta viestistä mitään tolkkua saa. Kaheli mikä kaheli. Turha tänne on tulla terveydenhuoltojärjestelmää kuormittamaan. Lähi-Idässä voi impulsiivisesti sekoilla niin paljon kuin huvittaa. Siellä se on ihan ok.

 9. Läpi menee kuin väärä raha. Ja suomi huutaa yhteen ääneen miten me ajamme ”turvapaikan” (iän kestävän sosiaalihuollon) hakijat äärimmäisiin tekoihin….. turhaa on tässä vaiheessa kritisoida ja protestoida. Mamut huutaa ja suomi vastaa. Itse uskon seuraavaan: pidetään listaa mamu intoilijoista. Jossain vaiheessa kelkan suunta kääntyy. Intoilijat tuomiolle ja roviolle ja huippuosaajat perässä. Ainoa lohtu on, että eurooppalaisen toleranssi on pitkä… mutta kun se katkeaa sitä ei pysäytä mikään. Ja koston ensisijainen kohde olkoon suvakit. En malta odottaa. Ja kyllä. Nyt jo olen tehnyt enemmän kuin te muut.

 10. Kun matumuslimi räjähtää tai pikkuisen vääräuskoisten päitä irrottelee niin se on vain hätähuutoa suomalaisen kantiksen globaalista vääryydestä matua kohtaan.
  Askolahan todisti tämän paavillekkin kelpaavalla tavalla ja hallitus on jo lisäämässä kantiksen tehokasta katumista ja vastuunkantoa.

 11. Lapsiraukka pikkuisen perhemurhaa suunnittelee, voi pientä. Niin suloisesti oman poikansakin pään irrottelee kätevillä käsillään. Noin lutuisen perinnemuslimin haluamme taatusti pitää, vaikka sitten vankeudessa. Onhan jotain pandojakin tulossa tänne ja niistä maksamme varmaan sievoisen summan myös.

  Vankilassahan voi tehdä uskomattomia, uusia innovaatioita. Makaronikaulaketjuilla saamme koko Euroopan pelastettua! Onneksi saimme tuon ihannemuslimin, ruattalaasia harmittaa niin vietävästi.

  Aarremuslimia pukkaa, ei voi muuta, kuin hykerrellä tyytyväisenä.

 12. Tässä lienee myös selitys hurjiin raiskauslukujen kasvuun. Oikeuttaa vankilapaikkaan ja sen jälkeenei voinpalauttaa kun kotimaassaan joutuu itse kuulemma vainotuksi.
  Esim. Kanta-Hämeessä oli alkuvuonna yhtä paljon raiskaustapauksia kuin kahden edellisen vuoden alkupuoliskojen raiskaustapauksetbyhtensä uutisoi yle häme. Sehän tarkoittaa noin tuplausta tälle alkuvuodelle verrattuna edellisiin vuosiin.
  Hämeessähän kanssa riittää kaduilla kansoitusta kiitos Lammin keskuksen ja Hämeenlinnan kaupungin järjestämien hyvien palvelujen näille kansoittajille.

  1. Eihän se NIIN mennyt. Raiskauksia on tasan yhtä paljon kuin ennen matuvyöryä mutta se on nykyään vaan niin paljon SUOSITUMPAA ilmoittaa niistä kuin ennenvanhaan katsos! Juu. Näin ne suvakit väittävät. Unohtavat tietysti sen pienen loogisen seikan että silloinhan ennenvanhaan oli paljon paljon paaaaljon enemmän raiskauksia koska niistä jätettiin suurin osa ilmoittamatta.. Eli suvakkilogiikan mukaan raiskaukset ovat tuhatbiljoonakertaisesti vähentyneet matuvyöryn jälkeen. Jokainen suvakki saunan taakse saatana.

 13. Näiden käännytyspäätöksen saaneiden ja rikoksesta tuomittujen pakolaisten kohdalla tulisikin menetellä niin että tuomio (vapausrangdistus) kärsittäisiin täällä ja siitä seuraisi että tuomion jälkeen automaattinen palautus suoraan vankilasta. Ja koska Suomen vankilat ovat melko täynnä ja kalliita ylläpitää, niin näissä tapauksissa vankilapalvelut voitaisiin ostaa Venäjältä alihankintamenettelyllä. Toki jokainen lisäkulu näissä tapauksissa on liikaa mutta näin ehkä myös ne pakolaiset jotka jutun mukaisia tekoja edes suunnittelevat, voisivat ymmärtää niiden järjettömyyden. En myöskään ymmärrä miksi Suomi ei pyydä rahallista tukea EU:lta näihin massamuutton aiheuttamiin lisä kuluihin joka suoraa seurausta EU:n itsensä harjoittamasta maahanmuuttopolitiikasta

 14. Autetaan kaveria: Pistetään siihen valiumia ja pakataan se lentokoneesen kohti koita.

  Asyyli-lotto ei tuonut voittoa tällä kertaa. Loinen ei saa jäädä Suomeen. Ei meillä ole mitään velvollisuutta maksaa näiden loppuelämää. Muslimit rakentamaan kotimaataan siinä missä esi-isämekin.

 15. Juu tapa ihmeessä, mutta mielellään joku jo turvapaikan valehtelemalla saanut maanmiehesi. Eiköhän Suomen selkärangattomat päättäjät ja munattomat, anteeksi pienimunaiset, poliisit sitten saisi kaikki laittomat äkkiä yhteen nippuun ja pikavauhtia pois täältä. Se on vaan ajan kysymys milloin joku Suomalainen saa kadulla kävellessään tuommoiselta puukosta. Mutta sekin on tietysti rasismia.. Se on kuulkaas niin että kohta menee asiat päin helvettiä ellei noitten kermapersevalehtelijoiten hyysäämistä lopeteta.

  1. Mutjoo ymmärtäähän pienen ketutuksen kun samalla koneella Suomeen lentäneet saman kylän jätkät Mohammed ja Mohammed kertoivat vähän erilaista muunneltua totuutta ja molemmilla nyt Stadissa ilmaiskämpät joissa ilmaissiideri virtaa ja uudet ilmaissängyt natisee kun suvakkitädit kyläilee. Kyllä Suomalainenkin tässä tapauksessa vähintäänkin hieman harmistuisi..Vittumietapan!

 16. Teknistä vikaa odotellessa..,RHC:n ämmät voisi ohjata tämän luuserin lähimpään IKEA:aan purkamaan paineensa.. Jos poliisi olisi vähäänkäänn tehtäviensä tasalla niin olisi jo kopittanut tämän kaverin. Jos tämä ei ole vihapuhetta niin mikä sitten on?

 17. Ruotsin sosdem banaanivaltio tuhlaa uskomattomat määrät rahaa kaikkeen mahdolliseen paskaan mielummin kuin että kantiksen turvallisuuteen ja hoitoon kun sitä tarvitsee. SåssuRuåtsi satsaa mielummin multikulttiin, vampyyrikurssiin, Harry Potteriin, poliitikkojen ja virkamiesten matkat ja muut huvitukset sekä kaikenkarvaiset konsultit maksavat yli miljardin vuosittain, on kamelicenteriä ja puutyökursseja matuille (kaarnalaivoja?!)…

  http://www.kristianstadsbladet.se/ledare/staten-ska-gora-det-staten-ska-gora-inte-en-massa-annat-trams/

 18. Vastaiskun paikka? Sanotaan niille että ne tapetaan ellei häivy. Joko lähdet omin jaloin tai sitten jalat edellä

 19. Sanokaa tämä sille Eeva Biudetille ,vai mikäsoli, se on kauheaa rasisimia ,siis kaikki jos puhuttekaan asiasta ,varamasti Suomalainen kopitettas heti ,kun mainitsis asiasta. Ja kuristushuoneeseen vähintään vuodeksi..

 20. Ihastuttavaa ja kaikki stereotypiat täyttävää – muslimiukon mielestä hänen Suomeen jäämisensä on siis tärkeämpää kuin hänen perheensä henki. Niinhän sitä on aina sanottu ettei muslimikulttuurissa naisilla ja lapsilla ole mitään arvoa, ja tässähän se tuli taas todistettua. Ukko mainitsee erikseen että tappaisi ”myös poikansa” – ilmeisesti pojalla miespuolisena on siis enemmän arvoa kuin vaimolla ja tyttärillä. No, eipä yllätä sekään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.