Mainokset

Järfällan joukkoraiskauksen jälkeen paikallisten joukossa epäuskoinen tunnelma

Eillisen joukoraiskauksen jälkeen ovat tunnelmat Järfällassa epäuskoisia. Ihmiset kyselevät kuinka pitkälle tämän kaiken annetaan jatkua. Vaikka eletään suurkaupungissa, vaikka maahanmuuttajaghetot Tensta ja Rinkeby sijaitsevat kivenheiton päässä ja vaikka Järfällassa on ollut systemaattista ahdistelua jo pitkään, silti tällainen hyvin röyhkeä päällekarkaus havahduttaa ihmisiä.

Naisen päälle käytiin hyvin suunnitellusti. Tapahtumapaikka on metsän siimeksessä oleva lenkkipolku, Attackvägenin loppu. Tien nimi kuvaa hyvin tapahtumapaikkaa. Raiskaajat olivat antaneet uhrille mopedilla liftikyydin, joka päättyi siihen, että nainen raahattiin ryteikköön ja raiskattiin.

Teon jälkeen nainen jätettiin ryteikköön, josta ohikulkija löysi hysteerisen uhrin. Tekijät poistuivat paikalta mopedeilla Tenstan suuntaan. Oheiset kuvat ovat rikospaikalta hetki sitten. Paikalliset naiset ovat liimailleet varoituksia urakalla ympäriinsä ja aikovat pitää katupartiota illan.

 

VAROITUS! LAITTOMIEN MAASSAOILIJOIEN LISÄÄNTYNYT RISKI PÄÄLLEKARKAUKSEEN! ÄLKÄÄ KULKEKO YKSIN!

 

Mainokset

20 Comments on Järfällan joukkoraiskauksen jälkeen paikallisten joukossa epäuskoinen tunnelma

 1. Valtsu // 15/07/2017 20:55 // Vastaus

  Otettiin satoja tuhansia ihmisiä kulttuureista, joissa naisen tehtävä on levittää kyselemättä reitensä ja lapsipartnerit ovat arkea. Kyllä se maailma sillä tavalla menee, että jatkumon seuraavat vaiheet eivät ole rakkaus tasa-arvoon ja yksilön oikeuksien ja koskemattomuuden ylistäminen.

  Erityisesti huomioitavaa on, että tällaisia tekoja puuhataan porukalla eli jonkinlainen keskustelu ja aivoriihi on käyty ja sen lopputuloksena on päädytty joukkoraiskaukseen. Ei mitään satunnaisia pervoja vaan täysin suunnitelmallista, harkittua toimintaa, jota ei arvopohja pysäyttänyt yhdenkään tekijän kohdalla.

  Tykkää

  • Nimetön // 15/07/2017 21:35 // Vastaus

   Varmasti siinä on lauma jotain keskustellutkin mutta ei se lopputulos ole ollut heille joukkoraiskaus – katsos kun ei vääräuskoisia huoria voi herrakansan omien oppien mukaisesti edes teoriassa raiskata.Joukkoraiskauksesta nyt puhumattakaan.Herrakansalle kyseessä oli ihan vain hauskanpito porukalla tms. kun ei nyt ollut mitään muutakaan tekemistä.Parempi kulttuuri ja arvopohja jonka varmasti kusipää Sipiläkin tovereineen jakaa katsos.

   Tykkää

   • tai mistä minä tiedän // 16/07/2017 11:21 // Vastaus

    Ketä ne Sipilän ”toverit” sitte mahtavat olla ?
    Mutta yhden tosi toverin voisin mainita. ( Vasemmistoanarkisti Suvi Auvinen suorassa tv lähetyksessä lausui nämä sanat.” RAJAT AUKI JA KAIKKI TERVETULOA SUOMEEN”
    Että ei tämä hulluus nyt yksin Sipilän ja hänen ”tovereittensa” hulluutta ole.Tuskin tuo Suvi Auvinen niihin tarkoittamisiin Sipilän tovereihin kuuluu.

    Tykkää

 2. Nimetön // 15/07/2017 20:59 // Vastaus

  Hyvin taitavasti ja harkiten laadittu varoitusteksti, koska siinä mainitaan ainostaan laittomat maahantulijat.

  Tykkää

 3. Tykkää

 4. Itämaan // 15/07/2017 23:04 // Vastaus

  Stop the press, Expressen mainitsee jopa tuntomerkit ”östafrikanskt utseende” eli somppuja.
  http://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/polisen-utreder-grovt-valdsbrott-utanfor-stockholm-en-skadad-och-flera-garningsman/

  Tykkää

 5. warren Beatty // 15/07/2017 23:14 // Vastaus

  Lisää ählyjä ruotsiin,kyllä tästä vielä sota saadaan.Vielä saadaan kyllä odottaa pottunokkien heräämistä.

  Tykkää

 6. Nimetön // 15/07/2017 23:54 // Vastaus

  Voisi sanoa niinkin,että ruotsalaiset niinkuin suomalaisetkin ovat itse syylisiä tähän nykymeinikiin? Jos kerran kansalaisilla ei ole kanttia pistää asioita järjestykseen niin,sitä saa mitä tilaa.Asiat ei voivotelemalla parane.Painetta vaan kaikentasoisille päättäjille.Jos kansa ei tällätavalla saa päätäjiin järkeä, niin se seuraus on kaikille osapuolille sanoisinko ERITTÄIN HUONO! HERÄTKÄÄ JA RUVETKAA TOIMIMAAN!

  Tykkää

 7. Nimetön // 16/07/2017 01:30 // Vastaus

  Mitään sotaa ei ruotsissa tule. Maahanmuuttaja-ghetot lisääntyvät ja laajentuvat, ne elävät omaa elämäänsä viranomaisten ulottumattomissa. Näistä ghetoista tehdään sitten iskuja lähialueiden kanttisväestöön. Kanttikset siirtyvät kiltisti sitä mukaa kun mamut valtaavat uutta tilaa.

  Tykkää

 8. DUMARI // 16/07/2017 09:23 // Vastaus

  Attackvägen on suomeksi hyökkäystie. Ennakoiva nimi?

  Tykkää

 9. Syyttäkää hallitsijaa // 16/07/2017 11:13 // Vastaus

  Ruåtsalaaset on vaan myöhässä. Ne ei voi enää mitään matuille. Matut rulettaa ruotsin yhteiskunnassa ja kuningasperhe vain nauraa.

  Tykkää

 10. mopomies // 16/07/2017 11:23 // Vastaus

  Prinsessa Victorialle onnittelut 40-vuotispäivien johdosta, hieno maa, hieno kansa. Hurra, hurra, hurra.

  Tykkää

  • On yläluokan jetset-satuelämä ja sitten on tämä tavallinen elämä jossa mitä tahansa voi tapahtua koska tahansa // 16/07/2017 13:01 // Vastaus

   Victoriaa ei kukaan tule puskaraiskaamaan, se on ainakin varmaa.

   Tykkää

 11. Realisti // 16/07/2017 16:07 // Vastaus

  This brings us to a third, more compelling and quite disturbing theory—the one that my Afghan friend, the court translator, puts forward. On the basis of his hundreds of interactions with these young men in his professional capacity over the past several years, he believes to have discovered that they are motivated by a deep and abiding contempt for Western civilization. To them, Europeans are the enemy, and their women are legitimate spoils, as are all the other things one can take from them: housing, money, passports. Their laws don’t matter, their culture is uninteresting and, ultimately, their civilization is going to fall anyway to the horde of which one is the spearhead. No need to assimilate, or work hard, or try to build a decent life here for yourself—these Europeans are too soft to seriously punish you for a transgression, and their days are numbered.

  http://nationalinterest.org/feature/ive-worked-refugees-decades-europes-afghan-crime-wave-mind-21506?page=show

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 17/07/2017 12:16 // Vastaus

   Juuri tuo on matujen aatos kaiken paskanpuhumisen takana, jopa ns. kotoutuneet muslimit uskovat eurooppalaisten olevan heikkoja ja kykenemättömiä puolustamaan yhteiskuntaansa muslimien massalisääntymiseltä ja pelolla vallan anastamiselta.

   Tykkää

 12. Hetkinen... // 16/07/2017 16:10 // Vastaus

  Mikä lienee lähde? Aiheesta ei löydy mitään ruotsiksi, eikä Ruotsin poliisin sivuilta. Vain suomalaisia tekstejä löytyy, mv jms…

  https://polisen.se/Aktuellt/Handelser/Handelser-i-hela-landet/

  https://www.google.fi/search?q=j%C3%A4rf%C3%A4lla&client=safari&hl=fi-fi&tbs=qdr:d&prmd=mivn&ei=5WFrWbiuD-fI6ASCrr6gCA&start=0&sa=N&biw=1024&bih=729

  Tykkää

 13. Seppo Puustinen // 16/07/2017 21:06 // Vastaus

  Olkaapa Ruotsalaiset naiset nyt onnellisia…kun seuraa julkista keskustelua niin juuri naiset ovat suvaitsevaisempi ottamaan ählyjä maahan…samoin femiinit politiikot /(en tarkoita vain naisia vaan myös femiinejä miehiä joita Ruotsissa kovasti paljon)suopeampia ählyille. Meillä Suomessa tilanne olisi otettavissa haltuun mutta olisi toimittava päättäväisesti nopeaan muutoin tämäkin maa on mennyttä kuten Ruotsille on jo käynyt

  Tykkää

 14. Moporaiskaaja // 18/07/2017 11:42 // Vastaus

  Pidätettynä ainakin somppu:
  Målnummer med Attunda tingsrätt: B 6160-17
  Diarienummer med åklagare: AM-93471-17
  Diarienummer med polisen: 5000-K873798-17

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: