Ainakin 13 henkilöä oli tulilinjalla eillisen Rosengårdin ampumisen yhteydessä

13

_uN7RON1R1KzkBlLk_K_Vz1Kw3Q

 

Malmön eilleiltaisen ammuskelun jälkeen ovat paikalliset Rosengårdin asukkaat kauhuissaan. Muuan syyrialainen Abdul Rahman kertoo tulleensa kolmisen vuotta sitten Ruotsiin ja pelkäävänsä nyt yhtä paljon Rosengårdissa kuin Damaskuksessa.

– Damaskuksessa ne tosin ampuivat raketteja kohti talojamme.

Rahman aikoo paeta jälleen. Hän katsoo, että ei voi jatkaa asumistaan Rosengårdissa, sillä paikka on hyvin turvaton.

Poliisi on kirjannut tapahtuman murhan yrityksenä. Luoteja meni kuuteen huoneistoon ja yhteensä näissä huoneistoissa oleskeli 13 henkilöä. Useat luoteja huoneistoihinsa saaneet henkilöt heittäytyivät heti lattialle ja odottivat pitkän aikaa ennenkuin uskalsivat liikkua.

Poliisi lähtee kartoittamaan tapahtumia tutkimalla huoneistoissa oleskelleiden henkilöiden taustoja. Tällä haetaan onko joku ollut potentiaalinen murhakohde. Yksi alustava teoria on, että tapahtumalla olisi yhteyksiä jengirikollisuuteen.

Talossa, johon luoteja osui, ei asu yhtään ainoata ruotsalaista.

https://www.ratsit.se/sok/person?vem=&var=bennets+v%C3%A4g+11b&m=1&k=1&r=1&er=1&b=1&eb=1&amin=&amax=&fon=1

Talo ja alue näyttää tältä:

Kuvakaappaus 2017-07-14 12-28-03

 

Advertisements

15 thoughts on “Ainakin 13 henkilöä oli tulilinjalla eillisen Rosengårdin ampumisen yhteydessä

 1. Sillälailla se pikkuhiljaa alkaa.Ei ne Balkanin rähinätkään varsinaisesti jonain tiettynä päivänä sodan julistuksilla alkaneet vaan pikkuhiljaa kun oli ammuskeltu puolin ja toisin alkoi jollain raksuttaa että tämä taitaa olla sotaa.Tosin varmasti hämmennys jäi että mitenkäs se monikulttuurinen paratiisi nyt tällälailla meni kun ilmeisesti se ei vielä tänäkään päivänä ole paremmille ihmisille selvinnyt että no miksiköhän…

 2. Nyt kun Damaskos on saatu Ruotsiin, ongelmaratkaisu voisi tulla samoilta seuduilta: 10-metristä betonimuuria ympärille ja vain luvan kanssa ulos.

 3. Ruotsalaiset poliitikot ovat ajaneet itsensä umpikujaan rakentaessaan tätä monikulttuurista mätäpaisetta. Kasvojen menettämisen pelossa he eivät voi myöntää oleensa väärässä, vaan ovat päättäneet ennemmin uhrata koko kansakunnan. Pelko paikan menettämisestä hillotolpan juurella estää myös tosiasioiden myöntämisen. Sen paikan, jonka he ovat kyynärpäätaktiikalla itselleen raivanneet. Samaa pelkoa on muuten ollut viimeaikoina liikkeellä Suomessakin.

  Syvällä ruotsalaisten sisällä todellakin asuu pelko. Kyllä siellä jo suurin osa kansasta tietää, että tämä kaikki ei tule päättymään onnellisesti, mutta ihmismieli koittaa viimeiseen asti kieltää kauheuden tapahtumisen. Kun sitä ei ajattele, niin sitä ei ole olemassa. Silmien kiinni laittaminen taitolentokoneessa auttaa korkeanpaikan kammoon, mutta ei muuta sitä tosiasiaa, että kone on katollaan.

  Malmössä ammuskellaan jo aika useasti yleisillä paikoilla, kaikesta muusta rikollisuudesta puhumattakaan. Mitähän siellä pitää tapahtua, ennen kuin viranomaiset julistavat jonkin sortin poikkeustilan? Pitääkö ruveta ampumaan tykillä? Jotain vielä rankempaa?

  Aikamoista syvässä lumessa kahlaamista on koko touhu. Täällä poliitiikot ovat myös saaneet vakavan tartunnan ja innokkaina he astelevat lumihangessa ruotsalaisten jalanjälkiä. Hulluimmat ovat siinä uskossa, että kevät tulee ja sulattaa monikulttuuriset lumet.

 4. Mikä näiden ghettojen ja ghetoissa asuvien tyyppien tarkoitus on ruotsalaista yhteiskuntaa ajatellen?

 5. Olisko ideaa alkaa salakuljettamaan AK-47 ja ammuksia Ruotsiin? Möisi molemmille osapuolille….

  Riittäiskö pari kolme laivakontillista alkuunsa?

  1. Ala sinä Virtanen prässäämään pellistä kypäriä. Ruotsissa 10 miljoonaa turvallisuushakuista odottaa.

 6. Abdul Rahman aikoo paeta jälleen, kaikki arvannevat minne…
  Sipilän kutsuhuuto soi ja Abdulin Tornioon toi.
  ”Sweden not safe, Abdul only 17, asylum!”

 7. Virtanen . Ei riitä. Täytyy suvaita kunnolla. Ei saa syrjiä. Tasapuolisuus ja tasa-arvo huomioon ottaen 10 000 000 kpl+ ptr.

 8. Mites kun Rahman on nyt antanut pelolle valtaa???Rahman on myös ollut selvästi natsi jo lähtiessään Damaskoksesta kun on sielläkin antanut pelolle valtaa.Voivoi – pitäisiköhän nyt Rahman pikaisesti karkoittaa ettei se pelko,islamofobia ja natsismi vain saisi vielä lisää valtaa?

 9. Suo siellä vetelä täällä.
  Mutta projekti jatkuu: ei kun Lisää Laiskoja Lorvijoita Sverigeen.= LLLS ja mieluummin Afrikasta, kun kerran niitä sieltä on tulossa ja kaikkein mieluiten somaleja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.