Isis kukistettu-irakilaiset miehet voidaan palauttaa jälleenrakennuspuuhiin

13

3df0e4c5-410b-48d3-8168-d0a3e0424634

 

Helsingin asemalla koko vuoden mieltään osoittaneet ja nyttemmin Kalasatamaan maahanmuuttoviraston edustalle muuttaneet irakilaiset huusivat viimeksi tällä viikolla naama punaisena ”stop deporteisson” ja ”Irak not safe”.

Mitäpä sanoo Irakin Suomen suurlähettiläs Matheel Al-Sabti? Hän sanoo, että Irak taisteli koko maailman puolesta isisiä vastaan ja nyt, kun järjestö on suurelta osin voitettu, Irak tarvii apua jälleenrakentamisessa ja haavoittuneiden hoidossa. On tietenkin selvää, että isiksen ideologia elää muslimeissa vielä pitkään, mutta pikkuhiljaa alkaa olemaan jo jälleenrakentamisen aika.

Suomessa ja Euroopassa on satoja tuhansia irakilaisia miehiä, jotka ovat levänneet pari vuotta hyvin. He ovat voimistuneet hyvällä säännöllisellä ruualla ja ilmaisilla kuntosalilipuilla. Nyt näillä miehillä on mahdollisuus auttaa kotimaataan ja me voimme auttaa heitä siinä.

Opetettakoot irakilaisille, miten pystytetään sairastelttoja raunioituneisiin kaupunkeihin. Miten agrigaatti laitetaan mylläämään virtaa ja miten sähköä vedetään eteenpäin. Opetettakoot miehille hygieniaa, logistiikkaa, miten wifi-verkko laitetaan pystyyn ja jätehuoltoa. Heille voidaan opettaa perussairaanhoitoa, vedenkäsittelyä ja muita sellaisia perustaitoja, joita katastrofialueilla tarvitaan, kun yhteiskuntaa lähdetään rakentamaan uudestaan.

On aivan kohtuutonta, että Eurooppaan lonnineita raavaita nuoria miehiä paijataan kuin kultakimpaleita kun samaan aikaan eurooppalaiset vapaaehtoiset, yleensä nuoret naiset, ovat Irakissa ja sen lähialueilla auttamassa paikallisia ihmisiä. Heillä ei ole siihen mitään velvollisuutta, he tekevät sen omantunnon vaatimina. Mutta Eurooppaan lonnineilla irakilaisilla miehillä on velvollisuus auttaa kotimaataan sen uudelleen rakentamisessa.

Jos irakilaiset miehet eivät nyt suosiolla lähde kodinrakennuspuuhiin niin sopii kysyä miksi eivät. Ovatko he sittenkin sotarikollisia? Ehkäpä he ovatkin oikeita terroristeja, jotka esittävät raukkaparkaa ja saavat sitä kautta sääliä ja sympatiaa. Ehkäpä he olivatkin isis-sotilaita, joita nyt pelottaa entistä enemmän palata kotimaahansa.

Advertisements

12 thoughts on “Isis kukistettu-irakilaiset miehet voidaan palauttaa jälleenrakennuspuuhiin

 1. ”ehkäpä ovatkin isis/daesh tappajarosvoja”
  Ehkäpä on tuossa ihan väärä sana!

 2. Irakin raiskaajat sotarikolliset ja rintamakarkurit kontteihin ja palautus irakiin tai merenpohjaan.

 3. Niimpä ,kohta nähdään keitä he oikein ovat ,huijareita vai lähtevätkö kotiin rakennushommiin ..No suuuuuuuuuresti epäilen ,eivät lähde sovussa mihinkään..

  1. Irakilaiset käpykaartilaiset eivät tietenkään täältä lähde enää koskaan kotimaahansa, kun hullut suomalaiset kustantavat oleskelun ja aivan kaiken, mistä ei voi unelmoidakaan kotimaassaan. Kotimaansa auttaminen ja eniten hätää kärsivien tilan lientäminen ei kuulu elintasopakoloisten agendaan…

 4. EI sitä ilmasesta rahasta noin vain lähdetä ja irakisa pitä nyt tehdä työtä eihän kuukan sihen ryhdy vapaehtosesti.

 5. On se muuten vähän nurinkurista, että näillä Tajukankaan sivuilla on mainoksia tyyliin ’beautiful arab women’ ’date free now’. Vai onko muka joku nähnyt koskaan kaunista arabinaista Suomessa? Edes rumia arabinaisia ei juurikaan ole näkyvissä; heitä toki enemmän.

  Mitä ilmeisimmin sivustot kauppaavat naisia, jotka asuvat kotimaissaan, mikä tietysti on huvittavaa, jos mainoksia esitellään maahanmuuttokriittisellä sivustolla.

  No vielä pisteenä i:n päälle on, että aina kun mainostetaan deittisivustoa, joka pursuaa kauniita naisia, on kyse puhtaasta kusetuksesta. Oli sitten kyse arabi- tai vaikkapa ihan kotimaisista naisista. Ilmeisesti maailma on pullollaan tyhmiä miehiä, jotka haksahtavat saadessaan ’rakkautta pursuavan’ viestin ’naiselta’, kun oheen on liitetty naisen kaunis kasvokuva. Muuten tuollaisia sivustoja ei olisi olemassa.

 6. Ei irakilaismies opi mitään muuta kuin miten raiskata naisia ja pikkupoikia hätäavuksi pystyteissä teltoissa. Muslimimies haluaa ainoastaan nussia ja sitten levätä kunnes taas saa nussia. Mosul ei tule koskaan enää olemaan asumiskelpoinen, ellei sitten kaikki suvakkiremonttimiehet lähde sinne ylemmän rodun orjiksi rakentelemaan palatseja. Muistakaa että muslimi pyyhkii perseensä kädellään, vieläkin vuonna 2017. Se on lähtökohtana.

 7. Varmaan monta syytä ja selitystä, miksei koti-ikävä iske. Jos joku lähtee palautusraha taskussa, niin toimeliain aines. Jälleenrakennushan tarjoaa mahdollisuuksia. Tänne riesaksemme jäävät patalaiskimmat ja hämärämiehet. Niiltä kyllä Euroopan raunioittaminen sujuu.

 8. Pakkopalautus välittömästi kaikille irakeille joilla on jo ennestään rikosrekisteriä, jotka ovat Suomessa tehneet rikoksia tai rikkomuksia, joilla ei ole työtä, jotka eivät opiskele tai ole edistyneet opinnoissaan, jotka eivät maksa veroa, jotka eivät osaa suomea ja jotka ovat osallistuneet mielenosoituksiin ja lakkoihin. ALOITETAAN NÄISTÄ niin yhteiskunta nousee heti reilusti positiivisempaan suuntaan.

 9. Kaikki suvakipillllu and go home to rebilt your country, irak is safe .

  1. Suvakkipillun voi ottaa mukaansa,hyvä kun vievät mennessään.

   Mutta miten sinne nyt entinen täällä oleileva ISISmies haluais muuttaa?
   Täälä on hyvä kohtelu isismurhaajallekki,leppoisasti suvakkitädit ”kuntouttavat”
   hellästi uuteen elämään ja mitään ei puutu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.