Syyrialaista syytetään rahanpesusta ja terrorin rahoittamisesta

0

Syyrialaista 45-vuotiasta miestä, joka asui Finspångassa, epäillään terroritoiminnan rahoittamisesta. Syyttäjän mukaan miestä epäillään törkeästä rahanpesurikoksesta, joka on jatkunut viime vuoden keväästä tämän vuoden kesäkuuhun.’

Juttua käsitellään suljetuin ovin, joten syyttäjä on tapauksesta hyvin vaitonainen. Hän kertoo vain sen, mies pidätettiin kun hän oli saapumassa (luultavasti Turkista) Ruotsiin Skavstan lentokentälle. Rahanpesun epäillään tapahtuneen Värmlandissa. Siellä miehen rikoskumppani pysäytettiin liikenteessä ja autosta löytyi 600 000 kruunua käteistä.

Juttua tutkitaan valtion turvallisuutta koskevana rikoksena ja SÄPO on mukana asiassa.

Pimeä raha tulee yleensä maksamattajätetyistä arvonlisäveroista.

6 thoughts on “Syyrialaista syytetään rahanpesusta ja terrorin rahoittamisesta

    1. No jos Suomen tyylillä mennään niin ei saa sitäkään.Ne muutama al-shabaabia vai mikähän perkele se olikaan rahoitelleet somalithan eivät esim. saaneet yhtään mitään koska se nyt vaan niinkun kuuluu parempaan kulttuuriin ja ihanat voimavarat kun eivät voineet nyyhnyyh tietää toimintaa ehkä hieman rikolliseksi ja muutenkin kun pitää vaan loputtomasti ymmärtää.

  1. Näitä on ollut monta tapausta jo aikaisemminkin. Varmaan satoja miljoonia on valunut Ruotsista teräville Teroille.

  2. Salafisteja ne on kaikki tyynni. Niistä pitäisi päästä pikmmiten eroon niin yhteiskunnan rauha palautuisi. Ja kaikilla olisi hyvä elämä.

  3. Eiköhän aika iso siivu ISIS tilin rahoista tule Ruotsin, Belgian, Hollannin, Saksan ja Ranskan sossuista…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.