Nyköpingissä tyttöjen salibandytapahtuma-useita ahdisteluja

13

VIAB_Rosvalla_7071RX2wr

 

Nyköpingissä pidettiin salibandy-leiri teini-ikäisille 2003-2007 syntyneille tytöille, joka päätyi kuten kaikki tapahtumat Ruotsissa päätyvät, joihin kokoontuu pikkutyttöjä.

Nimittäin Rosvalla-Areenalla, jossa salibandytapahtuma pidettiin, pidettiin samaan aikaan muslimitilaisuus. Tästä seurasi, että kymmenet tytöt joutuivat Rosvalla-areenalla aikuisten muslimimiesten ahdistelemiksi. Muutamassa tilanteessa tytöt joutuivat pakenemaan vessaan lukitujen ovien taakse. Muslimimiehet jatkoivat ahdistelua hakkaamalla vessan ovea. Vessasta tytöt soittivat valmentajalleen, joka saapui paikalle ja ahdistelijat häipyivät paikalta.

Monien ahdistelutapahtumien jälkeen kehoittivat valmentajat tyttöjä laittamaan pitkät verkkarihousut jalkaa shortsien sijasta. Lisäksi tyttöjä kehoitettiin olemaan menemättä Areenan suihkuihin tai julkisiin vessoihin oman turvallisuutensa takia.

Monet vanhemmat ovat hyvin vihaisia. Tytöt eivät ole tehneet mitään väärää ja he joutuvat kärsimään, kun Areenan vastuulliset aikuiset eivät pelkuruuttaan uskalla ojentaa muslimimiehiä. Henrik Pehkonen, joka on salibandyleirin vastaava, kertoo:

– Areenalla oli samaan aikaan joku tapahtuma, jossa oli paljon muslimimiehiä. Tyttöjä ahdisteltiin useiden miesten toimesta ja tytöt joutuivat jossain vaiheessa pakenemaan vessaan lukkojen taakse turvaan. Tämän jälkeen me sitten päätimme vaihtaa paikkaa tyttöjen turvallisuutta ajatellen.

Pehkonen kertoo, että etukäteen tiedettiin, että Areenalla olisi myös uskovaisia muslimeja.

– Keskustelimme nuorten kanssa, että heillä on eri näkemys voivatko nuoret tytöt kulkea shortseissa. Sen jälkeen sanoimme, että jos joku kokee epämielyttäväksi kulkea shortseissa voi laitta pitkät housut jalkaan. Ketään ei tietenkään ole pakotettu mihinkään, sillä eihän tässä ole tytöt, joiden pitää sopeutua.

Pehkonen kertoo edelleen, että he eivät ole tehneet asiasta rikosilmoitusta. Hän ei osaa sanoa miksi. Luultavasti vastaus tulee tässä:

– Olemme keskustelleet muslimitapahtuman johtajien kanssa hyvässä hengessä tapahtuneesta. Siellä on vajaa 500 muslimimiestä, joten joukkoon mahtuu niitäkin, jotka eivät osaa käyttäytyä. Eihän kaikkien muiden [muslimien] tarvi kärsiä muutaman takia.

Olemme keskustelleet muslimitapahtuman johtajien kanssa hyvässä hengessä tapahtuneesta.

Advertisements

23 thoughts on “Nyköpingissä tyttöjen salibandytapahtuma-useita ahdisteluja

  1. Olihan siinä: Henrik Pehkonen. Mutta itse juttuhan oli varsin Ruotsalainen; Ei nosteta syytettä terroristeja vastaan ettei kaikki ei-terroristit (6% ongelmauskoisista) leimaudu myöskin…

 1. Mitäpä lähteestä tarkemmin ,sen nyt tietää uunokin ,että musut ei osaa käyttäytyä ,kun himot on kovat…

 2. ”Olemme keskustelleet muslimitapahtuman johtajien kanssa hyvässä hengessä tapahtuneesta. Siellä on vajaa 500 muslimimiestä, joten joukkoon mahtuu niitäkin, jotka eivät osaa käyttäytyä. Eihän kaikkien muiden [muslimien] tarvi kärsiä muutaman takia.”

  No eiiiiii tietenkään niin – Paljon oikeudenmukaisempaahan se on että kaikki vääräuskoiset lapset joutuvat kärsimään ylikypsien mädättäjähuorien harhaisista unelmista kuin vaikka että paikalla olleet muslimit joutuisivat kärsimään paikalla olleiden muslimien vuoksi.Kyllä,kyllä,ihan vaan loputtomasti pitää nyt ymmärtää ja tiedostaa.

  1. Juuri näin kehitysmaalais muslimeilla.99 % pilaa sen yhden prosentin maineen.

 3. Hiljaa hivutetaan shariaa, ei jätetä vaihtoehtoja. Yhteiskunta itse muuttaa sääntönsä. Ongelmien aiheuttajaan ei tietenkään voida/saa puuttua.
  Vrt:
  -urheilijatyttöjä ahdistellaan. Lääke: pukeudutaan peittävämmin ja peittävämmin. Lopputulos = burkha.
  -yleisötilaisuuksissa vaaraa. Lääke: aitaukset, betoniporsaat, tiukat urvakontrollit. Tavallinen kansa ei viitsi kauaa vaivautua, joten musiikki- ja taidetilaisuudet kuihtuvat ja loppuvat kokonaan. Lopputulos = kuvat, musiikki, tanssi jne katoavat, mikä onkin ’halal’.
  jne
  Imaamit hykertelevät – nehän tekevät sen ihan itse, mitä nyt ’vähäsen’ ohjaillaan ’oikeaan’ suuntaan…

 4. Mikä helvetti näitä ruotsalaisvanhempia vaivaa? Oikein syötetään teinitytöt pedoille ja sitten vielä tarjoillaan ymmärrystä, että ei pidä tuomita kaikkia, koska vain puolet osallistui teini- ja murrosikäisten tyttöjen jahtiin. Ja ihan oikeasti miettivät, voiko salibandytytöt liikkua shortseissa!

  Kun näitä lukee, johtopäätös alkaa olemaan, että Ruotsi ei voi enää nousta – he eivät yksinkertaisesti suostu kohtaamaan tosiasiaa, että joku toinen kulttuuripiiri voisi olla hieman alempana (lue: täysin perseestä), ja että tulijoilla ei ole pääosin mitään kotoutumisaikeita vaan vain halu todentaa sitä samaa paskaa, mistä ovat lähteneetkin.

  Ja jos 500 muslimimiehen tilaisuus on tapahtuma, josta ymmärrettävästi löytyy joukkiokaupalla äijiä jahtaamaan lapsia, niin mikä on määrä, josta ei enää pervojoukkioita löydy? Ainakaan yksi ei kykene enää toimimaan joukkiona.

  Kannattaa ensi kerralla järkätä bandyt pedofiilikokoontumisen yhteyteen, niin pääsee vähemmällä.

  1. 500 muslimimiehen laumasta voi löytyä yksittäisiä henkilöitä jotka osaavat käyttäytyä ilman pedofiilin elkeitä joten $tubbelo on harjoittelemassa prosenttilaskua.
   Jos areena on täynnä 9-vuotiaita valkoisia tyttölapsia ja valot sammutetaan, montako prosenttia matumuslimimiehistä ei raiskaa kun allah ei näe, 90 vai 10 vai 1 prosenttia?

 5. Rikkautta vain ja monikultturisuutta. Ruotsi on jo läpeensä sairas ja mätä. Noo, Suomi hivuttautuu perässä, apinoihan Suomi kaikessa Ruotsia. Triathlon ihmelapsi Aleksander on onnellinen kun idän kulttuuri saapuu Suomeen kaikkine rikkauksineen.

  1. En usko, että Suomi voi vaipua yhtä alas kuin Svenssonit: vaikka olemme varsin rauhallisia ihmisiä, niin omien lasten koskemattomuuden loukkaaminen alkaa olemaan asioita, jota ei Suomessa katsella ja jolle ei ymmärrystä tarjoilla. Luulen, että se on yksi niistä rajoista, jonka yli ei Suomessa seuraamuksitta kävellä.

   Toisekseen tulijoita on ollut vähemmän ja mielestäni tuuli on alkanut selvästi kääntyä – ei kenellekään enää tulisi mieleen mitään Unelma-konsertteja pitää ja Halla-ahon suosiomittaukset seuraavaksi pääministeriksi kertoivat, että lonnijoiden kannatus ei enää ole korkealla. Suomi selviää, Ruotsin tilanne on paljon pahempi ja merkittävä turvallisuusuhka ja autonpolttolähiöt ovat tulleet jäädäkseen.

 6. Eivät pitkät veryttelyhousut teinin persettä peitä. Suoraan vaan niqab päälle niin musupedoilla ei jöpötä.

 7. Tyttöjä parhaassa naimaiässä (tietyissä kulttuureissa), kyllä siinä vanhempikin muslimi nuortuu, sekä villiintyy. Ei tartte kummastella ollenkaan.

  Mitähän nuo keskenään tuumivat? Varmaan ajattelevat ruotsalaisten miesten olevan hinttareita, kun ei lapsi kelpaa. Ottavat sitten itse, kun tarjonta on runsasta ja oikein tyrkytetään.

  Ei ne kaikki… Eihän ”tanssipiiriläisiäkään” voi tuomita, koska siellä yksi vain katsoi vierestä ja r***kasi. Kunnon kaveri oli tämä Tumppu-Ahmed, mitään pahaa ei tehnyt. Tyttö ei tunnista parranajon jälkeen kaikkia varmasti, niin sitten todetaan ”vain muslimi voi olla syytön” ja vapautetaan muutkin.

 8. mmm sexyä..kaikki tietää että tyttöjen pikkusortsiperseenheiluttelutapahtumat ovat järjestetty muslimimiehille että löytäisivät helposti huor..anteeksi, vaimon. MIKÄ TÄSSÄ ON ONGELMA!?? RASISTIT!!!!!!! Ainoat josta tästä voivat suuttua ovat 30kiloa ylipainoiset ylimeikatut +40 vee suvakkilehmät.

 9. Onneksi minulla ei ole tyttöjä. Olisin varmaa linnassa. Mun tyttöjä ei vaan noin kohdeltais. Vetäsin mutiaista turpaan. Aivan sama tulisiko seuraamuksia. Mulla on poikia ja jos joku matu käy niihin kiinni niin se on entinen matu.

 10. Muslimimaahanmuutto rajoittaa kantislasten elämää tosisairaalla tavalla sanoo:

  Oletteko koskaan kuulleet tapahtumasta jossa kiimaiset kristittymiehet ajavat takaa urheilevia pikkutyttöjä niin että näiden täytyy paeta vessaan piiloon ja soittaa valmentaja apuun kristittymiesten hakatessa ovia? Miksei Henrik Pehkonen tehnyt poliisi-ilmoitusta asiasta?

  1. Jos kuvitteellisessa 500 kristityn miehen joukkotaharrustapahtumassa areena olisi täynnä 9-14 vuotiaita muslimityttöjä, mahtaisiko muslimiyhteisö, vihervasemmisto, antifa ja Sale pöyristyä ja lähteä kaduille protestoimaan ja kirkkoja piirittämään?
   Itseasiassa valemedia on voinut uutisoida Ruotsin muslimien joukkotaharruksen Egyptin mediassa käänteisesti muslimityttöjen raiskaustapahtumana koska kopteja aiotaan ruveta lahtaamaan urakalla, saapa nähdä palavatko kohta koptien kirkot, kodit ja korttelit kun kopteja ajetaan alastomina kaduilla ja poltetaan rovioilla.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.