Klovnit ilman rajoja-järjestölle miljoona euroa tukirahaa

12

Clowner+utan+Gränser_fotograf+Nettan+Kock+600+px

 

Euroopan turvapaikka-, maahanmuutto- ja integraatiorahasto AMIF jakaa eri eurooppalaisille yhteisöille suuria apurahoja kolmansista maista tulleiden sotapakolaisten voinnin parantamiseen. Ruotsiin jaetaan 25 miljoonaa kruunua ja yksi neljästä apurahaa saavista järjestöistä on Klovnit ilman rajoja-niminen yhdistys.

Sirkus toivolle ja vahvuudelle- klovnit ilman rajoa aikoo järjestää kohtaamisia ja vahvistaa paikallisten ihmisten ja sotapakolaisten lasten sekä yksintulleiden suhdetta ja parantaa sotakeskuksissa asuvien ihmisten suhteita. Projektilla aiotaan parantaa kohderyhmien miljöötä.

Mikael J Zaar Maahanmuuttovirastosta, joka hallinnoi rahan kulkua, kertoo:

– Tämä uusi projekti, joka nyt saa tukea, osallistuu parantamaan maahantuloprosessia kolmansista maista tulleiden henkilöiden kohdalla.

Klovnit ilman rajoja saa siis vajaa miljoona euroa tukirahaa.

Migrationsverket

12 thoughts on “Klovnit ilman rajoja-järjestölle miljoona euroa tukirahaa

 1. Jakakaa mielummin sotapakolaisille pimpsaa jotta ne, jotka eivät halua antaa, säästyvät raiskauksilta.

 2. Kyllä minusta matut ovat jo entuudestaan ovat riittävästi osanneet meille nauraa. Voidaanhan sitä hymyä yrittää vielä leventää, jos kerran löytyy tälläisiä hullutteluun erikoistuneita järjestöjä. Ei enää eletä aikoja, jolloin ilmaiseksi hölmöiltiin.

  1. Matu tuskin huomaa eroa suvakin, idiootin ja klovnin välillä.
   Matut ovat nauraneet partaansa nenästävedettäviä eurooppalaisia kohta 30 vuotta joten ei siihen enää klovneja tarvita.

 3. Afghaanit Afghanistaniin, irakkilaiset Irakkiin ja somalit Somaliaan niin kaikki on yhtäkkiä paljon paremmin maailmassa. sanoo:

  Sylkekää vaan vanhusten ja köyhien päälle ja palluttakaa raiskaajia ja muita rikollisia ja häiriintyneitä. Niin se maailma parannetaan. NOT.

 4. Voihan vittu. Jouduin polvioperaatioon muutama viikko sitten ja työkkäri vaati että jään sairauslomalle kun en ole työkykyinen. Kk:n. ansio 360 €. Pisti hieman vituttamaan kun nappasivat vielä yli 20% veroa. Alkaa olla aika tukala olo kun ei pysty enää laskuja maksamaan ja yöt valvottaa. Valvoin melkein viikon putkeen ja alkaa olla aika synnkiä ajatuksia. Olen kuitenkin tehnyt töitä ja maksanut veroja reippaasti yli 30 vuotta. Apua ei saa mistään kun sitä itse tarvitsis, mutta rahaa tuntuu kuitenkin löytyvän kaikenlaiseen hömppään.No nailonköys ei paljon maksa.

  1. Vie se nailonköysi asioitasi hoitavalle viranomaiselle ja pyydä pitämään tallessa ettei houkutus käy ylivoimaiseksi kun tulee hetki jolloin ei ole varaa kuin husupuuroon vokin jäteastiasta.

   1. Viestin piikki oli suunnattu viranomaisille.
    Jos tosissasi alat köyttä harkitsemaan niin lopeta heti ja puhu asioista jonkun kanssa.
    On pelkkää unelmaa ja harhaanjohtamista että elämän läpi pääsisi ilman ongelmia ja kipua.
    Fyysinen kipu ja unenpuute voi aiheuttaa ajatuksia joita ei muuten tulisi, mutta tavanomaisten särkylääkkeiden pitkäaikainen käyttö tuo lisää ongelmia joten pitää etsiä vaihtelevat konstit joihin kroppa ei ehdi turtumaan.
    Lämpö/kylmähoitoa kannattaa kokeilla, paastopäivä/vk, itse huomasin että runsas väkevän teen juonti tyhjäsi suolen ja seuraavana päivänä säryt olivat huomattavasti vähäisemmät.

 5. hommahan on niin että Ruotsin koko alkuperäiskansa ovat klovneja. Nooh grilla luuugnt Börje, om endast 10 är du i minoritet i ditt land. Lycka till !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.