Kalmarissa lihankuivausta lähi-itäläiseen tapaan

0

Kalmarissa tapahtuu mielenkiintoisia asioita. Muuan paikallinen henkilö oli menossa tamppaamaan mattoja, mutta uusruotsalaiset olivat ottaneet mattotelineen uusiokäyttöön – nimittäin lihan kuivaamiseen.

 

Kuvakaappaus 2017-07-14 12-02-05

Asukkaat hälyttivät paikalle vartijat, jotka noukkivat lihakimpaleet pois ja mattoteline pyhitettiin taas mattojen tamppaukseen.

 

Kuvakaappaus 2017-07-14 12-02-23

 

”Kun Lähi-itä otetaan tänne, saadaan tänne Lähi-itä.” Hienoa monikulttuurisuutta. Mattotelineelle voitaisiin aivan hyvin jakaa aikoja. Silloin kun siinä ei piiskata mattoja, voitaisiin siinä kuivata lihaa.

Thoralf Alfsson 

5 thoughts on “Kalmarissa lihankuivausta lähi-itäläiseen tapaan

    1. Ruotsalainen lintulauta se siinä talviruokintaan valmistautumassa ja rasistit pilasivat senkin ennakkoluuloillaan…

  1. Lihat olivat mitä suurimmalla todennäköisyydellä varastettuja joko kaupasta tai sitten joltakin bondelta. Karjavarkauksista pitää säätää kuolemantuomio aitoon Villin Lännen tyyliin vaikka tässä ovatkin kyseessä kivikauden ihmiset…

  2. Mitäs ne kuffarit sitä ihmettelee kun aateli kokkaa? Noh, en kyllä suosittele että kukaan menee someloisille päivälliselle. Heidän suolistonsa kestävät lokinpaskaa ja kärpäsiä ja hyönteisten munia mutta ei meidän.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.