Järfällan joukkoraiskauksen jälkeen paikallisten joukossa epäuskoinen tunnelma

13

Eillisen joukoraiskauksen jälkeen ovat tunnelmat Järfällassa epäuskoisia. Ihmiset kyselevät kuinka pitkälle tämän kaiken annetaan jatkua. Vaikka eletään suurkaupungissa, vaikka maahanmuuttajaghetot Tensta ja Rinkeby sijaitsevat kivenheiton päässä ja vaikka Järfällassa on ollut systemaattista ahdistelua jo pitkään, silti tällainen hyvin röyhkeä päällekarkaus havahduttaa ihmisiä.

Naisen päälle käytiin hyvin suunnitellusti. Tapahtumapaikka on metsän siimeksessä oleva lenkkipolku, Attackvägenin loppu. Tien nimi kuvaa hyvin tapahtumapaikkaa. Raiskaajat olivat antaneet uhrille mopedilla liftikyydin, joka päättyi siihen, että nainen raahattiin ryteikköön ja raiskattiin.

Teon jälkeen nainen jätettiin ryteikköön, josta ohikulkija löysi hysteerisen uhrin. Tekijät poistuivat paikalta mopedeilla Tenstan suuntaan. Oheiset kuvat ovat rikospaikalta hetki sitten. Paikalliset naiset ovat liimailleet varoituksia urakalla ympäriinsä ja aikovat pitää katupartiota illan.

 

VAROITUS! LAITTOMIEN MAASSAOILIJOIEN LISÄÄNTYNYT RISKI PÄÄLLEKARKAUKSEEN! ÄLKÄÄ KULKEKO YKSIN!

 

Advertisements

20 thoughts on “Järfällan joukkoraiskauksen jälkeen paikallisten joukossa epäuskoinen tunnelma

 1. Otettiin satoja tuhansia ihmisiä kulttuureista, joissa naisen tehtävä on levittää kyselemättä reitensä ja lapsipartnerit ovat arkea. Kyllä se maailma sillä tavalla menee, että jatkumon seuraavat vaiheet eivät ole rakkaus tasa-arvoon ja yksilön oikeuksien ja koskemattomuuden ylistäminen.

  Erityisesti huomioitavaa on, että tällaisia tekoja puuhataan porukalla eli jonkinlainen keskustelu ja aivoriihi on käyty ja sen lopputuloksena on päädytty joukkoraiskaukseen. Ei mitään satunnaisia pervoja vaan täysin suunnitelmallista, harkittua toimintaa, jota ei arvopohja pysäyttänyt yhdenkään tekijän kohdalla.

  1. Varmasti siinä on lauma jotain keskustellutkin mutta ei se lopputulos ole ollut heille joukkoraiskaus – katsos kun ei vääräuskoisia huoria voi herrakansan omien oppien mukaisesti edes teoriassa raiskata.Joukkoraiskauksesta nyt puhumattakaan.Herrakansalle kyseessä oli ihan vain hauskanpito porukalla tms. kun ei nyt ollut mitään muutakaan tekemistä.Parempi kulttuuri ja arvopohja jonka varmasti kusipää Sipiläkin tovereineen jakaa katsos.

   1. Ketä ne Sipilän ”toverit” sitte mahtavat olla ?
    Mutta yhden tosi toverin voisin mainita. ( Vasemmistoanarkisti Suvi Auvinen suorassa tv lähetyksessä lausui nämä sanat.” RAJAT AUKI JA KAIKKI TERVETULOA SUOMEEN”
    Että ei tämä hulluus nyt yksin Sipilän ja hänen ”tovereittensa” hulluutta ole.Tuskin tuo Suvi Auvinen niihin tarkoittamisiin Sipilän tovereihin kuuluu.

 2. Hyvin taitavasti ja harkiten laadittu varoitusteksti, koska siinä mainitaan ainostaan laittomat maahantulijat.

 3. Lisää ählyjä ruotsiin,kyllä tästä vielä sota saadaan.Vielä saadaan kyllä odottaa pottunokkien heräämistä.

 4. Voisi sanoa niinkin,että ruotsalaiset niinkuin suomalaisetkin ovat itse syylisiä tähän nykymeinikiin? Jos kerran kansalaisilla ei ole kanttia pistää asioita järjestykseen niin,sitä saa mitä tilaa.Asiat ei voivotelemalla parane.Painetta vaan kaikentasoisille päättäjille.Jos kansa ei tällätavalla saa päätäjiin järkeä, niin se seuraus on kaikille osapuolille sanoisinko ERITTÄIN HUONO! HERÄTKÄÄ JA RUVETKAA TOIMIMAAN!

 5. Mitään sotaa ei ruotsissa tule. Maahanmuuttaja-ghetot lisääntyvät ja laajentuvat, ne elävät omaa elämäänsä viranomaisten ulottumattomissa. Näistä ghetoista tehdään sitten iskuja lähialueiden kanttisväestöön. Kanttikset siirtyvät kiltisti sitä mukaa kun mamut valtaavat uutta tilaa.

 6. Ruåtsalaaset on vaan myöhässä. Ne ei voi enää mitään matuille. Matut rulettaa ruotsin yhteiskunnassa ja kuningasperhe vain nauraa.

 7. Prinsessa Victorialle onnittelut 40-vuotispäivien johdosta, hieno maa, hieno kansa. Hurra, hurra, hurra.

  1. On yläluokan jetset-satuelämä ja sitten on tämä tavallinen elämä jossa mitä tahansa voi tapahtua koska tahansa sanoo:

   Victoriaa ei kukaan tule puskaraiskaamaan, se on ainakin varmaa.

 8. This brings us to a third, more compelling and quite disturbing theory—the one that my Afghan friend, the court translator, puts forward. On the basis of his hundreds of interactions with these young men in his professional capacity over the past several years, he believes to have discovered that they are motivated by a deep and abiding contempt for Western civilization. To them, Europeans are the enemy, and their women are legitimate spoils, as are all the other things one can take from them: housing, money, passports. Their laws don’t matter, their culture is uninteresting and, ultimately, their civilization is going to fall anyway to the horde of which one is the spearhead. No need to assimilate, or work hard, or try to build a decent life here for yourself—these Europeans are too soft to seriously punish you for a transgression, and their days are numbered.

  http://nationalinterest.org/feature/ive-worked-refugees-decades-europes-afghan-crime-wave-mind-21506?page=show

  1. Juuri tuo on matujen aatos kaiken paskanpuhumisen takana, jopa ns. kotoutuneet muslimit uskovat eurooppalaisten olevan heikkoja ja kykenemättömiä puolustamaan yhteiskuntaansa muslimien massalisääntymiseltä ja pelolla vallan anastamiselta.

 9. Olkaapa Ruotsalaiset naiset nyt onnellisia…kun seuraa julkista keskustelua niin juuri naiset ovat suvaitsevaisempi ottamaan ählyjä maahan…samoin femiinit politiikot /(en tarkoita vain naisia vaan myös femiinejä miehiä joita Ruotsissa kovasti paljon)suopeampia ählyille. Meillä Suomessa tilanne olisi otettavissa haltuun mutta olisi toimittava päättäväisesti nopeaan muutoin tämäkin maa on mennyttä kuten Ruotsille on jo käynyt

 10. Pidätettynä ainakin somppu:
  Målnummer med Attunda tingsrätt: B 6160-17
  Diarienummer med åklagare: AM-93471-17
  Diarienummer med polisen: 5000-K873798-17

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.