Kalmarissa lihankuivausta lähi-itäläiseen tapaan

0

Kalmarissa tapahtuu mielenkiintoisia asioita. Muuan paikallinen henkilö oli menossa tamppaamaan mattoja, mutta uusruotsalaiset olivat ottaneet mattotelineen uusiokäyttöön – nimittäin lihan kuivaamiseen.

 

Kuvakaappaus 2017-07-14 12-02-05

Asukkaat hälyttivät paikalle vartijat, jotka noukkivat lihakimpaleet pois ja mattoteline pyhitettiin taas mattojen tamppaukseen.

 

Kuvakaappaus 2017-07-14 12-02-23

 

”Kun Lähi-itä otetaan tänne, saadaan tänne Lähi-itä.” Hienoa monikulttuurisuutta. Mattotelineelle voitaisiin aivan hyvin jakaa aikoja. Silloin kun siinä ei piiskata mattoja, voitaisiin siinä kuivata lihaa.

Thoralf Alfsson 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Kalmarissa lihankuivausta lähi-itäläiseen tapaan

  1. Ruotsalainen lintulauta se siinä talviruokintaan valmistautumassa ja rasistit pilasivat senkin ennakkoluuloillaan…
   0   0
 1. Lihat olivat mitä suurimmalla todennäköisyydellä varastettuja joko kaupasta tai sitten joltakin bondelta. Karjavarkauksista pitää säätää kuolemantuomio aitoon Villin Lännen tyyliin vaikka tässä ovatkin kyseessä kivikauden ihmiset…
  0  0
 2. Mitäs ne kuffarit sitä ihmettelee kun aateli kokkaa? Noh, en kyllä suosittele että kukaan menee someloisille päivälliselle. Heidän suolistonsa kestävät lokinpaskaa ja kärpäsiä ja hyönteisten munia mutta ei meidän.
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.